8 Saker Jag Lärde Mig På En Bryan Adams Konsert

Jag har älskat Bryan Adams musik sedan jag först hörde "Rakt Från Hjärtat" på en mellanstadieskola dans. När hans Hänsynslös albumet släpptes på 80-talet lyssnade jag på att kassettband med hits som "Himlen", "Någon" och "Summer of '69" tusentals gånger.

Jag skulle ha dött för att se honom i en konsert under 80-talet. Medan jag såg artister som Madonna, U2, Huey Lewis and the News, och andra stora Generation X band i-tid (tack, Mamma och Pappa), jag fick aldrig se Bryan Adams live.

Alltså, när hans reunion tour för Hänsynslös kom till stan förra året (på min 21 st bröllopsdag, inte mindre) du vet Jag var där. Jag köpte bra biljetter, som, till skillnad från på 80-talet, så kunde jag nu har råd med eftersom jag var en fungerande vuxen.

Min man hyrde en barnvakt.

Jag kanske eller kanske inte har tagit en tupplur på den stora dagen eftersom jag visste att jag skulle stanna uppe sent och var tvungen att gå till jobbet nästa dag.

Slutligen, jag tog med öronproppar eftersom det har varit lite av ringsignalen på sistone, och jag är inte säker på vad det handlar om.

Efter allt detta, jag var redo.

Konserten var awesome. Utbildning, också. Här är några saker jag lärde mig medan du tittar på Bryan Adams konsert:

1. Det finns en latent tonåring inuti oss alla, även om utsidorna av oss som är i 40-årsåldern eller längre. Jag talar till er, kolleger konsert-goer att bära vintage gelé och neon armband medan skrikande hennes huvud. You go, girl.

2. Jag är inte säker på vad som är roligare att titta på en minibuss med en streckgubbe, en familj på ryggen fönster lasta en bil full av tweens för en pojke band rock konsert eller tittar på en minibuss med en streckgubbe, en familj på ryggen fönster lasta en bil full av 40 - och 50-somethings för en Bryan Adams konsert.

3. Även medelålders människor gillar för att få berusad och röker weed.

4. Levande musik får dig att känna dig levande på ett sätt att städa upp katten barf, tvätta, betala räkningar och registrera dina barns läxor inte.

5. Oavsett vad din ålder, kan du fortfarande hyser helt orealistiskt hoppas att din favorit musiker kommer att märka att du i publiken, enda dig, lära dig hur mycket hans musik betyder för dig, och utveckla en riktig vänskap med dig. (Ja, jag sa vänskap . Jag är inte den typen av tjej. Plus, Bryan Adams är waaaay kortare än mig, så att jag aldrig ville bli hans flickvän, människor!)

6. Stora bröst ändå vinna. Bryan gjorde en stor affär av att försöka hitta rätt tjej att dansa på kameran samtidigt som han sjöng "If Ya Wanna be Bad, Ya Måste Vara Bra." Han bosatte sig på skinniest med det största bröst (duh).

7. Rock stjärnor är som arbetskraft och leverans sjuksköterskor och bilförsäljare. Vad är en stor sak i ditt liv—gå på en rock-konsert, få barn, köpa en bil—är vardagen för dem.

8. "Summer of '69" är fortfarande den coolaste låten någonsin.

Delta i denna konsert är en av mina favorit minnen från det gångna året. Nu, om du ursäktar mig, måste jag laga middag. Mina barn har hockey praxis i en timme, plus att det är en lukt som kommer från baksätet i min minibuss som jag behöver för att identifiera.

Bryan skulle sjunga, "Det är inte så svårt att se att vi är i Himlen."

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar