5 Sätt Lördag Förmiddag Har Förändrats

Jag minns med stor förkärlek för att hoppa ur sängen och racing på nedervåningen för en skål med Gyllene Grahams och lördag morgon tecknad film; den underbara dagar av Captain Caveman och Fraggle Rock. Timmar skulle glida obemärkt förbi, medan jag gjorde varje försök i världen att få rätt balans av mjölk, spannmål förhållandet och skulle så småningom ge upp när jag sprang ut för spannmål. Eller mjölk.

Snabbspola framåt en hel del år och du kommer att hitta mig ilande runt huset i ett dimmigt töcken av en sliten badrock och förlorat en toffel medan du jagar ett litet barn och skriker i hela huset, till alla förskolebarn medan man väntar (otåligt) för min gamla kaffebryggare skynda dig för fan.

Universum kan lika väl ha kvar mig en lapp som löd: Välkommen till lördag morgon som förälder, asshole. Vilket fick mig att tänka på dessa fem sätt på vilka lördag morgon efter att barnen aldrig kommer att bli detsamma igen...

1. Du kan inte äta en hel låda plus en halv liter mjölk själv. Åtminstone inte utan att bli dömda. Också, i händelse av att du försöker åstadkomma en sådan himmelsk bedrift av lördag morgon lycka, ditt barn kommer tjata om skiten ur dig för att prova en del också. Adjö, Räkna Chocula.

2. Det är ingen Hanna-Barbera på vanlig TV längre. Borta är de dagar av galna tecknade serier där karaktärerna var inte alltför könsbestämmas upp eller cliquey och snarky och oförskämd. Eller kanske de var och jag minns dem genom glansigt romantiserad minnen. Men allvarligt, Wilma Flintstone inte har dubbel-D ' s och jätte främmande ögon.

3. Camping på soffan i flera timmar i rad skulle ALDRIG hända i mitt hus nu. Oavsett hur mycket jag vill för det kommer det aldrig att vara. Varför? Eftersom jag har barn som aldrig stannar, frågar alltid mig för saker, och ett hus som ständigt kräver rengöring.

4. Då den sista häftigt tecknad slutade jag skulle flyga ut ur huset, tar tag i min Snarstucken och rida runt tills jag hittade andra barn att leka med. Ibland skulle vi bilda en cykel gänget av ett dussin sockrade upp tikes. Kan du tänka dig en Snarstucken cykel gäng medelålders mammor?

5. Sist men inte minst, gamla goda Läkare Denton Footed Pyjamas. Suck...jag hade varje färg. De var mjuka och varma på utsidan och typ av scratchy men ändå mysigt på insidan. Jag i princip bott i dessa jävla saker tills jag nästan 12 och sedan de var avgjort INTE cool längre. Så då hade jag Punkig Brewster tee shirts med min Regnbåge Ljusa pyjamas byxor. Men nu har jag vuxit upp, jag bär den – du gissade det – yoga byxor och gamla universitet tees.

Detta är den del där jag ska lämna dig med en upplyftande stycke om hur jag skulle inte ha det på något annat sätt. Eftersom barn (svimma). Gissa igen. Om jag kunde vifta min imaginära guiden trollstav jag skulle sova fram till middagen och får äta ALLA FLINGOR AV mig SJÄLV. Jag skulle få varmt kaffe. Jag skulle Netflix Captain Caveman eller räddad Av gonggongen. Mina barn skulle vara super duper väluppfostrade. Och slutligen, skulle jag få bära footed pyjamas med min värdighet i behåll.

Relaterade inlägg: 13 Sätt att Arbeta är Annorlunda Efter att Ha Barnen

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar