5 Saker Att Undvika När Du PMSing

Den andra dagen, jag var skrålande som ett litet barn på toppen av mina lungor efter att ha sett en reklamfilm. En kommersiell. Jag tänkte för mig själv, Varför jag gråter som en galning? Vad är det för fel med mig?

Den andra frågan upprepas i mitt huvud, jag visste vad som var fel. Min tid var på väg. Jag bryr mig inte vad någon säger, Moster Flo är en riktig twisted sister. Hon pråmar i ditt liv, stör din känslomässiga hälsa, ditt fysiska välbefinnande och dålig suckers som måste stå ut med din skit varje månad.

För att göra allas liv lite mindre smärtsamma (och ge min familj färre skäl att mörda mig i sömnen), det finns ett par saker jag ska undvika när jag är PMSing tills jag kan få mina känslor i schack.

1. Titta på tv eller gå på bio. Inga TV-program. Ingen reklam. Inga filmer. Ingen film förhandsvisningar. Ingen YouTube. Inte ens en rolig katt video. Eftersom att cat kommer att vara klädd i en klänning som påminner mig om den tiden min mormor ... oh skit. Jag kommer att börja gråta igen.

2. Att ha någon form av konversation med min mor. Jag älskar henne, men när jag ska börja rida bomull ponny, allt kämpar ord. Hennes förakt för country musik sätter mig i brand, även om jag inte särskilt vård för genren. Hennes åsikter i min garderob, smink och frisyr är oönskade, speciellt när Moster Flo viskar i mitt öra, "Sic 'em!"

3. Ber om någons åsikt. Jag vet att jag har rätt, för helvete. Det finns inget mer som någon kan göra eller säga för att ändra mig, om jag ber om att klä sig efter vädret, middag eller vad man ska titta på TV. Nästa månad, jag kommer att ta ansvar och göra vad jag vill. Allt. Vecka. Länge.

4. Att konsumera alkohol. Lyssna på mig innan du får din underoos i en knut. Jag älskar Margarita måndagar, Tipsy tisdagar, Vin onsdagar, Törstig torsdagar, etc. Jag är allt om supig kul, men under Shark Week, alkohol är roligt drag (Dansa, Skratta, Sjunga) är ersatt av sina vänner (Gråter, Sover, Gnäll). Förresten, jag skulle nog sluta i sängen, smeker en varmvattenflaska i fosterställning tills kramperna avtar.

5. De lämnar huset. Vet du vad? Kanske lika bra att bara ge upp innan jag börjar. När jag känner mig som en uppsvälld som om jag har ätit 15 korv och tre muffins och druckit en liter Cola, jag vet att jag inte ser alltför varmt. Jag fan inte känna sig vackra. Varför inte bespara alla problem med att berätta att jag ser fina ut alla fyra gånger jag ändra min outfit innan vi går ut? Jag ska gärna stanna hemma med de varma hundar och cupcakes.

Jag antar att det inte lämnar en hel del för mig att göra när jag är PMSing. Jag skulle kunna tillbringa den tiden med att städa, läsa en skratt-out-högt bok, eller skriva. Men det låter som för mycket produktivitet när jag är olycklig. Jag antar att jag kommer bara att använda tiden på ett klokt sätt ... och spendera det shopping med min surfplatta i sängen.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar