8 Låtar Från 80-talet Som Perfekt sammanfattar Mitt Nuvarande Liv

1. "Välkommen till Djungeln,' Guns N' Roses

Efter en lång dag på jobbet, jag kommer hem, öppnar dörren och jag hör Guns N' Roses på en slinga i mitt huvud när jag ser på det utsvävningar som har inletts sedan jag lämnade. Kläder överallt, från ena sidan av huset till en annan, luftkonditionering kör med öppna fönster, tv-apparater är blästring från tomma rum, och mikrovågsugn är pipande, som tydligen någon var hungrig, men övergav sina restauranger urval för större äventyr.

När jag börjar att plocka upp kläder, tror jag, Där gjorde jag fel? Sjunger Axl: "Välkommen till djungeln/ Det blir värre här varje dag / Ya lära sig att leva som ett djur i djungeln där vi spelar!"

2. "Don 't Stop Believin',' Resa

Mina systrar i kampen, att hålla fast vid tron på att en dag, dessa barn kommer att lämna hemmet! Jag missmodig och rädd när jag hör att kostnaderna för hyra och vad det tar för att tjäna en lön att leva på. Men mitt hopp ligger i att tron på att en dag, kommer dessa barn graduate high school och även i college och tar midnatt tåg någonstans! Ja, jag behöver tro på detta!

3. "Alla Natt Lång,' Lionel Richie

"Alla du möter / De fastnar i gatan / All night long"—oh yeah! Tja, gissa vem som kommer att ringa till myndigheterna när det händer? Ja, det skulle vara mig! Jag har fyllt i närheten kul snatcher. Ursäkta mig, jag ber om ursäkt—jag måste gå upp tidigt på morgonen, och jag behöver min vila. Om du inte har hört, brist på ordentlig vila kan leda till viktökning (och ingen behöver det). Därför, om det är ett experiment som du tänker, kan jag föreslå att du i slutet av 9:30?

4. "Våra Läppar är Förseglade," The Go-Go ' s

Det finns inget bättre än att få tillsammans med min college flickvänner och dricka vin på soldäck med barnen i huset. Även om vi måste vara försiktiga när vi talar, så att våra barn inte ska höra oss och tror att vi en gång var unga och gratis. Som vi minnas om dagarna som gått, vi pinky svär aldrig att dela information om våra vilda, ungdomlig levande i närvaro av våra barn. Vi vet att tjejer bara vill ha kul, men våra läppar är för evigt beseglat.

5. "Hoppa, Van Halen

Det verkar som om jag är ständigt hoppa på och av tåget för det senaste "it" grej. Jag har provat yoga, hot yoga, paleo, master cleanse, Zumba, lchf, Crossfit—you name it! Det enda som verkar hålla för mig är viktökning. Det verkar som att jag kan göra det anmärkningsvärt väl, med lite ansträngning. Men som Van Halen säger, "Så kan inte ya se mig stå här / jag fick min rygg mot rekord maskinen / jag är inte det värsta som du har sett / Ah, kan inte du förstår vad jag menar? / Ah / Kan man lika gärna hoppa!" Jag kommer, så snart som den näst bästa sak som träffar marknaden.

6. 'Tro' George Michael

När jag har blivit äldre, jag har anammat en större känsla av tro. Det verkar som om alla år jag spenderat kör genom mitt liv, jag gjorde allt fel. Vem visste? Nu finner jag frid och syfte genom att delta fullt ut i min tro. Ärligt talat, förmågan att lita på någon annan med att styra mitt liv var en utmaning, men det har gett mig en ny känsla av glädje som jag aldrig haft förut. Mitt yngre jag kunde aldrig förstå vad tro betyder för mig, eftersom mitt yngre jag felaktigt trott erfarenhet är större än tron.

7. "Jag Kan inte Gå För Att' Hall och Oates

"Jag kan inte gå för att" är mitt nya motto. Komprimering underkläder? Jag kan inte gå för det! Stanna uppe hela natten (med undantag för ett sjukt barn)? Jag kan inte gå för det! Att köpa gas varje dag utom Sparsam torsdag? Jag kan inte gå för det! Med hjälp av icke-återvinningsbara matkassar? Jag kan inte gå för det! Kontrollera mina matvaror i self-kassan linje? Jag kan inte gå för det! Klädd i en bygel-bh? Jag kan inte gå för det!

Som du kan se, jag kan inte gå för en massa saker, och varken bör du. Vid denna punkt i livet, det är en välsignelse att kunna förklara vad jag inte längre kan acceptera.

8. 'Ain' t Nobody' Chaka Khan

Ain ' t nobody got time for that! Det är allt!

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar