9 Arbetstillfällen Alla Föräldrar Till Tweens Kan Göra

Navigera genom puberteten är ett minfält av hormoner, nya dofter och könshår. Personligen skulle jag vilja att vara gammal om detta skede, men hennes förändrade kroppen skrämmer mig. Det känns som igår vi fick plocka ut henne Strawberry Shortcake undies. Nu, hon låser badrumsdörren och kommer inte att låta mig tills hon är tillräckligt för att omfattas, säkert stoppade in i hennes sport-bh. Detta är mycket viktigt, naturligtvis, eftersom jogging sans bh skulle vara så smärtsamt vid denna ålder.

2. Psykolog

Att försöka förstå din tween humörsvängningar är som att lösa en rubiks Kub. Med en hand bunden bakom ryggen. Att köra motorcykel på 75 miles per timme. Efter 16 öl. De flesta föräldrar har bemästrat konsten tyst nicka huvudet samtidigt sympatiskt suckande i avtalet, oavsett på vilken sätter sina tween av, försiktig aldrig att göra direkt kontakt med ögonen. I går, mina grät för att hennes penna leda bröt.

3. Mode Direktör

Ah, de mellersta skolåren. Min tween har gått från att gripa tag i hennes brors smutsig hockey tröja från golvet och koppla ihop det med förra årets sweatpants att plötsligt tar ett stort intresse i hennes utseende. Jag försöker att vara så icke-fördömande som möjligt. Hon kom ut ur mitt badrum andra morgonen svära hon ville inte låna någon av mina make-up. Jag faktiskt låta henne gå till skolan med henne öga ser ut som det förlorat en kamp med en tarantula. Märker jag sa ögat och inte med ögonen? Tolv-åringar blir väldigt distraherad när de ljuger. Ha en bra dag, älskling. Muahahaha.

4. Seriemördare

Nu, detta är kanske inte något man skulle naturligtvis välja en karriär. Men om blickar kunde döda, min dotter och jag skulle både vara dödare än Lance Armstrong cykling karriär. Vill undvika fängelse? Nästa gång din tween akter otacksam (så att, i likhet med tre minuter), börjar gråta hysteriskt och berätta för dem läkaren sa att du bara har dagar kvar att leva. Mellan klagorop, nämner du inte tror att din sjukdom är smittsam, men att efter att du är borta, hon ska nog få en åktur med en granne till läkare bara för att vara säker . Snyft att du kommer att osjälviskt visa henne hur man gör middag för familjen, tvätta, betala räkningar och tjäna pengar innan du passerar. När hon skriker, "OMG, är du seriös?" omedelbart sluta gråta, häll dig en cocktail och säga, "Nej, men inte dig att känna dig som ett rövhål för att behandla mig på det sättet?" Jag har hört som fungerar som en charm.

5. Privatdetektiv

På grund av barnens tillit till tekniken, de flesta föräldrar har blivit en typ av online ninja, febrilt för att kolla sms och Instagram-konton. För min tween att få hennes eget Instagram-konto, vi kom överens om att jag skulle "följa" henne för att se hennes varje rörelse. Jag klappade mig själv på ryggen. Tills jag lärde mig du kan tydligen privat meddelande personer på Instagram. Som hon har gjort. Bakom ryggen har jag bara klappade.

6. Tankeläsare

Jag önskar att jag kunde säga att jag behärskar denna förmåga. De flesta av tiden går jag runt förstummad över vad som orsakat den senaste utbrott av känslor riktade min väg. Mitt liv har reducerats till en farlig spel av varmt och kallt, där jag probe och prod ursprung hennes humörsvängningar. Har jag omedvetet genera henne inför hennes vänner? Gjorde jag av misstag lämna en svamp i hennes pastasås? Gjorde jag går in i ett rum hon råkade vara ockuperar och min blotta närvaro kränkt henne? Jag tror att jag börjar bli varmare.

7. Taxichaufför

Vid denna ålder, roller plötsligt vända. Vad som brukade vara en distans aktivt socialt liv för föräldrar har nu ersatts av körning tweens till olika sporter praxis, skoldanser, samvaro och bal. Jag spenderar mer tid i bilen än jag någonsin trodde var möjligt.

8. Försvarsadvokat

Dessa dagar, 95 procent av mina tween meningar avslutas med, "jag Vet, Mamma." Jag är osäker på hur hon är så världsliga vid denna ålder. Det måste vara från hennes år som studerar på universitet samtidigt som två jobb, en lägenhet, hantera sin ekonomi och att resa i världen. Oh vänta, det var jag. Det måste vara från alla sina timmar på Minecraft .

9. Sommelier

Nog sagt.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar