7 Skäl Yoga Pants Är En Mamma Måste

Det förvånar mig inte längre när någon säger att de endast bär yoga byxor; det förvånar mig när någon bär något andra än yoga byxor. Jag menar, VARFÖR ?

1. De är allmänt lämpliga. Vilken anledning skulle eventuellt ringa för att bära något som avviker från denna standard mom uniform? Kanske kyrkan, eller möjligen en utekväll, kan du säga? Helt onödigt. För motion, sömn, dag eller kväll slitage, yoga byxor alltid fungerar. Tid. Låt inte alla haters att berätta på olika sätt.

2 . Att hålla sig till en enhetlig standard = Mindre tid på att dumma sig över vad som ska bära = Mer tid att titta på Downton Abbey medan du låtsas ditt barn är tupplur. Nog sagt.

3. Du kan bära dem med något . T-shirt? Tröja? Jeansjacka? Tan toppen? Listan går på och.

4. Andas en suck av lycksalig lättnad... Dessa saker är bekväma. Verkligen, verkligen bekväm.

5. Vi har värdighet. Yoga byxor har varit ett frälsande nåd för mig. Ärligt talat, min full konvertering för att bli en yoga-byxa anhängare var verkligen född ur ett pass på självrespekt. Av någon bisarr anledning, Aeropostale träningsbyxor som passar mig perfekt. Jag brukade köpa dem i lösvikt, inte riktigt bry sig om färg/tryck/etc. Sedan en dag när jag av misstag såg mig själv i spegeln. Till min fasa, "AERO" var tryckt i fetstil över min rumpa. Nu detta kan ha varit bedårande när jag var 14, men i min 30-talet, detta var rent ut sagt pinsamt. Jag menar, jag har mina krav. Från detta ögonblick, har jag bytt till den mycket säkrare, skript-gratis yoga-byxor och har inte tittat tillbaka.

6. De är förlåtande... så, så förlåtande. En grov gå med antal kalorier under semestern? Yoga pants är det för dig, min vän. De kommer att sträcka sig över kanske något utökat låren och inte säga ett enda ord av dom. Och för optimistisk i publiken, när alla dessa elaka oönskade pounds är skjul, din älskade byxor har ett magiskt sätt av reconstricting sig i perfekt samklang med din krympande midjan. De mest tillmötesgående plagg känt till kvinna. Perfektion definieras.

7. Om du har gotta go fancy, det är byxor för det. De gör riktigt söta yoga byxor idag, människor. Gillar, de som på gränsen till att vara shapewear och hjälpa till att suga dig och sådant. Du kommer se ut som en rockstar när du bär dessa. Och om människor på nästa bröllop du gå för att ge dig rolig ser ut, det är bara för att de är avundsjuka. Lita på mig på den här.

Det finns helt enkelt ingen anledning inte att ständigt bära yoga byxor... Är det?

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar