5 Tecken På Att Shopkins Tar Över Ditt Liv

De är små, de liknar shopping poster, och de har tagit över ditt liv! Om du vet vad jag syftar på, då ditt hushåll, som min, har varit infekterade med Shopkins mania, och det är mer skrämmande än någon zombie apocalypse. Om du har ingen aning om vad jag pratar om, att vara beredd: Ditt barn kommer blivit besatt av denna linje av små samlarobjekt leksaker, och saker och ting är på väg att få busig ut av kontroll. Det finns vissa sätt att berätta om du upplever Shopkins mania, och om du känner igen något av följande symtom, så är jag ledsen att säga att det är redan för sent för dig.

1. Du börjar komma upp med din egen Shopkins namn.

Shopkins är små plast-figurer formad som producerar, bakverk, skor, vitvaror—i princip allt som du kan köpa på Mål. De idrott bedårande liten uttryck och funktion söt namn som Chloe Blomma och Zappy Mikrovågsugn. Även min 3-åring har memorerat mer än hundra Shopkins namn, och jag har tillbringat mer tid än jag borde komma upp med några av mina egna. Russell Groddar. Vroom Vroom Vakuum. Rhu-Barbara. Fran Paj. Jag kunde gå på. (Shopkins HQ—ring mig!)

2. Du skulle göra vad som helst för att få tag på en " ultra-rare.'

Shopkins komma två till en miniatyr varukorgen, och du vet inte vad du får tills du öppnar förpackningen. En collector ' s guide som liknar en inköpslista som kommer med varje paket, så att du kan bocka av dem du har. Vissa Shopkins är mindre vanliga än andra (detta är markerade i guiden), så det är klart att de ultra-rares är mycket eftertraktade och värt att begå en förseelse för ... rätt? Frågar åt en vän. Hur som helst, resultatet är att nu när mina barn är skumbildning i munnen för att få sina händer på så många Shopkins som de kan, för att samla dem alla. Det är i princip ondska i sin renaste form.

3. Du har memorerat din leksaksaffär är leveranstiden.

Lägga till mani är det faktum att Shopkins är vansinnigt populära och därför inte är lätt tillgängliga för köp. Alla butiker är ständigt slutsåld. Så vissa dagar, jag tycker faktiskt själv att kringgå det lokala leksaksaffär i min SUV, väntar på leverans lastbil för att komma fram ... skojar bara! Ha Ha. Vem skulle göra något sådant? Måste vara en annan mamma i en vit Subaru.

4. De flesta av dina YouTube-prenumerationer har Shopkins avslöja videor.

En absurd vinkel till denna vurm är att YouTube har blivit fullständigt överösta med Shopkins avslöja video—filmer av människor att helt enkelt öppna upp sina Shopkins paket för att ta reda på vilka de fick. Det är bokstavligt talat allt de gör, uppackning leksaker . Och dessa videor få som sex miljoner visningar. Två miljarder som var förmodligen från mina egna barn.

5. Du är svartsjuk på dina egna barn.

Så mycket som du älskar att hata Shopkins, du kan inte låta bli att känna mig lite avundsjuk på dina barn. Efter allt, vad gjorde vi komma att samla in när vi var unga? Garbage Pail Kids-kort? Troll med neon hår? Varför var vi så besatta av att sådana hemska saker? Jag ska ta en Pecanna Paj eller Uppkäftig Pan vilken dag som helst.

ADVERT

Lägg till din kommentar