8 Saker Som Jag Saknar Om Pre-Baby Liv

Då och då – säg, varje timme på timme – ansvar för moderskap få typ ansträngande och vi befinner oss dagdrömmer om den gamla goda tiden när vi hade fastare kroppar och mer fri tid. Det kan inte vara den typ av sak som vi tar upp vid spela-gruppen, men det händer att de bästa av oss. Jag älskar mina barn som jag älskar syre, men jag saknar verkligen den frihet som kom med att vara barnlös. Visst, jag hade ansvar, men jag behövde inte faktor små människor till varenda en av mina planer och det var långt mer strålande än jag insåg. När du blivit mamma, du missa stora saker, som att sova och inte ha bristningar skära upp hela magen, men det finns andra saker du tycker om också. Här är åtta saker som jag saknar om min pre-baby liv:

1. Att kunna vara slarvig med pengar.

Ahh, den gamla goda tiden när man kunde släppa $150 på slumpmässiga göra-upp och stick-on nails, och den värsta konsekvensen var med att få någon annan att köpa dina drinkar på fredag kväll. Om du inte är laddad (i vilket fall, hej, vi alla hatar dig och dessutom kan vi komma över?), barn tenderar att ändra din ekonomiska bilden. Vad som en gång var roligt pengar är nu mer som "holy shit vi behöver varje krona av detta eftersom vi måste betala för alla de saker som" pengar. Jag hoppas att du gillar din garderob eftersom du inte får en ny tills din yngsta är 25.

2. Att aldrig ha Guldfiskar i huset.

Eller i bilen. Eller längst ner i skötväskan. Eller krossade i soffan, barnvagn, barnstol, och matsal golvet. Jag minns en gång när min existens var lyckligt fri från dessa ler orange djävulen snacks. Det var så rent och crumbless. Också, jag fick aldrig stressad på eftermiddagen och åt 4 000 av dem.

3. Stanna uppe sent utan att bekymra dig om konsekvenserna.

Även helgerna har en läggdags och ett absurt tidigt wakeup call. Stannar uppe till midnatt för att titta på det sista avsnittet av Orange Är Det Nya Svarta kan tyckas som en bra idé, men du önskar att du inte hade på morgonen när någon kastar på huvudet vid 5 på morgonen och börjar tigga för snacks.

4. Aldrig att titta på bajs kommer ut ur någon annans rumpa.

Du vet när du öppnar blöja och de är inte gjort för att gå ännu, så du bara sitta där och titta på det och undrar var du som gick fel? Antingen det, eller att de är lite förstoppad så du har att coacha dem genom det som att du är någon form av bajs doula och deras bajs-baby är kronan på verket? Ja, livet som används för att inte vara så.

5. Att alltid vara på humör för sex.

En gång i tiden orgasmer var höjden av njutning. Nu är jag så utmattad att sova faktiskt låter mer lustfyllt. Jag trodde aldrig jag skulle komma till en plats där ZZZ lät mer spännande än XXX, men här är vi. Vänligen inte röra mig eftersom barnen kommer att vara upp vilken minut som helst.

6. Aldrig behöva oroa dig för kamel tå.

Jag kanske bara var tur, men innan barnen min vulva inte prova att dricka mina kläder. Jag skulle kunna bära någon form av byxor jag ville utan att vara rädd. Nu ska jag sätta på ett ordentligt par yoga byxor och det ser ut som att de är som sugs in i min livmoder. Vad ger? När de hade min vagina förvandlas till en Venus Fly Trap? Dessutom, varför var det inte i någon av böckerna?

7. Att inte veta vad fan en Caillou är.

Vad är det? Jag är fortfarande låtsas att jag inte känner bara för att pissa bort mitt barn.

8. Min röv.

Åh, käck botten, skiljas är så söt sorg. Det är en vetenskaplig undrar hur min röv fick samtidigt större och plattare på samma gång, men det hände. Visst, jag gör knäböj, men det ändrar inte det faktum att min bakdelen ser ut som jag smuggling en sida av flapjacks av en IHOP. Kanske min Venus Fly Trap åt min rumpa för och det är upp där med grenen på mina byxor, sitter på en böna väska stol i min livmoder med en öl.

ADVERT

Lägg till din kommentar