7 Otroliga Saker Vi Har Planerade För Sommaren Som Aldrig Kommer Att Hända

Jag kan stå ut med värmen. Jag kan stå i solen, även om jag är livrädd att mina nattliga och de ännu ineffektiva Retin-Ett program som gör mig så solen-känslig jag kommer att bränna mitt ansikte. Ta på luftfuktighet, och den långa, smäktande dagar i mitten av sommaren—det här är min årstid. Jag ska bitch hela vintern om is och snö och kallt, men sommaren är min tid.

Dagarna är längre, alla är mer laid-back, det är perfekt tid att få allt gjort som du inte får gjort resten av året. Glöm nyårslöften, jag gör sommar resolutioner. Och som alla resolutioner, kommer i mitten av juli, jag bryter dem. Vad är det med sommaren som gör oss så måna om att leva fullt ut och healthfully? Vad är det med sommaren som gör det nästan omöjligt att fullfölja dessa ambitioner? Jag har det på bra ord att alla du känner gjort följande löften i slutet av Maj, och alla du känner nu är att äta sina ord.

1. Få utanför och motion i den friska sommarluften!

Jag tillbringade hela vintern hävdar jag kunde inte gå igång på grund av SVART IS. Även när det var 45 grader och soligt, jag själv övertygad om black ice var en riktig fara och jag ska nog bara hålla med Gilmore Girls som utövar en annan typ av muskler (HJÄRTAT).

När sommaren kommer, vi föreställer oss att vi ska upp i gryningen för att göra yoga i soluppgången. Eller ska vi åtminstone ta en rask promenad varje kväll efter middagen—fan, det är fortfarande ljust ute! Vad vi glömmer är dagar kan vara längre, men vi är lika trötta. Och naturligtvis, nu är det alldeles för varmt ute och vi skulle inte vilja få uttorkad. Bättre att göra lite försiktig stretching på soffan.

2. Ät bara färsk, trädgård odlade frukter och grönsaker!

Det är sommar! Vi kommer att öka vår egen sallad! Vi kommer att plocka våra egna jordgubbar och stannar på gården står och köpa intressanta grönsaker som gröna blomkål och sedan kommer vi att gå hem och gör en läcker gratäng från det!

Om det är en inte en hög med färska grönsaker ruttnande längst ned i ditt kylskåp, du är en mycket finare kvinna än jag.

3. Slitage så länge flyter muumuu-liknande sak som kan vara eleganta eller kan vara ful, du är inte säker på.

Jag har en closetful av kläder som jag teoretiskt bära i sommar. De har en rockabilly-ish sundress tryckt med körsbär, en looooooong rynkig-om-syftet maxi-dressish sak som du kan knyta till en knut så det är hur lätt som helst att slänga i väskan för en helg flyktbilen, en gul-och-vit rutig övergången från en sparsamhet butik som är så Peggy Olson Gör Rehoboth du inte kan stå ut med det.

Jag har slitit ingen av dessa teoretiskt perfekt sommar klänningar i ungefär ett decennium. Jag har använt samma tre jersey sundresses varje dag sedan 1 juni.

4. Verkligen komma tillbaka för att läsa!

Det finns ingenting på TV, även 60 Minuter är repriser, så nu är när du kommer att läsa alla de böcker som du inte har tid att läsa under vintern. Du kommer att ha Screenless lördagar när hela familjen kommer att spendera en timme att läsa tillsammans! Behandlingen aktuella böcker !

Har du sett UnREAL på Livstid? Visa som handlar om bakom kulisserna-galenskap i en dokusåpa, inte till skillnad från Kandidatexamen ? Inte "läsa" Twitter räkna?

5. Gör solen te!

Även kall-brygga kaffe och vattenmelon agua fresca . Vi kommer att dricka hemmagjord uppfriskande drycker eftersom det är sommar och det är som vi är, vi är plötsligt människor som har tid att vänta en dag för iste brant i solen. Ha! Vi är också människor med god tillgång till Crystal Light !

6. Bära så mycket solkräm vi ska se ut som vi summered på botten av en brunn!

Self-tanner är ett mirakel, och i början av sommaren, jag använder det och SPF 85 religiöst. Men sedan finns det de varma, blåsiga dagar, och kanske du är på stranden eller en grillfest, och du bara duschat och du inte vill att slather dig i Coppertone rätt just denna sekund, och nästa sak du vet, du är så brända och du ser ut som du skulle grillas på spett.

7. Gå till offentlig film/swing lektion/jazz konsert/andra roliga somrig sak vuxna gör på natten under stjärnorna!

Jag tror att den stora volymen av saker som de flesta städer har att gå på i sommar månader kan sätta på en typ av förlamning. Det finns så många händelser utomhus—så många av dem fri, vilket gör det mer skamligt—att gå på i sommar och det skulle vara en idiot för att stanna inne i de äckliga luftkonditionering och omorganisera sin garderob!

Jag har lagt mer obskyra folkmusiker " gratis konserter i parken på min kalender än jag bryr sig om att erkänna, och jag har gått exakt noll av nämnda konserter. Det finns massor av sätt du kan i teorin "att Leda Ditt Bästa Liv" i sommar, att du kan vara den typ av person som strängar liten lykta som lyser över bakgården och kastar en improviserad grill. Men det bästa sättet att spendera din sommar är faktiskt att göra vad du verkligen vill göra. Solskyddsmedel, men är egentligen icke-förhandlingsbart.

ADVERT

Lägg till din kommentar