9 Sällan Diskuteras Fördelarna Med Att Ha Barn

Jag är barnlösa och lever i ett av val, men det betyder inte att jag inte önskar ibland att jag hade barn i min egen. Det finns naturligtvis uppenbara skäl till varför: för att skapa en varm, kärleksfull familj, att höja smart, ansvariga personer som kommer att bidra till världen, att uppleva förundran och glädje för varje steg i ett barns tillväxt, från små barn till fullt fungerande vuxen, att ha någon att älska villkorslöst som kommer (förhoppningsvis) älskar mig tillbaka, och barnen kan vara bara ganska jävla bedårande.

Men förutom allt det goda skäl för att ha barn som är ganska väl känt, finns det några förmåner av föräldraskap som jag verkligen skulle vilja att dra nytta av. De "förmåner som ett medlemskap," om du kommer, som vi icke-föräldrar kommer tyvärr aldrig få för att utnyttja oss.

1. En Ursäkt för att Få Bort Telefonen

"Jag förstår exakt var du kommer från och skulle älska att diskutera detta vidare—oh min Gud, barnet gråter. Jag måste ringa tillbaka till dig." Klicka på. Mina vänner med barn får stänga av telefonen varning hela tiden, och jag får helt det och har kommit att förvänta sig det. Jag skulle vilja ha en giltig anledning att hänga upp mitt i en mening. "Jag känner inte för att prata längre," eller, "jag var precis på väg att bläddra uppblåsbara resa kuddar på Amazon," är inte riktigt bra ursäkter för att ringa av.

2. Någon att Rensa Bordet, diska och Andra Sysslor

Visst, du har fler rätter att rensa och tvätta, mer matkassar att bära på, mer röra att städa upp när man har barn. Men även de av oss utan att barnen är trötta på slutet av dagen och verkligen inte känner för att vika tvätt.

3. Tidigt Ombordstigning på Flygplan

Jag har försökt mäktigt att få vad frequent flyer-status kan du få på planet före den normala passagerare (ibland via en speciell linje som har en mjuk röd matta), men jag har avsagt mig att det faktum att jag kommer att vara en av dem okänd "i Grupp C" flygblad för evigt. Men de som reser med små barn får styrelsen tidigt, en perk som gör mig djupt avundsjuk. OK, så det är en smärta i röven för att komma på planet med en barnvagn och en skrikande barn, men du behöver inte oroa dig du kommer inte få någon overhead bin utrymme.

4. En Anledning till att Äta Glass hela tiden

En vän till mig nyligen skröt om att hon har haft glass nästan varje dag denna sommar eftersom hennes dotter vill ha det och hon är inte att förneka hennes mint chocolate chip minnen som utgör en barndom sommaren.

5. Laurie Berkner Band Konserter

Är det meningen att jag skulle gå hela mitt liv aldrig höra "jag Ska Fånga Dig" live?

6. Någonstans att Lägga Mina Grejer

Jag har sett barnvagnar med så många krokar och lådor och korgar som de ser ut som de var designade av elfa. Jag skulle hjulet min handväska och gym väska och matvaror hem i min egna lilla vagnen. Jag förstår inte varför jag har att bära mina grejer bara för att jag inte har en bebis.

7. Aldrig att Behöva Delta i Något Event som jag inte Vill

The Real Housewives of New York City , Bethenny aldrig går att obekväma födelsedag middagar, och hon kommer att lämna Turks-och Caicosöarna resa tidigt eftersom hon har att spendera tid med sin dotter Bryn. De andra damerna ogillar det lite, men de förstår att föräldraskap som kommer först. Jag skulle inte ha lämnat ön getaway tidigt, men jag skulle vilja ha en samhälleligt godtagbar anledning till varför jag inte kan komma och se din lokala teater produktion av Sweeney Todd som inte kräver att fejka influensa.

8. Disney World, Vattenrutschbanor och Jungle Gym

Jag vill gå på Space Mountain, jag vill gå på en stock vattenränna, jag vill klättra på att crazy lekplats struktur med mjuk beläggning-som täcker marken under den utan att se ut som en förlorare (eller få kastas ut). Jag antar att jag är nog alldeles för stor för gungor och gungbräda nu, men jag skulle verkligen vilja gå på dem också.

9. En till chans att Komma In i en Ivy League-Skola

Jag vet att föräldrar är inte tänkt att leva genom sina barn, men jag kan inte låta men tror om jag bara kunde ansöka om att Tala med den kunskap jag har nu, jag skulle komma in. Åh, jag skulle inte vara den som gäller, säger du? Jag ber att skilja sig. Jag skulle definitivt vara en av de föräldrar som svävar över min grabb när han fyller i ansökan, att sätta i mina två cent, redigering och åter redigera antagning uppsats. Du behöver inte få en andra chans på att delta i en av världens mest prestigefyllda institutioner för högre utbildning varje dag, du vet.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar