5 Saker Du ska Tänka Efter Förlossningen

ÄNTLIGEN.

Efter 9 månader (låt oss vara verkligt, det är tio månader, även längre om du går förbi din due date som många Mamas göra) av den växande denna människa, att ge upp alkohol, och att bli för fet för alla dina kläder, din lilla ängel som gör sin stora entré i världen...

Mitt arbete var intensiv för att säga det minsta.... Jag var i arbete för nästan 3 dagar, och den första kvällen var jag med sammandragningar, bara 1 minut från varandra. Dag 2, jag var så över det, och i början av dag 3, min piffiga lilla diva ÄNTLIGEN kommit, sparkar och skriker...jag har tagit det som en indikator av hennes personlighet...

Iaf...

Alla rusar tankar en ny Mama har efter förlossningen, här är 5 saker du inte kan hjälpa men tror om...

1. Varför Har Jag Fortfarande Ser Gravid?

Jag måste erkänna att, så snart som jag fått från arbete & leverans till mitt vanliga rum, jag tog en dusch och tittade ner...vad i helvete??? Jag bara gav upphov till en 9 1/2 pund baby, och jag ser fortfarande ut som att jag är redo att smälla när som helst. Jag menar, självklart visste jag att jag skulle inte vara baddräkt redo direkt efter födseln men fan, jag trodde att jag skulle titta lite mindre för att få mig att må bättre...Min massiva gut såg sexig som fan stoppade in dem i mesh underkläder men, jag ska berätta det!(Din mage kommer att gå ner, bara ha tålamod!)

2. Jag Behöver Mat ASAP

En sak som jag inte visste innan du går in i arbete, var att när du är i arbete på sjukhuset, allt du kan äta glass och vätskor... Fan, hade jag vetat det, skulle jag ätit något jag kunde få mina smutsiga små händer på innan jag fick min man ta mig i! Efter två dagar av arbete och ingen riktig mat av ämnet... Usch... jag var HANGRY... Lägg till på toppen av min frustration över att min bebis var tar EVIGHETER att komma in i världen... Det var allt dåligt.. min stackars man... Han fick klä skott för mina aggressioner, som är säker!

3. Jag Är LIVRÄDD för Att Gå #2

Efter att skjuta för vad som kändes som en livstid, även kissa efteråt var en kamp...så snart Som sjuksköterskorna började pumpa mig med avföring mjukgörare, jag blev panik för #2. Visste de något som jag inte? Jag var dömd för att ha en tragisk första #2 efter födseln erfarenhet??? Gode gud jag var så rädd...Och kanske var det min terror som berättade för min kropp att koppla av och F ut, men jag gick inte #2 för precis en vecka efter födseln... Men när jag gjorde det, det var helt ingen big deal... jag flippa ur för inget.. per den vanliga... Så om du tycker om detta efter födseln, grips inte av panik, du kommer att bli bra...

4. Jag Aldrig Gör Det Igen

Efter att träffa mina barn, de tog henne till väga henne och kolla henne. Under den korta tid, jag tittade på min man som var leende från öra till öra och sa, "VI ÄR ALDRIG GÖRA DETTA IGEN." Funderar på att nu faktiskt fortfarande sprickor upp mig till denna dag... jag minns att jag tänkte var, "att ATT F". Ett barn är tillräckligt för mig, tack... Direkt efter födseln du kanske tror att detta jag helt gjorde... Men ge det tid för att sjunka in... Efter ett par månader kunde jag inte ens ihåg så mycket om hur arbetsmarknaden kände.. jag menar jag DEFINITIVT komma ihåg att det gjorde ont som fan, men minnet är molnigt... det är som att kroppen har denna försvarsmekanism för att hjälpa till att stänga de fasansfulla minnen så att du kommer att ha ett annat barn. Det är helt sant, eftersom jag till 100% vill ha en annan baby....Fortsättning följer...

5. Detta Är Fantastiskt

Framför allt annat, var den huvudsakliga tanken du har är hur fantastiskt det hela är... Det är verkligen ett mirakel att du kan inte ens sätta ord på... Ja, det är en lista full av brutto, motbjudande, plågsamma saker som Mama ' s måste gå igenom under processen, men efter den stora finalen; att hålla din söta bebis i din famn, och att veta att du skapade det här livet...usch.. det fortfarande blåser mitt sinne... Det måste vara därför som så många människor har mer än ett barn.... Den lilla lilla människan gör allt det fasansfulla skit värt det...Och det är helt värt det.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar