6 modetrender Från 90-talet Trender Vi Hoppas att Återuppväcka

Om du är i en del av landet där våren har faktiskt kommit, är chansen att du har sett dem: Birkenstocks, stringtrosor-ing fötter skaror av kvinnor.

Ja, Birks, anti-mode uttalande av 90-talet, har återvänt som "det" sko till sommaren 2015 . Och dessa är inte bara olja gnuggade brun som av din Phish-konsert-gå ungdomar: De finns i rosa och blått, i patentet kalv läder och hår. De kommer i metallic. De kommer i en specialutgåva på J. Crew hemsida, för $250 ett par.

Jag har inget emot att Birks personligen, även om jag har alltid varit mer av en flip-flops flicka själv. Men jag ner med nod-till 90-talet mode. I själva verket, jag har väntat på det. Här är några andra saker som jag skulle vilja se göra en comeback.

1. Blåa Overaller

Någon gång kan du öka din denim-till-yta-området-tal, svaret bör vara ja. Också, overaller spara dig besväret av att besluta om att stoppa i hela skjortan eller inte. Det bästa av allt, de tillåter dig att visa lite hud (via en snål shirt under), men också lämnar något till fantasin.

2. Att bära en T-Shirt Under en Sundress

Tillräckligt med maxi klänningar. Få tillbaka sundress. Perfekt av alla tjejer i min high school-examen klass och hela kasta av "Vänner", detta var det perfekta dressat casual look. Den sundress i valet var oftast långa, flytande och spagetti-fastspänd. T-shirt under det höll på axlarna varma, och dess blygsamhet gjorde det den perfekta klänningen att träffa din pojkvän föräldrar.

3. Överdimensionerade T-Shirts

Jag har haft min fyllning av kläder, som du vet, passar . Få tillbaka boxiga t-shirts, och för kärleken till Gud, låt oss äntligen sätta den "vävnad tee" för att vila. Vem bestämde att vi alla ville se genom t-shirts? Inte mig. Jag vill ha en t-shirt med en tillräckligt stram väv som hela världen inte att titta på mina bh-band och en passform som inte klamrar sig fast vid min bröstkorg. Om det händer att ha ärmar som jag kan manschett, desto bättre.

4. Flanell Skjortor

Jag har en garderob full av flanell skjortor från 1992, som jag hänger på i hopp om att dagen kommer att komma igen. (Och att Eddie Vedder kommer att besluta att gifta sig med mig, en gång för alla.) De gjorde att klä på sig så lyckligt lätt. De var aldrig skrynkliga. De band runt midjan utan att förlora sin form. Kort sagt, de var perfekt. Också, du kan stjäla dem från din bror/pojkvän/pappa, eftersom de var tänkt att vara någonstans i närheten av din storlek.

5. Clodhoppers

Efter nästan ett årtionde av att plugga mina fötter i teeny lite balett lägenheter, jag är redo för återlämnande av klumpiga skor. Stora, klumpiga och kära. Jag är inte kräsen—Doc Martens, platform sneakers, vad har du. Bara så länge skon ser två till tre storlekar större än min naturliga foten.

6. Stroppar går

Långa halsband har aldrig fungerat för mig. Först av allt, jag är inte cool eller bohemian nog att lagret dem ovanpå varandra. För det andra, jag är klutzy, så när jag försöker dra bort det, jag får alla fastnat i dem. Och för det tredje, att mina barn tror att dessa saker är någon slags mamma koppel—de tar tag halsband i ett försök att ta tag i mig själv. Ingen gå. Jag skulle aldrig ha detta problem med en choker. Så snygg! Så funktionell! Så nära din hals! Jag måste ha haft ett dussin av dem, alla pärlstav, några handgjorda, många har köpt på parkeringen av H. O. R. D. E. Festival.

Så medan du gräva din Birks ur en låda i mammas källare, hålla ett öga ut för resten av ditt 90-talet redskap. Chansen finns, något som det kommer att hitta sin väg in i en butik nära dig—om det inte redan har.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar