6 Skäl Inte Att Pott Träna Din Sista Barnet. Men ändå.

Det är så sant vad de säger. Varje barn är olika. Nu när jag har tre, och de är långsamt (bild lättja-liknande långsam) börjar växa upp, jag inser att det mer och mer för varje dag. Det bör också noteras att jag är på väg att slå 38. Och, min yngsta är 3. Och jag är trött. Allt är långsamt att få en liten aning lättare, men samtidigt, jag är inte längre i en rush för saker att skynda. Och nämnde jag att jag är trött?

Jag finner det svårare och svårare att vakna på morgonen eftersom mina barn är faktiskt tiptoeing ner för att titta på tv tills vi vaknar. Jag finner det lättare att navigera på en resa till affären eftersom vi inte längre har en napper, och jag finner det roligt att gå platser igen och bara luta dig tillbaka och koppla av eftersom mina barn inte längre riskerar stympar eller skadar sig på lekplatsen. Jag har sålt de flesta av babyprylar. Jag är gärna förbi på kläder som min yngsta växer ur, och jag ser en liten glimt av frihet från den djupa, mörka, ensamma avgrund av barnet år. Så, ja, saker blir lättare.

Men, det är denna lilla sak som hänger över mitt huvud. Min yngsta är fortfarande inte potta utbildade, och han är 3 1/2 år gammal.

Och, istället för att ge honom ett pep talk, finner jag mig själv att ge mig själv ett pep talk.

" OK. Vi kommer att få allvarliga denna vecka. "

" Nej. På riktigt, låt oss göra denna sak. "

" W hat VÄNTAR du på?? Pott träna barnet redan. "

Men, jag är trött, kom ihåg? Och, Jag vill bara inte . Det är på allvar en av de svåraste saker jag har haft att göra som förälder, och jag är bara ingen brådska att göra det igen. Så, jag skrev en potta utbildning serenity prayer att hjälpa mig att klara.

Problemet är att alla böner i världen inte hjälper mig att bli upphetsad. Här är sex skäl till potträning din sista kan vänta ett tag:

1. Du kommer ihåg hur äckligt det är. Du har gjort det här ett par gånger tidigare, och det finns vissa saker som är etsad in i din hjärna för evigt. Gillar att skrapa av bajs ur big kid underkläder, kissa överallt, och gud förbjude att diarré som kan hit i mitten av det hela. Nej, tack, jag tror jag ska vänta ett tag.

2. Du är livligare nu. Du har två andra barn, och du måste simma lektioner, fotboll, och PTA-projekt, och allt annat som fyller upp din löjligt fullspäckad dag. Borta är de enklare dagar av potträning som första, med ingenstans att gå och ingenting annat i världen att göra förutom att fokusera på ett barn och låta dem titta på Elmo hela dagen medan på potta så du kan bara få det gjort.

3. Barnet tycker om att vara barn. Och, kanske du ändå vill ha en bara för en liten liten bit. Låt oss vara verkligt här. Jag vill ha att inte behöva någonsin byta en poopy blöja igen. Men, att säga adjö till mitt sista barn är svårt. Och, ärligt talat, min hastighet vid byte en blöja i dessa dagar är förmodligen något värdigt en Os-medalj. Håll käften, han är inte en stor grabb.

4. Det är svårare att bli upphetsad om något som är så inte spännande. Dålig sista ungen. Jag menar, jag skulle verkligen älska det om han kissade i pottan, men jag är gammal och sitter i badrummet i timmar väntar på att en liten människa att bestämma sig för att rinna ut en mycket liten mängd kissa är inte alls lika roligt som att få dem i säng tidigt och titta på gamla Vänner repriser. Så, jag tror jag ska vänta ett tag.

5. Offentliga toaletter med tre barn är en mardröm. En av mina största framgångar i livet är att lära mina barn hur de skall tömma pottan med sin fot. Min man lär dem matematiska färdigheter, och jag lär dem den offentliga toaletten färdigheter. Men, med tre barn i en offentlig toalett gör mig galen. Inte röra något. Titta inte på vad som helst, och du för de ÄLSKAR inte inspektera något som ser ut ifrågasättas. Bara komma in och få ut är mitt motto. Men, en 3-åriga bajsa schema är inte exakt förutsägbar, och när ryggen är påslagen, en annan unge kan vara att kika under båset bredvid honom.

6. Let ' s face it: Du är fortfarande torka bums i alla fall. Medan potträning verkar som en stor milstolpe, det är verkligen en lögn. Eftersom barnen har nästan T. rex-som små armar som inte riktigt når fram när de är klara med sin verksamhet. Sanningen är, de milstolpe bara rör sig från att torka en luffare i en ställning för att torka en luffare i en annan. Så du kan lika gärna vänta tills armarna växa lite längre, och rädda dig själv från att höra, "MOOOOM! Jag är DOOONE!" precis när du sitter ner för att äta.

Medan jag nästan yr vid tanken på att vara en blöja-gratis hushållet, jag är lika svindlande om inte potträning. Det är en sann, medelåldern kamp. Så, jag tror att jag ska undvika ögonkontakt med den första gången mamma som är potträning hennes 18 månader gamla, och fortsätta på min glada sätt att ändra några fler blöjor till förmån för mitt eget förstånd.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar