5 Stannande Barn På Min Dotters Födelsedag Part

Vi firade min dotters 5 födelsedag. Jag naivt bjöd in alla från hennes klass (jag var stolt över att hon ville till att omfatta alla!) plus några extra. Här är topp fem part som sticker ut:

1. Ansiktet-Smash-In-den-Tårta Kid

Japp, han är verklig och att han är awesome. Nämnde jag att det inte var mitt barn? Det är delvis det som gör honom häftigt. Med sin pappa bara ett par meter bakom honom, han djärvt föll hans ansikte square i sin röda-och-blå-frosting täckt bit av kakan. Vid något tillfälle gjorde han visar rädsla, men han frossade i den efterföljande utbrott av skratt han rättmätigt förtjänat. Jag omedelbart tog tag i kameran och njöt av att "visa Mamma hur grisen äter" - ögonblick.

2. Den Icke-Årskalas Presentera Öppnaren

Hon var bedårande med sin bleka blonda flätor, söt klänning, perfekt till fashionabla cowgirl stövlar. Hennes änglalika ansikte gjorde för vacker party bilder, men när jag försökte titta på min egen dotter som är öppna henne presenter, ängeln vände djävulen. Hon fick slita och riva igenom vävnad papper med överge. Det var för sent att stoppa henne på den första gåva väska, men jag lyckades sakta hennes tempo så min dotter kunde samla sina egna godsaker från och med då.

3. Modellen Barn

Inte bara är denna flicka söt och redo nog att vara audition för TV-program i Los Angeles (allvarligt, hon pratar med agenter), men hon varmt låt mig välkomna henne med en kram och satte bedövande fortfarande medan man äter sin pizza och tårta. Hon artigt sa du och tack (utan påminnelser) och förgyllde festen med hennes glänsande leende—helt klart, inte mina barn.

4. Barnet Förlorade Jag Nästan

En pappa tappade sin dotter iväg på fest, så den här lilla ingefära blev mitt ansvar för två timmar, vilket verkade rimligt. Hon hade inga problem under hela den magiska showen och tårta och även satt gärna i mitt knä för lite. I slutet av festen var nära, jag såg hennes pappa med hans ögon som simmar runt i rummet. Med ca 30 personer, jag tänkte att hon bara måste vara svårt att se, men då mina ögon brann och tillbaka också. Mitt hjärta sjönk, men jag försökte verkar helt lugna och i kontroll. Jag gav pappa en blick som sade: "Åh, det är ingen big deal kan du inte hitta din dotter, jag vet exakt var hon är." Jag sprang snabbt för att kolla badrummet, där tack och lov, hon stod precis utanför dörren med en annan tjej och mamma. Usch.

5. Födelsedagsbarnet

Min nyligen blev 5 år gammal började han ut att sitta lugnt vid party bordet, hon lyste upp och lyste med magiska förundran på magikers förmåga att omvandla papper till kakor. Hon blev arg när hennes syster försökte öppna sin nya Elsa docka utan tillstånd, men flög på hennes tårta hög hela vägen hem. Nu har vi ett år på sig att återhämta sig, och göra om det hela igen.

Hedersomnämnande går till "Be-Alltför-Många-Frågor Kid" och "Tårta Stalker." Acceptera din utmärkelser partysugna, för låt oss vara verkligt, att jag aldrig kommer att få tack-kort skickas.

ADVERT

Lägg till din kommentar