5 Sätt St. Patrick ' s Day Förberett Mig för Moderskap

I min 20-talet och början av 30-talet, bär gröna, klämmande de olyckliga själar som inte gjorde och att få slösas bort på St. Patrick ' s Day var en obligatorisk årlig ritual för mitt parti hardy vänner och jag såg fram emot. Sedan jag fick barn. Plötsligt 17 Mars och traditioner av dagen tog en annan mening. Här är fem sätt som St. Patrick ' s Day förberett mig för moderskapet:

1. Jag får kläm mer ofta än jag skulle vilja, även när jag är klädd i grönt. Och hånade och sparkade och knuffade. De flesta av den tid som det är av en slump – när jag lyfter vägen-för-tung barn och att hennes huvud stöter på min haka eller 10-åring kraschar in i mig som hon tävlingar runt hörnet försöka springa ifrån hennes äldre syster. Ibland, men det lilla man bara inte kan hitta hennes ord och det är när hon blir fysiska. Ett våldsamt hugg i mitt lår tillsammans med en frustrerad grymta betyder oftast "Får av din telefon och leka med mig redan!"

2. En massa saker som inte borde vara grönt är grönt. Glöm grön mjölk i din Lucky Charms och grönt vatten i toalettstolen. Vad om de elaka grönt snor hängande ut ur ditt barns näsa när hon har Den Värsta Kylan Någonsin? Hur är det tvivelaktigt nyans av grönt exploderande upp baksidan av barnets blöja när hon åt en dubbel portion av det organiska mosad spenat du piskat upp? Jag är inte ens kommer att gå in i den gröna varianter av spyor. När du är en mamma, som handlar om saker som är gröna är mindre en nyhet och mer ett sätt att leva.

3. Pysslingar är bara toppen av den magiska varelse isberg. Enhörningar är riktiga så är Fairy Godmothers som insisterar att godis är en frukost mat. Drakar kan prata och älskar att äta tacos. Lejon och giraffer på zoo rutinmässigt besök min yngsta dotter mitt i natten, vilket är varför hon är vaken vid 3:20 på morgonen Om mitt barn kommer att vara kreativa genier, kan de inte trolla en ande som vaknar upp dem, får dem att klä på sig, borstar tänderna, gör dem till frukost, packar deras lunch lådor och kör dem till skolan? Nu är min typ av magi.

4. Svimma inte, bara för fyllon. Tillbaka i min pre-kid liv, när St. Patrick ' s Day rullade runt, jag skulle kunna dricka hela natten med den bästa av dem, går ut yr och berusad när jag kom hem. Dessa dagar, är det en brist på sömn som fick mig punch-drunk och de som endast passerar ut som jag gör är av ren utmattning.

5. Du behöver inte vara Irländska att vara lycklig. Mitt folk hagel främst från Östra Europa, Ryssland och Skottland. Tur för mig, det är inte bara de Irländska som är lyckliga. Ja jag har att uthärda fysisk fäktar av tre gangly, stökiga avkomma och torka upp deras äckliga gröna flytningar. Jag har att spela tillsammans med en aldrig sinande parad av bedårande påhittade varelser, några som insisterar på att hålla mitt barn uppe hela natten, vilket betyder att det finns gott om nätterna när jag är uppe hela natten. Moderskap är inte alltid den säkraste och lugnaste och vackraste jobb där ute, men mina tre barn är bättre än någon kruka med guld i slutet av rainbow. Vilket gör mig till den lyckligaste tjej i världen.

Relaterade inlägg: 10 Skäl att Höja Barn Är Som att Vara i College

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar