7 Saker jag Svär att jag Aldrig Hade på 1990-talet

90-talet var en konstig decennium för mode. Jag i princip bott i en serie av Betsey Johnson slip klänningar, Doc Martens och rensas vintage 70-talet t-shirts från och med den 31 December 1989, tills Y2K. Men här är några saker jag definitivt, definitivt, aldrig någonsin hade. Kan du säga samma sak?

1. Neon sweatshirts . Detta var en udda rest av 80-talet mode som smög in på följande decennium mycket som en rudimentär svans, till min stora förtret.

2. Nödställda Overaller. Okej. Kanske jag bar på dessa en gång. Men jag var klart berusad.

3. Rutiga kjolar med över-the-knee strumpor. Jag älskar dig, Borta . Men detta är en blick som skrek "stygg Katolsk skolflicka" på ett sätt som gjorde mig obekväm, och jag var en stolt Judiska slut (vissa saker ändrar sig aldrig).

© Parmount Bilder

4. Flanell skjortor. Jag lyssnade till Nevermind om auto-reverse på min bil för hälften av 1991 och de flesta av 1992. Jag köpte ett par flannels, men jag kunde aldrig förmå mig att bära dem utanför huset. Eftersom jag inte är en skogshuggare, antar jag?

© ikonic/flickr

5. Nylon träningsoveraller. Se, jag gjorde några mycket tvivelaktiga beslut under det här decenniet, främst på klubbar i new YORK. Men jag visste bättre än att bearbeta denna typ av styggelse.

6. Bustier med en oversize kavaj . Jag erkänner att jag förmodligen hoppat över detta en bara för att mina bröst var för stora. Egentligen inte en dålig titta—inte alls.

7. Stroppar går. Okej, okej—jag hade stroppar går med alla slip klänningar. Sammet och kära. Jag skulle inte bli helt förvånad om flera av dessa lever fortfarande i mitt smyckeskrin, redo för sin comeback.

© Etsy

Också, jag erkänner det: Scrunchies had me at hello.

ADVERT

Lägg till din kommentar