80-Och 90-talet TV Hangouts Vi Önskar Vore Verkliga

Åh, vad jag älskade tv på 80-och 90-talet. Stort hår, hög midja byxor, zippy tema låtar. Och hangouts tecken på att dessa visar hade de bästa platserna i huset på de coolaste ställena i stan. Om bara dessa platser var riktig...

Den Skål Bar

Bara en gång, jag skulle vilja gå in i mitt vardagsrum och har alla säger, högt och unisont, "Mia!" Jag vet att alla här vet mitt namn, men de har fått sina huvuden tittar ner på sina iPads. Men på Skål bar, mannen, jag kunde känna sig som en rockstjärna, precis som Norm.

Smash Club

Den coolaste stället att hänga om du är under 21 år, eller har söta barn som säger catchy saker som "vilken fräckhet!" och "Du fick det, dude!" Jag skulle komma dit tidigt så jag kunde få en bra bild av Jesse och Rippers, bara i fall det är fullt hus. Detta var verkligen den bästa TGIF hangout. Och nu, när det är tal om en spin-off visa, vi kan bara hoppas att Krossa Club får uppstå. Spara mig en plats bredvid Moster Becky.

Mrs Garrett ' s Kök

I vad andra plats skulle jag bära mina rullskridskor, precis som Tootie, inomhus? Och, när vi satt runt köksbordet, vi kunde prata om fakta av liv och jag kan be Blair för hårstyling tips och ber Jo för råd på att fixa min bil är luftkonditioneringen. Natalie kunde korrekturläsa en av mina artiklar.

Arnold ' s

Detta var inte bara ett ställe att ta en hamburgare och pommes frites till lunch, men det hade ett dansgolv och en jukebox! Ja, de var glada dagar. Och, om du var Fonzie, kan du få en jukebox för att spela en låt bara genom att slå den med din knytnäve. Jag skulle älska att ta en monter med Richie, Potsie och Ralph Malph och se om det kanske Pinky Tuscadero var runt. Då skulle vi alla kunna hänga ut och säga saker som "Sit on it!" även om jag har fortfarande ingen aning om vad det innebär. Mannen, dessa killar på denna utställning hade det gjort i skuggan.

Peach Pit

Jag skulle älska att klämma in bredvid Brenda och Brandon och ta reda på om de saknar sina gamla hem i Minnesota eller om de känner att de slutligen passa in med de barn som bor i Beverly Hills, i den exklusivaste postnummer runt. Men det bästa skulle vara att äta en av Nat: s persika pajer samtidigt nynna den 90210 tema sång och dubbel-air-stans Dylan hakan.

Fiket på Seinfeld

Inte mycket som hänt här, som var, naturligtvis, peka på visa. Bara en massa yada, yada, yada. Men hur kul skulle det vara att sitta mittemot Jerry och gänget och skjuta vinden? Det skulle vara något. (Faktiskt, fasaden av diner är Tom Restaurang så det här är på riktigt! Vem vill gå med mig i New York för en pastrami sandwich?)

Idag visar ska ta en sida från dessa klassiska program och lyfta fram sina egna go-to fläckar. Modern Family och Mitt är det du som lyssnar?

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar