5 Saker Som Gör Min Make Sätt Roligare Än Mig

Lita på mig, detta är inte av choice...by naturen som vi båda tenderar att vara "yttrar," men när mitt första barn kom 6 veckor för tidigt—butt första—och ord som "5-punktsbälte" och "sova utbildning" kastades på oss innan de lämnar sjukhuset, det var ganska uppenbart att en av oss var att gå till måste börja agera på ett ansvarsfullt sätt...och snabbt. Så jag motvilligt klev upp. Under tiden jag satt i min roll som upprätthållare och "kul svamp", samtidigt som han har fortsatt att utvecklas i sin roll som "sjukt rolig en." Jag tänker inte ljuga, han är riktigt bra på det.

Här är 5 sätt att min man är mycket mer kul än vad jag är:

1. Cirkus Måltider

När jag skulle lätt kunna överleva på Käglor och Diet Coke, jag gör en insats för att påminna mina barn att äta en väl balanserad kost när det är möjligt: frukt, protein och grönsaker. Stort snoozefest jämfört med min man, som främjar en annan typ av en väl balanserad kost, dvs, en som du kan följa om du råkar vara en clown på en state fair: popcorn, corndogs och tratt tårta. Jag kan inte kritisera honom för detta, men jag tror att vi i grunden är oense om vad som utgör en hälsosam måltid. När jag tänker "lax och kokt broccoli," han är helt klart tänkande "Låg-Fett Varm Ficka och snacks frukt."

2. Kläder Valfria

Ingen av oss är väldigt kräsen om vad våra barn att bära. För det mesta ber vi bara att de väljer att inte vara naken offentligt. Min man tenderar att vara något mer lax om denna regel, dock. Till exempel, det var den tiden när min son (5) glömde att bära skor till en professionell hockey spel med sin pappa ("Men oroa dig inte, Pappa bar mig...utom när vi köpte korv och gick till badrummet"). Och det kan ha funnits en tid när jag kom hem för att hitta min nyfödda dotter bär hennes baddräkt bakåt så att det såg ut som om hon var klädd i något som du skulle hitta om Frederick ' s of Hollywood utformad för spädbarn badkläder. Girls Gone Wild på 10 månader? Förmodligen inte en bra idé.

3. E-Learning

Jag brukar vara väldigt traditionell när det kommer till våra barns utbildning. Jag understryka böcker och läxor, medan min man fokuserar på att skapa smarta gata...främst via "epic fail" - videor på YouTube. Jag är OK med detta men, vi ska inte underskatta betydelsen av dessa verkliga världen lektioner eftersom du vet aldrig när du kan hitta dig själv rullskridskor ner för en trappa. I själva verket, jag hoppas vi förbereder våra barn för att vara otroligt väl avrundad, så på det spektrum av Bill Gates till Johnny Knoxville, kommer de hamnar någonstans i mitten. Vem skulle inte vill festa med en kunnig affärsman, som ibland gillar att bli skjuten ur en kanon?

4. "The Amazing Race," Family Edition

På helgerna brukar jag föreslå några avslappnade aktiviteter som vi kan njuta av som en familj: "om Någon vill gå på en promenad? Hur 'bout en cykeltur?" Sedan hör jag syrsor tills min man föreslår alternativ: "Oooooor vi kunde gå till djurparken, två museer, köpcenter, bergsklättring, fallskärmshoppning, tandem cykel ridning, skärmflygning, djuphavsfiske, filmer och kanske sen natt glo-golf?" Jag tror att hans filosofi är att föräldraskap är som att simma: Du måste hålla sig i rörelse eller du kommer att dö. Onödigt att säga, han slutar oftast med att vinna omröstningen. Den goda nyheten är, ingen har varit inlagd på sjukhus för utmattning...ännu.

5. Läggdags...Vad Vad?

För mig, läggdags handlar om att avveckla. Tror Den Waltons på Xanax med en lugn rutin av PJs, tandborstning och läsning. Cue Debbie Downer musik. Om jag säger "läggdags" min man hör "Låt oss brottas," eller ännu bättre, "Låt oss se hur många gånger kan vi ricochet fotboll bollen från tak fläkt!" YOLO!

Ja, jag har inte en chans.

Stör det mig att jag är inte roligt, men att jag am den som ständigt samtal polisen i mitten av den rasande keg party? Absolut. Inte på alla. Så mycket som det frustrerar mig ibland, jag måste erkänna att hans attityd hjälper till att påminna mig om att det är OK att ta en paus från reglerna, bekymmer och rutin av föräldraskap. Det känns bra att lägga ner tvättkorg, ta en corndog, dra upp en YouTube-video och bara chill fan. I själva verket, en dag kanske jag även roller skate ner för en trappa. Precis som snart alla avslutar sina läxor. Och deras broccoli.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar