5 Sätt Mitt Barn Är Min Personliga Tränare

Jag är inte någons definition av svelte. Jag har inte varit "bikini redo" eftersom att en sommar i min 20-talet när jag tog upp Bikram yoga och gav upp öl för vitt vin. Men jag lyckades i alla fall för att återgå till min pre-baby vikt mycket snabbare efter min andra lilla flicka föddes, och har mestadels höll bort det nu när hon är ett år gammal. Min hemlighet är enkel: jag har en levande personlig tränare. Hon är ungefär hälften av min längd, väger cirka 30 kilo, och inte gillar att ta "nej" för ett svar (även om vi jobbar på det). Hon är min 4-åriga.

Den goda nyheten är, hon är långt ifrån den enda killen i denna typ av arbete. Om du vill hyra en för en dag, för att se om det för dig utan att göra en komplett åtagande, be en vän med ett förskolebarn. Våg som hon skalar av din uppfart, solo och kikhosta som en av de tävlande på Priset Är Rätt .

Du kan räkna med minst två eller tre av följande på en typisk dag med träning:

1. Stretching. Min tränare gynnar "crouching mama, dolda krita", som en uppvärmning. Att ställa upp för denna övning, placera papper och kritor på soffbordet och bjuda in henne till färg. Efter ca fem minuter, röd krita kommer att falla av soffbord och rulla under soffan där, efter ca 30 sekunder, dess frånvaro kommer att upptäckas och deklarerade att en mindre olycka. För att slutföra övningen, gå ner på magen och förlänga din högra arm under soffan, som sträcker sig fram till hands betar krita, på något sätt trycka på den lilla jäveln är precis utom räckhåll. Shimmy under soffan så långt som din axel kommer att tillåta och förlänga hela din kropp mer än du någonsin trodde var möjligt, vadd och/eller klösa på krita tills det rullar inom räckhåll. Returnera den och koppla av i en sittande ställning på soffan. Upprepa övningen med rosa, grön, blå och gul kritor, byta vapen varje gång.

2. Cardio. För att verkligen bryta en svett, bege dig till kvarteret livsmedelsbutik. När du passerar toaletten vid entrén, fråga om hon vill använda det, vilket, naturligtvis, kommer hon inte. Promenad 10 minuter för fryst mat avsnitt och plocka upp en kanna mjölk. Samtidigt sänka kanna i vagnen, titta upp för att se att hon korsar benen. Ta ett djupt andetag in. Håller sin vänstra hand med sin högra hand och gå raskt tillbaka till entrén medan fumla i handväskan med din vänstra hand. Bekräfta avsaknaden av reservdelar kalsonger och byxor. Öka hastigheten till en semi-värdigt köra. Anländer till ladies' rum och försöker dörren. Om den är upptagen, förbli lugn. Män är nästan alltid tomma. Slå, ange, och lyft den (nästan) lättad barn på toaletten. Andas ut. 3. Motstånd/Styrketräning. För en snabb all-over body workout, ta henne någonstans roligt, precis som hennes far-och morföräldrars hus eller en offentlig pool, och meddela din förestående avgång efter bara fyra eller fem timmar av fasta munterhet. För att öka intensiteten, fördröja denna övning tills en halvtimme eller så innan läggdags. Jag vågar dig.

4. Agility Träning. Under loppet av dagen, kommer det att se ut som om din tränare är att ta en stund för oberoende, fantasifull lek, och dessa finns goda möjligheter för dig att vila. Mitt råd är att ta dem, eftersom vad hon egentligen gör är att sätta upp en hinderbana för dig att köra senare. Jag tycker att en kombination av spridda hot wheels, skum block, spela rätter, och kasta kuddar verkligen håller mig på tårna. Men om detta inte är tillräckligt utmanande för dig, kör kursen medan du gör middag. 5. Coola Ner. Ligga ner bredvid en nybadad, apple-kinder sötnos i hennes pj ' s. Läs Pigeon Finner en Hot Dog eller Nicke nyfiken och Brandmän för det första på ungefär en miljon gånger i ditt liv, bör du välja att behålla en tränare av din egen. Puss hennes huvud, släcka ljuset och stänga dina ögon bara en minut. Vakna upp två timmar senare, artighet av en cherubic armbåge till ditt side boob.

Låt mig vara den första att säga: denna regim är verkligen inte för alla. Det finns nätter när jag står i hennes port, undrar om jag kan hantera vad hon har i beredskap för mig i morgon eller nästa dag, utan en fullständig mental uppdelning. Och kosten sidan av detta hela affären? Det i grund och botten att obegränsat grillad ost, choklad, och allt annat med glasyr eller strössel på det.

Fortfarande, jag rekommenderar det till bara om alla jag känner.

Relaterade inlägg: Jag är i Ingen brådska att gå ner Barnet i Vikt, Tack så Mycket

ADVERT

Lägg till din kommentar