6 Skolmaterial Mammor Behöver Mest

Detta är mitt 13: e år med ett barn i skolan, så jag anser mig totalt pro på skolan leverans shopping krets. Jag vet exakt vad vi behöver: linjerade papper, pennor, registerkort och tre-ringpärmar. Vi är också ska fylla på med spiral bärbara datorer, limstift, mappar (utan stift!), fall av desinficerande våtservetter, vävnader och platt rosa sudd. Men jag vet också av ett par andra saker jag kommer att behöva—liknande saker moms verkligen måste ha, och sånt barn kommer bara ihåg de behöver på cirka 10 p.m. natten innan de faktiskt behöver det. Låt oss bara kalla dessa saker "skolan sanity-saver leveranser." Leveranser du kan inte bara hitta på framsidan av ett Mål butik just nu.

1. Alkohol-eller Träningskläder. Eller Både Och.

Personligen, jag är en löpare, inte dricker, men vad hjälper får du genom läxor fylld med tidsinställda multiplikationstabellen och dagligen läsa loggar, säger jag, du, gå, Mamma. Lager fan på det! Jag inte tolererar att du blir en fullt utvecklad drinkare, men rött vin är bra för hjärtat, och kanske för att lugna ditt humör också. Om det hjälper dig att ladda ryggsäckar och rada upp skor vid dörren kvällen innan utan att skrika och blir blå, då naturligtvis, glöm inte vino. Mig? Den här tiden på året handlar det om att få tillbaka till min kör-av-sinnessjukdom-off schema, så det kommer att vara några nya köra kicks för mig, alldeles bredvid barnens nya matlådor. Kanske några nya spandex capris. Och en tävling inlägg.

2. En Helt Klar Science-Projekt

Japp. Det är rätt, över hela schabraket. Bara att gå vidare och ta en dag i somras (som när barnen ropar: "jag är uttråkad!") och allvarligt bara fylla en hel vetenskap projektet. Tri-fold display, hypotes som omfattas, stapeldiagram ut, perfekt presenterade teori om varför växter kan inte matas soda—eftersom att natten kommer. Du känner till den. Om du redan hade ett barn gå igenom högstadiet, just nu är du entusiastiskt nicka huvudet upp och ner och mumlar, "Ja! Jag kom ihåg! Aldrig igen kommer jag att göra ett forskningsprojekt vid den fruktade kvällen innan ." Medan du är på det, gå vidare och piska upp en skokartong diorama av staten Ohio, en bok om Hatchet och en "om mig" collage gjorda av tidningen bilder. Att göra dessa kommande sista-minuten stort projekt som din tik nu . Göra dem alla i sommar.

3. Akut Dolda Kontanter

Förra året kom jag på mig själv att skriva en check ut till skolan för EN DOLLAR mer gånger än jag vill erkänna. Patetiskt på så många nivåer, och rätt upp där med den gången lämnade jag mitt bankkort under en kid ' s kudde med en lapp fastsatt läsa, "Tand fairy säger inte överstiga $10." Så detta år är jag gömma undan lite greenbacks bort bara för dem som vansinniga morgnar när ett barn är dramatiskt gnälla om att världen är på väg att ta slut, eftersom han har glömt att berätta för mig att han som behövs för att sätta in $1 idag för * infoga någon typ av händelse i skolan, orsaken, insamling, lunch här. * Alltså, när kommer jag att kunna bara lämna några tomma kontroller med skolans bokhållare?

4. Klä Upp Kostymer

Hit sparsamhet butiker här sommaren, och börja för att få ditt barns kostym klädskåp lager för årets tematiska samhällskunskap, naturvetenskap och matematik enheter. Missförstå mig inte—jag älskar mitt barns skola. Jag älskar att deras lärare genomföra kreativa och konstnärliga sätt att undervisa, som inkluderar många dress-up dagar, och jag är tacksam att jag är ganska händig med en limpistol och nål och tråd. Men kombinera övernitisk Pinterest moms (mig inkluderad) och som en barnens farmor (en före detta professionell sömmerska som har tagit fram en Academy Award-vinnande replika av en Johnny Appleseed kostym förra året), och jag behöver lite mer än en vecka att konstruera en John Glenn rymdfärder passa (med hjälm!), en Saint Francis of Assisi mantel, och en * infoga favorit bok karaktär här * kostym. Jag kommer vara framme i år. Jag har redan fått en generisk kolonial-ish nummer som åtminstone täcker hela före inbördeskriget era och en före detta president, samt dra dubbla-duty som en pilgrim. #Bam.

5. Telefonnummer för den 'Låntagaren Moms'

Damer, om du inte har dessa mammor på ditt kortnummer, hitta dem. Och göra det nu . Dessa andra byn medlemmar kan spara din sista-minuten-ass mer än du någonsin kan föreställa dig—som när ditt barns första fotbollsträning rullar runt och du har glömt att plocka upp smalbensskydd och centimeters (och också vill inte punga över $80 för skor han ska växa i tre veckor), och när den koloniala-ish kostym som du radat upp inte kommer att fungera eftersom din son valde att ta den Underjordiska Järnvägen i stället.

Hon är särskilt praktiskt när du har förlorat alla tillstånd slip -, grupp-projekt, digital lärobok logga in, golf team uniform, tennisracket, lärare uppskattning lunch sign-up blad, och kan bara inte ens något längre. KALLAR HENNE. Låna knapar, läxor, en Harriet Tubman kostym, det naturvetenskapliga projektet hennes barn gjorde sista år (det var bättre än Coca-Cola uppfyller Jul kaktus), balett skor, heja bågar, matematik bok, hennes kaffe kaka recept och så jävla kopia av Stridsyxan. Jag tackar Gud varje nytt läsår för min låntagaren moms, som inte ryggar tillbaka en tum när jag ringa dem på 6:30 på morgonen sömnigt mumlar ett "Oh shit jag glömde...har du något jag kan låna för skolan i dag?" Och kolleger låntagaren moms, jag har din rygg också. Jag har helt fastnat en lång svart skägg och hatt i förra veckan på en loppmarknad. Jag ser ett barn Abraham Lincoln i din framtid. Kalla mig.

6. Bara Den Här Meningen

Och du kan inte köpa den, låna den eller stjäl den, men det är värt sin vikt i guld. Upprepa efter mig: "Jag är ledsen. Jag kan inte hjälpa till med det." Säger det igen, mammor: " Jag är ledsen. Jag kan inte hjälpa till med att ." Du kan göra detta. Nu med några riktiga ryggrad, mod och noll skuld. Alla tillsammans nu: "I. Am. Förlåt. Jag kan inte hjälpa till med det. "Nej, det gör inte du lata, oengagerade, själviska eller likgiltig. Det gör du realistiska, ansvariga och, troligen, lite lättad. Det är OK att inte göra det allt längre i de senare åren i skolan. Det är OK att lämna över stafettpinnen till dagis moms, för att ta en frivillig paus, och att göra det utan förklaring.

Det finns ingen anledning att följa den meningen med "för att jag måste...." Måste vad exakt? Bo klok? Inte tänjer dig själv? Vara en gladare mamma? Om alla de saker du göra, göra, göra lämnar dig full av förbittring, stress, och massor av wah, wah, wahs, då sluta göra dem . Om du är nära att skolan mållinjen, vill du vara som kröp över den, eller efterbehandling stark? Hålla era huvuden upp och försöker att anamma begreppet "delegera, inte ägna" mentalitet. (Och jag talar av erfarenhet, volontärarbete i en high school är sättet svalare i alla fall. Ingen limstift som är inblandade.)

ADVERT

Lägg till din kommentar