6 Anledningar till Varför jag Hatar VERKLIGEN Park

Bekännelse: jag hatar att gå till parken.

Okej, kanske "hata" är ett starkt ord. Sedan igen, kanske inte.

Jag menar, jag vet att mina barn får ut mycket av det — de har kul, de får motion och frisk luft, och allt det andra "bra för kroppen" skit att jag inte är väldigt bra på mig själv, och ändå har jag hoppats på att hitta något sätt att få mina barn att njuta av. Parken tvingar dem att interagera med andra barn, vilket också är något jag hatar att göra med andra vuxna. Låt oss bara säga att jag inte vad du skulle kalla en "people person", men mer av en hänga i min bekväma byxor ensam, i skogen, bredvid elden, typ av person.

Men eftersom jag vill att mina barn skall bli bättre än mig — friskare, mer social kompetens, etc. — Jag tar dem till parken. Alla tre av dem. Tillsammans. Vid samma tid. Suck Jag är trött bara av att tänka på det. Så jag kommer att ventilera lite.

Här är bara några skäl till att gå till parken kinda sucks:

1. Andra föräldrar komma upp i vår kids' business för att vara farliga.

Ja, barnen får ont. Det är coolt. Och jag vet, det är i vår instinkt att hålla barnen säkra. Men ärligt talat, att bli sårad är hur de lär sig att, du vet, att inte göra dumma saker. Några av de bästa lärdomar för livet kommer från att falla ner på ditt ansikte (jag har lärt mig så mycket från att falla på mitt ansikte). Nu, om ett barn är att sätta ett barn i riskzonen, ja. Du bör säga något. Men om ett barn är att bara göra något lite riskabelt ensam, låt gå för det. Sluta vara park polisen .

2. Men vi känner oss tvingade att titta på andras barn också.

Det tar en by, eller hur? Jag kommer att säga emot mig själv här från nummer ett. Jag är ledsen, men hey, parken är full av motsägelser. Det suger när ett barn är naturligtvis uppmärksamhet hungrig, så de kommer att undra över att du med "jag behöver uppmärksamhet" skakar, och börja hassling du för uppmärksamhet eftersom deras egna Mamma eller Pappa är inte omedelbart tillgänglig (förståeligt nog). Eller när ett barn är, i själva verket är otroligt farlig eller elak eller våldsam, och du kan inte inte steg i. Eller när det är två av de situationer, eller tre, och plötsligt gick till parken med tre barn, och sluta upp att känna som om du har ett dussin. Skruva fast det.

3. Förälder att peka ut.

Du har varit där. Du har fått se från en annan förälder när ditt barn gör något dumt, som att skära i rad på bild eller stoppa en mindre barn av gungor. Du vet att ditt barn vet bättre, men då, i ljuset av parken träffar dem som en fullmåne, och plötsligt förvandlas de till hälften-hälften varg-barn vilda djur och varje förälder i parken är påfallande och viskar och alla är riktade mot du .

4. Obekväma sociala interaktioner.

Oh my, jag hatar det trevliga föräldrar. Du vet vem jag pratar om, de som gå fram till dig, en främling, och slå upp en konversation om politik. Jag kom till parken för mina barn, för att inte tala om din Trump kärlek. Men på samma gång känner jag ofta utelämnas när jag står ensam, titta på mina barn att spela, och bredvid mig är en grupp föräldrar chattar upp som gamla vänner. Ärligt talat, park interaktioner är en besvärlig social motsättning, och det får mig att vilja kasta upp i min mun lite från all ångest.

5. Park äckliga saker.

Parker är ofta full av äckliga saker: snorkråkor på bilden, som oidentifierbara brun fläck på ledstången, och vem vet vad mer dröjande på varje yta. Sedan finns det parker utan en toalett. Eller toaletten är låst HELA TIDEN, så att barnen drar en kod brun och du får lukta på den hela cykla hem, eftersom de är potta utbildade, men inte SOM potta utbildade. Eller, i värsta ännu, toaletten är tillgänglig, så du går in i hopp om att undvika en olycka bara för att upptäcka att någon bokstavligen sket på golvet och sedan gjorde bajs Picasso konst på väggarna (du vet att du har varit där). Jag har aldrig hittat en begagnad spruta i parken, men jag har hört många historier.

6. Gungor suga.

Jag har sagt allt jag behöver säga. Ingen poäng i att betona det självklara. Gungor slå barn i framtiden anarkister.

Parker kan verkligen suga, och ändå håller vi tar våra barn till dem. Men varför?

Tja... Det är en hat-kärleksförhållande, eller hur?

Som förälder, jag tror det kan lätt bli mitt mantra. Jag vill få en tröja med detta, eller om det kanske har den broderade och ramas in i mitt hus: Föräldraskap: en hat-kärleksförhållande. Parken faller rätt i linje med detta idiom, så om du är kämpar på park om det finns delar av det du fruktar, om du gör det och ser inte fram emot det, inse att du inte är ensam.

Det finns uppenbarligen en miljon orsaker att hata det, och många av dem är väckt den av oss (ja... tugga på att för lite). Men på samma gång, att vi alla förstår dess värde.

Kampen är verklig, mina vänner. Så nästa gång du är i parken, undrar om du är den enda som inte är 100% på styrelsen, inse att du inte är ensam. Men ska du inte prata med någon om det. Det är besvärligt.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar