5 sommarläger Vi skulle Vilja Se

Men jag kommer att göra det, naturligtvis. Vi har redan turnerat i lägret, och han är glada över det, så nu handlar det om pappersarbete—och inte min känslomässiga stabilitet. Min dotter säger att hon vill gå, men hon är bara 7 och blir upprörd när vi gå ut och äta middag utan henne, så vi ska hålla på med dag-läger för henne.

Jag kom över denna lista på riktigt kul att titta läger nyligen och blev imponerad. De har fått Hollywood stunt camp, kodning camp, ras bil camp, hemlig agent i lägret, haj läger (i Fiji, inte mindre), berg-och dalbana camp och Harry Potter läger, alla som låter som en hel del kul.

Harry Potter-lägret fångade mitt öga, men, och fick mig att vilja uppfinna några av mina egna—något som mina barn skulle njuta av och en som skulle gynna mig, deras ständigt kärleksfull men utmattad mamma.

Här är listan:

Camp Half Blood (Percy Jackson-Lägret)

Är dina barn att läsa Percy Jackson and the Olympians serien? Filmerna är inte så stor, men min son och jag har läst varenda bok, och eftersom den redan äger rum i ett läger, varför inte? Barnen skulle få delas in i hytter namn efter grekiska gudar, och de skulle ha lägret krig och lära sig alla typer av häftiga tricks, som metall arbete (Hefaistos), simning och vatten manipulation (Poseidon), trädgårdsarbete (Demeter) och musik och profetia (Apollo). För mycket girly girls, det är Afrodite, och för sportiga tjejer, det är Artemis, gudinna för jakt. Och min son redan har T-shirt—jag köpte honom en på Amazon för Jul förra året.

Phineas och Ferb Camp

Hela dagen lång, så skulle de bli att uppfinna fantastiska contraptions, och sedan i slutet av dagen, allt skulle mirakulöst och försvinner mystiskt. Plus lägret låtar skulle vara awesome .

Att umgås i Grannskapet Camp

Ärligt talat, detta är vad mina barn verkligen vill göra. De behöver bara hjälpa till att organisera det. Varje dag skulle de ha frukost på den diner, cyklar, stannar vid lekplatsen, gå till godis butiken för en fika, få lunch på deli och så vidare. Det brukade vara precis som heter "sommaren" tillbaka i dag, men nu skulle det vara ett läger.

Anti-Gravitation Camp

Jag tror att de skulle älska det här. Vi alla gillar att titta på dessa videor från rymdstationen, inte vi? De skulle lära sig hur man rör sig i tyngdlöshet och hur man äter chips samtidigt som flyter fritt, som Homer Simpson.

Life Skills Camp

Det här är en jag vill att de ska gå till för min skull. Jag skulle älska att ha dem lära sig att laga mat, städa sina rum, sätta sin tvätt bort och plocka upp efter sig. Skulle inte det vara fantastiskt? Jag menar, andra läger är cool och alla, men när det i sina liv kommer de att använda sina bågskytte färdigheter? Detta är så praktiskt!

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar