8 Skäl Att Inte Kasta En 1: a Födelsedag Part

Som ett första-gången mamma, jag antar att en av de största milstolparna under det första året av ditt barns liv är deras FÖRSTA Födelsedag. Som sagt, som den stora tolv månaders märket snabbt närmade sig, tänkte kasta vår dotter en fest blev den bane av min existens.

Wow, jag kan faktiskt höra högljudda flämtningar från människor som läser detta och muttrade, "Vad F är fel med denna kvinna?! Som väljer att INTE kasta sina barn en födelsedagsfest?! Vad en skitstövel. Den här tjejen är Satan personifierad. Hon är helt misslyckats som förälder."

Lyssna, jag är med dig. Jag ÄR troligen misslyckats som förälder. Kanske är detta en av de många anledningarna till att min dotter vägrar häftigt att säga ordet "Mamma."

Men kom igen, hon är EN. Jag tror att hon kommer att återhämta sig. Och det är inte så att vi inte fira ... vi gjorde massor av roliga saker tillsammans SOM EN FAMILJ. Vi har bara inte bjuda in någon annan.

Dessutom, om vi ska kasta en part, inte den verkliga shindig vara för oss föräldrar?

GRATTIS! Vi överlevde det första året utan en jävla aning om vad vi höll på med, och ingen som heter CPS på oss! Nu, som vill ha mer tequila?

Så, för någon som är närvarande debatterar i samma situation, tillåt mig att dela mina egna resonemang för att INTE kasta Baby ' s 1: a Födelsedag och att du känner dig lite bättre om dig själv:

1. Hon kommer INTE att komma ihåg det. Och om, ner, hon börja ifrågasätta mig om hennes 1: a födelsedag, jag kommer att stirra in i hennes lilla änglalika ansikte, leende sött och sedan berätta för henne de största mamma-effing ligga tänkbara. Jag ska dela med sig av en genomtänkt berättelse om hur varje Disney princess dök upp för att sjunga "Happy Birthday" OCH vi köpte henne en ponny. Men vi fick inte behålla sade ponny på grund av NYC bostäder förordningar. Och har vi egentligen inte har några bilder med prinsessor eftersom mammas kamera hade slut på batteri och sedan våra grannar kallade i ett brus kränkning och tvingade dem alla att lämna. Jag tror att hon kommer att köpa det.

2. Födelsedagspresenter = tackkort = mer jobb för Mamma = inte händer.

3. Pinterest och överpresterande har helt förstört det för genomsnittliga föräldrar som jag själv. Vad hände med en Carvel glass tårta och några ballonger från Party City? Jag kommer inte att konkurrera med någon som handgjorda personliga party hattar, konstruerat en life-size-animatronic unicorn ut av något annat än godis, och spenderade $500 på en tårta som skulle vara nytt beslutit på någons bröllop (men kommer i slutändan att hamna i varje skreva av ditt barns kropp). Min dotter behöver veta NU är att hennes mamma är längst sak från crafty. Och även ...

4. Vi bröt. Ledsen grabben, men om du inte kan börja förändra ditt egna blöjor och tar dig till parken medan Mamma och Pappa är på jobbet, "birthday party" - fonden gick ut genom fönstret när Nanny Dearest meddelade hon att sluta om vi inte ger henne ytterligare höja.

5. Besvikelse bygger karaktär.

6. Ingen vuxen vill faktiskt spendera helgen på en 1: a Födelsedag (eller någon kid ' s party för den delen), SÅVIDA det inte är alkohol. Problemen är att a) Vår lilla lägenhet är inte exakt passform för att kasta ner en rager, b) barnvänliga platser inte svarar när du meddela dem att du planerar att ha en keg levereras vid 11:45.m (lita på mig på den här), och c) Andra föräldrar kommer att få mycket dömande om du väljer att ha den på en verklig bar.

7. Nämnde jag att hon INTE kommer att komma ihåg det?

8. Vi är lata. Där, jag sade det.

**På dagen för hennes födelsedag, jag lärde mig att "mamma skuld" är verklig, och den kommer att förfölja dig i evighet. Så jag gjorde vad varje halv-ass förälder i min position skulle göra: jag hängde en banderoll, köpte några ballonger, bakade en Funfetti kaka, och då Instagrammed som skit för framtida bevisning.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar