7 Anledningar till att jag är Den Sämsta Fotboll Mom Någonsin

I slutet av min 7-åriga dotter balett skäl, hon slog en pose, stå på ett knä, sittande på den andra, ser så söt och redo innan kollapsade i ballerina bredvid henne, som senare föll i ballerina bredvid henne, att skicka hela linjen ned. Det var då jag insåg till fullo min dotter drömmer om att bli en prima ballerina skulle aldrig kommer att förverkligas. Peka på var ett misslyckande. Hip hop, välsigna hennes hjärta, var en katastrof. Hon saknade de grundläggande kraven på nåd och rytm. Jag skrev upp henne för fotboll läger som, i sin barmhärtighet, som hon älskade. I själva verket, hon verkade ha en naturlig talang, en härlig kombination av skicklighet och förtroende.

Som faller, jag skrev upp henne för ett lag, och inser inte att tills det första praktiken hur illa utrustade för jag skulle vara en fotboll mom. Nope, jag fick inte det pm som beskriver alla viktiga soccer mom egenskaper. Jag lärde mig dock, de sju anledningar till att jag är den sämsta fotboll mom någonsin.

1. Mygg. Myggor. Bin. Myror. Ganska mycket någon insekt, flyger eller på annat sätt, verkade hitta sin väg in på fotbollsplaner. Tränarna och andra föräldrar stirrade framåt på den vansinniga kvinnan som hoppar runt och dunka sig själv och luften som en osynlig fiende.

2. Jag lägger skulden. Jag vet att det är sport och alla, men inte sin egen lagkamrat har att sparka bollen så jäkla hårt på henne under praktiken? Det är praxis för guds skull! Du bör inte försöka att ta reda på dina egna lagkamrater innan ett spel. Hans familj borde skämmas—de är förvisso en våldsam pack av brottslingar.

3. Jag står inte ut med att se andra barn push, sparka eller klo på mitt barn. Jag vet att det är sport och det kommer att vara kontakt (något som, teoretiskt, min dotter balett klasser saknade), men första gången jag såg min älskling tjej åka ner på fotbollsplanen, min man var tvungen att hindra mig från att rusa fram för att hjälpa henne, och söker hämnd på vissa ungdomsbrottsling gärningsmannen (se Nr 6 ovan).

4. Jag har aldrig deltagit i organiserad idrott. Jag spelade piano och gitarr. Jag har handlat i spel. Musikteater? Jag är din tjej! Aldrig någon sport, men. Och pojken, det visar. I början av året, jag kallade tryouts "auditions." Halvtid var "pausen." Det har varit ett tag, och nu är jag helt insatt i den jargong, men jag tror fortfarande inte de andra mammor har glömt. På tal om de andra mammor...

5. Fotboll mammor behöver inte umgås med varandra på spelet! Det är så annorlunda från de slingrande tid att prata med moms medan vår älskling tutu-ed döttrar dansade bakom ett litet glas fönster. Dans moms prata—jämför, klagar, vad som helst. Men är det att prata. Fotboll mammor sitter det sina stolar och sms: a eller titta på praktiken, men de talar inte med varandra. Kanske är det storleken på fältet. Du kan sprida ut sig och har massor av personliga utrymme under fotboll, medan dans moms får trängs tillsammans på en liten bänk. Men efter att ha chattar öronen av flera fotbollsmammor, bara för att ha dem scoot sina stolar och lite längre bort från mig, jag fick det. Eller kanske är det bara jag?

6. Min yngre barn är oändligt störande. Att barnet kör mot fotbollsmål? Hon är min. Den 6-åriga slunk ner i sin stol, tårar rinner ner för hennes ansikte, skriker hon är uttråkad, uttråkad, uttråkad? Japp. Min också. Jag tror att det crankiness kommer delvis från värme och fukt som tycks stiga ur fotbollsplaner. Vilket leder mig till...

7. Svett. Min. Hennes. Den 6-åriga. Det lilla barnet. Vi är alla täckta i svett—mer svett än jag någonsin trodde var möjligt. Mitt hår blir ointressant i vinklar från all svett. Jag har inte längre underhålla tanken på att räta ut mitt hår innan Lördag morgon-spel. Jag har hittat en riktigt cool keps som går med mina nyinköpta fotboll att titta på kläder (som nu, efter att lära sig den hårda vägen, inte längre har höga klackar!).

Jag kommer, dock, säg en bra sak om svett: Alla är ständigt torka svett från deras ansikten. Det är perfekt kamouflage för de gånger, minst en gång i ett spel, när jag ser att min tjej att koncentrera sig på bollen. Hon är stark. Hon är övertygad om. Hon är modig. Hon är precis som hon är menad att vara. Mitt hjärta sväller och tårarna faller, vilket gör alla soccer mom kamper helt klart värt det.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar