5 Sätt SAHMs Slösa Tid på Internet

Vad göra för vistelse på home moms att göra hela dagen, frågar du? Bortsett från att höja barn och rengöring, gör tvätt som aldrig blir gjort, ibland kan vi rota runt på Internet. Och genom att peta på den, jag menar avfall ändlösa timmar...

1. Bokning Främre parkett till Facebook Slagsmål: Inget bryter upp den dagen som en gammal hederlig Facebook kampen (som inte gäller mig). Jag vet att jag borde vara bestört över att folk jag känner är att vädra sina smutsiga tvätt på Internet som en glad mamma i en flod kommersiella. Jag kan bara inte vara. Jag ska poppa en flaska vin och uppdatera sidan 100 gånger om det innebär att jag får vara invigt vissa kämpar som inte innebär att försöka att tvista strumpor på ett litet barn. Det finns en hel del av monotoni som kommer med att vara hemma hela dagen, så klarar popcorn, Moster Sally bara höra din lilla kusin, hon ser ut som en ho i sin 14: e selfie av dagen.

2. Rulla den Virtuella Gångar av Amazon: Hur gjorde vi innan online shopping? Människor faktiskt klädde på mig och gick till en fysisk butik och var tvungen att välja vad var det? Inte längre! Säg att du behöver en ny penna. Tja, Amazon har 438,801 alternativ för dig, allt från ganska dyr att "Andra Inteckning."

3. Läsa Kommentaren Avsnitt (AKA Douchebag-Området): Det är inte tillräckligt andetag i min kropp för att beskriva hur fullständigt förkastligt att vissa människor kan vara i avsnitten kommentar av, ja, vad som helst. Publicera något från en bild av ditt barn till en mycket underbyggd artikel alla blivit foder för skitstövlar och know-it-alls i världen. När du bläddrar ner tillräckligt långt under ett blogg inlägg eller en artikel, en värld av hjärna/butt hurt öppnas upp. Du kommer att växla fram och tillbaka från "Är alla verkligen så dum?", "jag kan inte tro att någon skulle säga att" snabbare än en tonårig humör swing.

4. Att gå Vilse i Slumpmässig Instagram-Konton: Det kan vara kändis eller på annat sätt, du kan gå vilse på Instagram. Du söker en hash-taggen och på något sätt få förtäring i en avgrund av selfies och katt bilder och en timme senare du lyfter huvudet och inser att du vet varje outfit som Kim Kardashian hade under de senaste 3 åren och vem som utformade den.

5. Att undersöka Lämningar av Råd Troll: Det blogg eller Facebook eller en plats med en kommentar, du kommer säkert att hitta en person som kan göra det hela bättre. Skicka "Omg jag slog bara en ekorre med min bil!!!" och kommer någon att berätta för dig vad Naturliga Oljor kommer att återuppliva ekorre samtidigt som buffar scratch från din stötfångare. Tre personer kommer att ge dig namnet på sin favorit bilfirma, och det kommer alltid vara så att en person som gråter över ekorren och och säger åt dig att vara försiktig. Lägg INTE upp en bild av händelsen eftersom någon annan kommer utan tvekan att tala om för dig att din 13-åring bör vara bakåtvänd och detta skulle inte ha hänt om du hade haft dina speglar placerade på olika sätt.

Jag säger inte att min Internet-vanor är anledningen till att min tvättstuga konsekvent ser ut som en bil och medelstora kläder piñata var bara krossade bitar av min trogna top loader. Men de finns. No regrets!

ADVERT

Lägg till din kommentar