De Fem Stilar Av Toddlerhood

Innan jag blev mamma, jag var under det felaktiga intrycket att om jag hade en pojke som jag kunde köpa tio uppsättningar av en-storlek-passar-alla overaller och generiska mörka onesies som kommer i en förpackning med tio och göras med det. Men nej, jag har gjort en fascinerande upptäckt under de senaste 19 månaderna som småbarn har kapacitet att vara ännu mer petiga, när det gäller stil, än att en redaktör på Vogue. Jag skyller petiga het på pappa, och jag är fullkomligt nöjd med min en-storlek-passar-alla morsan uniform (aka yoga byxor och någon tröja som inte har knappar). Under ledning av mina barn, jag har konstaterat följande fem av de bästa barn stilar:

1. Nudist. Många barn har det befriande breeziness som följer den mycket tillgänglig nudist livsstil. Om det inte var så dyrt att hyra en steam cleaner efter barn bajsar på mattan, skulle jag vara en sann förespråkare av denna kläder alternativ, eller sans-kläder alternativ. Eftersom mina egna kläder är oftast noggrant barn-smutsiga, mildewing på lång glömt bricka, eller skrynkliga på golvet, jag har blivit en personlig nudism entusiasten.

2. Fashionista. Det är en trupp av Fedorables som frekventerar våra kvarter park, och jag är en aning pinsamt att erkänna att min son ofta leder pack. Igen, jag skyller det på hans fedora-bär far. Om du inte har fastställt att en Fedorable är en fedora-bär småbarn som kommer sannolikt att hamna i en hipster-band senare i livet, det är vad det är, och min tot är en kort bärande medlem i. han har redan börjat för att vässa sin kompetens på keyboard och hipster munspel. En fedora är inte ett krav av fashionista litet barn, men en höft "i" klädesplagg är ett måste. Denna lilla token för kylan kan komma i form av en faux fur vest, twirly kjol, designer tutu, TOMS, eller avsiktligt lurade $80 jeans.

3. Den Minimalistiska. Ju enklare desto bättre för detta tot, namnet på deras spel är enkelhet, funktionalitet och komfort. De har inget tålamod för massor av knappar att följa med en mönstrad knapp-upp blusen och medföljande hip-kid väst, och hitta den råheten av Nudist stil att vara ytterst obekvämt när man försöker att förhindra att sand från att komma in i deras spricka i parken. Detta barn är en jag trodde, när jag köpte aktier i Osh Kosh B'Gosh, att förutse behovet av att köpa in stora mängder av de tidigare nämnda overaller.

4. Beställaren. Detta tot, liknande den fashionista, har en känsla för det dramatiska och har inga problem att göra avkall på komfort i förmån för att göra ett djärvt uttalande. Detta är det barn som modigt tar på deras fullt isolerade astronaut dräkt sällskap av mamma till affären på en 100 plus grad sommardag, eller ballerina som måste att vara klädd i sin finaste trikåer och tutu när de deltar i den Nötknäpparen på en ljuvlig minus fem grader vinter natt. Och inte ens tänka på att minska integritet tutu genom att uppmuntra tillämpningen av en jacka.

5. PJ-er. PJ-er skyr några kläder objekt som inte består av flanell, eller inte har inbyggd footies. Detta barn är sant att mitt hjärta, och jag är fortfarande här barnet. Jag är en sådan förespråkare av motstånd mot avlägsnande av min flannels, eller sleepy-time-yoga-byxor, som min helt klädd fashionista barn har tagit min hand och ledde mig till min garderob, uppmuntrar mig att sätta på "riktiga kläder." Sann historia. Jag är säker på att mitt nästa barn kommer gärna sitta i deras dregla-målat PJs med mig hela dagen, artigt passerar på sociala inbjudningar som skulle kräva att vi lämnar huset. Tyvärr för mig, den offentliga 'PJ-er" barn är mycket mer socialt acceptabelt än den offentliga 'PJ-er" mamma, jag arbetar aktivt för att vända denna sociala stigma, en "flanell PJ shirt och sov-i yoga pants" dag i taget.

Relaterade inlägg: 25 Enkla Sätt Att Irritera Ett Litet Barn

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar