8 Sätt På Din Favorit Filmer Ljugit För Dig Om Moderskap

De filmer som har legat till mödrar för år. Det är som om de tror att de ögonblick då du trycker på en bebis till världen, att din hjärna blir komplett gröt. Tja, det kan vara gröt, men du har fortfarande den allmänna begreppet normal moderns beteende. Låt inte Hollywood lura dig. Här är några av de sätt på din favorit filmer ljuga för dig om moderskap:

1. Sixteen Candles

Det är ofattbart att en mor skulle någonsin glömma hennes barns födelsedag, särskilt hennes 16-årsdag. Vi gör lever för den skiten. Det är också galen i att en mor skulle gifta sig med sin äldsta av de första förlorare som kom runt. Och skulle du låta din dotter pop muskelavslappnande medel som godis innan hennes bröllop? Inga !

2. Ensam Hemma

Så mycket som du kanske vill ibland, mamma kommer aldrig att glömma hennes barn på en resa till Frankrike. Jag bryr mig inte om du har sex barn, och houseguests, och strömmen går, vilket gör att du för sent till ditt plan. Du har en j ob. Att komma ihåg dina barn. Resten är bara information.

3. Käraste Mamma

Ingen tråd galgar? Egentligen? Om tråden galgar är en deal breaker för er, det är ganska tydligt att du har för mycket tid på dina händer. Jag känner att jag har vunnit Nobelpriset när mina barn lägga sina smutsiga tvätt i korg istället för runt det. Om de ska hänga sina tröjor på sina egna, dessa galgar skulle kunna vara ett metallrör för alla jag bryr mig.

4. Ferris Bueller ' s Day Off

Se Hollywood, stoppa lögner. En mamma vet att när hennes barn är faktiskt sjuk eller bara fejkar. Detta beror på att innan vi var mammor, vi var tonåringar. Vi har provat alla trick i boken med våra egna mödrar, och de skott som skit ner snabbare än du kan säga, "Bueller...Bueller'." Moderskap gör du hyper-medvetna om skitsnack.

5. Baby Boom

Jag vet att det är möjligt att vara mamma och köra ett start-up företag från grunden som blir en framgång. Det kan hända, men att denna lögn gör att det ser lätt. "Åh hej, jag har en idé. Jag ska bara bli en gourmet barnmat kock, och en marknadschef och en VD och CFO, allt medan jag höja ett litet barn. Easy peasy." Ahem. Inte . Förra gången jag försökte laga något från grunden med ett litet barn i huset, vi slutade att beställa en pizza, eftersom ingen vill äta brända spagetti och brända köttbullar.

6. Troop Beverly Hills

När Phyllis Nefler är mitt i en skilsmässa, hon beslutar sig för att visa henne snart till att ex-maken att hon kan avsluta en sak hon börjar. Personligen skulle jag ha valt en virkad projekt eller en sats brownies, men girlfriend Phyllis vill gå stort eller gå hem som den mamman att hennes dotter Vildmark Trupp. Camping med barn är svårt nog, men Phyllis gör det i 6-tums stilettos och designer kläder, med hennes hår helt coiffed, utan att veta hur en kompass fungerar—och att de fortfarande vinner Vildmarken Girl Jamboree. Tala om orimliga förväntningar.

7. Karate Kid

Det skulle bara ta ett svart öga på mina barn för mig att mars ända ner till hans skola och förödelse. Mrs LaRusso gör ingenting. Ingenting ! Daniel lyckligtvis händer på Mr Miyagi och övertalar honom att lära honom karate. Daniel får sin röv sparkade ett par gånger, och hans mor som fortfarande står overksamma. Det skulle aldrig hända i verkliga livet. Aldrig. Jag skulle använda något nitisk rättvisa innan jag stack mitt huvud i sanden.

8. Goonies

När filmen öppnas, vi lär oss att Walsh familjen inte längre har råd med betalningar på sitt hus och tvingas flytta. Titta, om du inte kan spara ditt hem från utestängning, jag är ganska säker på att du inte skulle kunna anlita någon för att packa upp hela huset för att flytta, som Mrs Walsh har anställt Rosalita. Även om du har en bruten arm, även om du har ett brutet ben, sluta ljuga för mig Hollywood. Mammor som aldrig får en paus från att vara mamma.

ADVERT

Lägg till din kommentar