7 Lögner Du Måste Tala om att Balansera Arbete och Familj

En hel del män hävdar att arbeta 80 timmar. En hel del av dem ljuger, enligt New York Times . En professor vid Boston University Questrom School of Business har genomfört en studie på ett konsultföretag som visade att det inom ett arbete kultur som betonar engagemang och långa timmar var det tre grupper av människor: Människor som drog långa timmar och producerade en hel del, människor som uttryckligen förhandlade mer familjevänliga timmar, och människor (oftast män) som låtsades de var medlemmar i den första gruppen, men faktiskt var medlemmar av den andra gruppen. De arbetade reda på hemliga erbjudanden med medarbetare som också hade små barn att täcka för varandra; de gjorde endast arbetsresor som var nära hem. Den första och den tredje gruppen belönades i medarbetarsamtal, den andra var straffas. Takeaway? Om du vill ha en familjevänlig schema och du vill lyckas på jobbet, du kommer att behöva förställa lite. Nedan, sju whoppers att hålla i bakfickan.

1. Att klient och jag har ett särskilt bra rapport. (Kunden är riktigt nära mitt hus. Jag kan komma dit och tillbaka hem med 5:30.)

2. Skjuta, jag har en annan klient möte som är planerat till fredag kl 3. (Jag kommer att transportera klassen turtle för sitt frihetsberövande helgen med oss.)

3. Åh, jag leder projektet. (Jane lead, men hon är ute med sina sjuka barn och kommer att täcka för mig när jag är ute, så för nu, jag är jävligt leda. Vad du än gör, missa inte kalla Jane om du vill höra ljudet av norovirus ekande utanför hennes badrum väggar.)

4. Vi syftar till 70% engagemang av Mars. (Kan jag få 80% men jag vill se ut som en hjälte så ingen vet att jag skriver e-post med en hand och erbjuda sallad killar att en sköldpadda med den andra.)

5. Detta är den typ av projekt som helt spelar Jesse ' s styrkor, tycker du inte? (Jesse kan fan göra det.)

6. Jack och jag kommer att göra några stora bilden strategizing på en off-site i morgon—se dig på fredag. Jack och jag kommer inte att göra jack shit. Det är lärare-utveckling dag och våra barn är i skolan.

7. Jag är i området. (Att begrava en död sköldpadda.)

ADVERT

Lägg till din kommentar