6 Heartthrobs Från 80-talet Som Var Putsade Till Mitt Sovrum Väggar

I sjätte klass, jag var en hoarder av alla tonåring tidskrifter. Tiger Beat , Tonåring , Bop , 16 Magazine , Sjutton och YM —kom ihåg dem? Jag hade mer än ett fåtal exemplar av varje som ligger runt mitt sovrum golv. Tack och lov, ett par år senare jag tog examen till mycket mer sofistikerade Sassy (den första tidningen jag hade ett abonnemang på!). Men före det, det var allt om den teeny-bopper tidningar .

Jag var måttligt intresserade av 80-talet pojke heartthrobs. Och med "milt intresserad," jag menar mitt sovrum var täckt vägg i vägg med deras grubblande, rynka-lipped ansikten. Jag skulle spendera timmar med att bläddra i mina tidningar, då skulle jag skär försiktigt ut dem (eller att desperat slita dem ut, beroende på mitt humör).

Jag är bedrövligt pinsamt att erkänna allt detta, men jag är tillräckligt gammal nu för att göra narr av mig själv. Och jag är ganska säker på att jag inte var den enda som skulle sätta på läppstift, puss bilder, och allmänt bete sig som en preteen, hormonella idiot.

Här var min favorit cuties, rangordnade efter hur djupt de drog på mitt hjärta:

1. Michael J. Fox

Åh, han var min favorit. Ett barn av hippie föräldrar, jag kunde relatera till Alex P. Keaton svåra situation (även om jag alltid varit trogen mina föräldrars vänsterinriktad politik). Jag älskade Michael J. Fox kort, ärtig själv, och hans kristall blå ögon.

2. River Phoenix

River var ett barn av hippie föräldrar (även om han inte bara spela på TV, han levde). Jag trodde att han drack sojamjölk precis som mig och var förbjudna att äta något med konstgjorda färger, smaker, eller nitrater. Åh, men han var bara fruktansvärt underbara. En vacker unge, inifrån och ut, som togs från den värld långt före hans tid var slut.

3. Michael Jackson

Jag gillade Michael mest under hans Thriller år. Han hade som blyg, pipig röst och så små, men allt annat om honom var helt over-the-top fantastiskt. Han var andlig, verkligen. Men sedan när man hörde honom prata, man kan nästan se honom som en vanlig kille. Så bedårande och söt.

4. Rob Lowe

Innan de skandaler som typ dödade hans bild i slutet av 80-talet, Rob Lowe var den ultimata pretty boy—och med en rockin' body för att starta. Han var min favorit medlem av The Brat Pack (i nära konkurrens med Andrew McCarthy: se fråga 6). Jag kan stirra på hans gorgeousness hela dagen—och det gjorde jag!

6. Christian Slater

Christian Slater var min bad-boy krossa (alla flickor har en). Jag föll för honom hårt i Ljung . Han kunde spela den ultimata ondskan-tema, men med en söt sida begravd någonstans i det. Han fullständigt blåste bort mig i Pumpa Upp Volymen där sötman lyste igenom ännu mer.

6. Andrew McCarthy

Jag är nästan pinsamt att erkänna att jag hade Skyltdocka på VHS och skulle titta på det religiöst. Andrew McCarthy var bara så dang söt. Han var mycket preppy, vilket inte var riktigt min grej. Men han var också helt ner till jorden. Och söt också. Nämnde jag att han var söt?

Uppenbarligen är detta en ofullständig lista. Jag kunde gå på och om min celebrity crushes (men vid en viss punkt skulle jag vara alltför generad för att klicka på "publicera"). Snart efter denna fas, höll jag krossar mycket mer privat. Och ett par år på vägen, jag började bli förälskad med riktiga live pojkar, som skulle få köra det andra sättet om de skulle komma in i mitt sovrum och sett 80-talet heartthrobs tapeter.

Fortfarande, jag kommer alltid att ha en soft spot för dessa pojkar: min första förälskelse, putsade ogenerat över mitt sovrum väggar.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar