5 Gånger har Vi inte Vill Se Våra Barn

Som de flesta mammor, jag älskar mina barn med en grymhet som rivaler en Kardashian är kärlek för en selfie stick. Men det betyder inte att jag är alltid glad att se min avkomma, och sanningsenligt, det finns flera situationer när jag vill fösa bort dem som bedårande skadedjur, om än tillfälligt.

1. Mitt i natten

Hör att, son? Det är ljudet av fladdermöss böka igenom soptunnorna medan en uggla jagar sorkar. Dessa kallas nattliga ljud och bör påminna dig om att du bör vara på att somna just nu. Om du är rädd eller ledsen, jag får det: jag är inte gjord av sten, och du kan komma till mig för snuggles och mamma-kärlek. Men jag har lite sympati när du vill guldfisk-kex vid 3 på morgonen eftersom du inte äta din middag, eller din felrapport bettet kliar och du vill att en annan berättelse. Bye, Felicia.

2. När de är täckta i yuck

Barn, om du omfattas: kiss, bajs, kräks, tvål, sirap, slask, sylt, gelé, saft, smör, buljong, smet, färg, parfym, petrokemiska ingredienser, glitter, goo, tuggummi, smink, lera, mjölk eller, gud bevare oss, instant cement eller super lim, vänligen gå utanför och vänta på mig med trädgårdsslangen. Du kan täckas på Sauvignon Blanc och jag skulle fortfarande behöver en minut för att lugna mig själv innan sanering läge.

3. För tidigt på morgonen

Ungefär som att vakna upp mig mitt i natten, att få mig upp för tidigt på morgonen, kommer också att tjäna utseende av besvikelse. Kom, barn, bara för att en förmodligen ont arkitekt utformade vårt hus så att gryningens första strålar träffar dig i ansiktet betyder inte att du måste kasta sig på min säng, både skrämmande och alarmerande mig utan att ens artighet av en kopp joe i dina små tassar. Nästa gång ge en donut.

4. Under sexig tid

Om vi inte är läskiga hippies eller från några hänsynslösa männskliga civilisationen som firar den skapande processen genom att låta barn bevittna befruktning med egna ögon, det är förödmjukande när du glider in i sovrummet som ett spöke för att fråga varför mamma och pappa delar på samma sida av sängen. Du vinner extra pinsamt poäng om du handlar nödställda och be din pappa om han såra mamma med att ligga ovanpå henne på det viset och din pappa svarar hon gillar det. Låt oss bara sätta stopp för din bevittnar något som involverar dina föräldrar och äldre i samma mening, rum eller hus. Tillbaka ut i rummet sakta, grabben, och glömma det någonsin har hänt.

5. I badrummet

Utan att misslyckas, kan du traska efter mig in i badrummet oavsett vad min avsikt. På något sätt, du klarar av att ange som i någon annan situation när du högljutt fråga om jag planerar att KISSA eller BAJS och OM DU KAN SE. Jag är säker på att detta är någon form av hämnd som du oavsiktligt kokat ihop för min potträning dig, men nu verkar jag ha fastnat med dig när jag måste använda toaletten. Det kallas en potta paus, inte en potta pow-wow.

Det är OK för föräldrar att ibland önskar att deras avkomma skulle lämna dem ensamma i ett par situationer, men kortfattat. Men innan du ens inser det, kommer du vill ha dem tillbaka, eftersom Naturen har sett till att dina barn är oemotståndlig för dig. De flesta av tiden.

ADVERT

Lägg till din kommentar