8 Regler att Följa När Din MIL Är Din BÄSTIS

Jag har varit gift i tio år. Under de tio år jag har lärt mig att det viktigaste allierade för att mitt äktenskap är min mor in-law. Hon kan prata känsla ( min mening, inte hans mening, eller ens gemensamma mening) till min man när jag behöver det som mest. Hon har svar på alla mina brännande frågor om min man, som varför gör han lämna sina skor direkt framför jäkla dörren?! Eller varför inte hindra alltid falla i hans blinda fläck?!

Hon kan också berätta en historia, blir lätt berusad under Söndag middag, alltid talar om en butik till att ta en avkastning trots strikt policy, och vid den mogna åldern av...ahem...hon kan fortfarande stanna ute hela natten och dansa till blues.

Min MIL är min BÄSTIS och jag älskar henne innerligt, men vår vänskap kan vara problematiskt. Vi har jobbat oss igenom ett antal knepiga relation fläckar, och nu befinner vi oss i en smidig eran vänskap. Det var svårt vann. En gång, under en uppvärmd utbyte när hon var ett sidospår med min man, jag är anslutna något obehagligt prickar mellan hans agerar som en röv och det faktum att hon tog upp honom. Kan du säga, USCH ?!

Så tro mig när jag säger dig att om du vill hoppa ner BFF väg med din MIL, då MÅSTE du följa dessa 8 regler:

1. Du kan aldrig prata sex. Tänk på det, vill du verkligen höra om din MIL knackar stövlar med morfar? Nej. Så låt inte något om ditt sexliv slip i samtal. Så långt som din MIL är berörda, hennes vackra barn och barnbarn leker av den Obefläckade Avlelsen.

2. Du kan aldrig tik om dina barn. Oavsett vad du säger, din MIL kommer att hitta ett sätt att kila in i en jag-Sa-Du-Så, ger råd, eller börja föreläsa om hur fantastiska dina barn är och hur du behöver för att slappna av. Om du behöver ventilera om hur dina barn är tyranner, så gör det med dina kolleger mom stam.

3. Du kan aldrig tik om din MIL. Uppenbarligen.

4. Du kan inte få dina trosor twisted när hon BRYTER mot ALLA REGLER medan barnvaktsservice. Först av allt, hon är nog barnvaktsservice gratis, eller åtminstone med endast en några strings attached. För det andra, hon tycker sig ha rätt att förstöra ditt barn. Och för det tredje, c ' mon...hur gjorde du inte se detta komma?

5. Du kan aldrig klaga om din make. Och om du gör, då du kommer att ha några allvarliga skador kontroll på dina händer. Kom ihåg att varnande berättelse om att ansluta några obehagliga prickar? Om du tik om din make, för att sedan vara redo för en 50/50 chans att hon kommer att piska hennes inre mamma bära.

6. Du kan aldrig kritisera din mans syskon. Oavsett hur mycket du inte kan stå för dem. Jag sade en gång något ganska snarky och kritisk om min bror-i-lag. TILL DENNA DAG min MIL inte låta det gå. Så ta det försiktigt när det kommer till din makes syskon.

7. Hon blir alltid större glas vin. Det är bara att respektera, yo.

8. Du måste vara noga med att inte börja agera som favorit DIL...även om du är. Ännu mer av en gigantisk varning till alla MIL BFF kul är den fruktade SIL. Så avbryt matchande träningsoveraller och bita dig i tungan när andra är runt om. Kom bara ihåg att du kan bond över vin och Pinterest senare när kusten är klar.

Jag vet vad du tänker. Det är lite crazy att bli nära vänner med din MIL. Vi har alla hört skräckhistorier MIL från helvetet. Om du är lycklig nog att ha en som är värt att spendera din tid med, så gör det! I bästa fall får du en fantastisk vän. I värsta fall, kan du åtminstone få en inblick i varför din make / maka är det som driver dig bonkers.

Relaterade inlägg: 10 Tips För att Vara Dotter-in-Law Din MIL Vill

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar