5 Skäl till att Vi Behöver Mindy Kaling på TV

Jag har tittat på The Mindy Project från början, eftersom hon fick mig att skratta så hårt på Kontoret och sedan uppvaktat mig med sin lustiga och underbar bok, Är Alla Som Hänger Ut Utan Mig? (Och Andra Frågor) . Hon friade till mig med sin briljans och hennes komedi och hennes attityd och hennes förmåga att vara cool och göra narr av sig själv på samma gång. Och jag är tacksam för att hon, eftersom hon har fått mig att skratta, högt, genom några mycket mörka tider. Mindy, jag hälsar er. Och Hulu, jag hälsar er för att hålla denna fantastiska kvinna på tv. Ingenting är slutgiltigt ännu, men de är redan talar om två säsonger . Kabel -, schmable!

Här är 5 skäl till att vi verkligen behöver Mindy Kaling på TV:

1. Hon är lysande (och som har gjort henne framgångsrik).

Det finns inte så många människor där ute som kan skapa, skriva, producera, direkt OCH stjärnor på TV-program, och den handfull som kan svinga det är oftast vita snubbar. Hennes TV-karriär började med en spelning på skriva Kontoret, och hennes nästa stora TV-jobb var en show med hennes namn i rubriken. Människor anställa henne eftersom hon är bra på det hon gör, period.

2. Hon är rolig. Hon är mycket, mycket roligt.

Det bästa sättet att visa detta är bara att låta henne prata. Om inget annat anges, alla Mindy citat som rubrik på ditt sätt är från hennes bok, Är Alla Som Hänger Ut Utan Mig? (Och Andra Frågor) .

"Jag säger om du älskar något, ställ den i en liten bur och tjata och kväva det med kärlek tills det antingen älskar dig tillbaka eller dör."

"Det skulle vara fantastiskt att bli så kända som om jag mördar någon, jag kommer aldrig, aldrig tjäna något fängelse, även om det är helt uppenbart för alla att jag gjorde det."

"Vad? Jag har ett kall. Inte få en blick av skräck på ditt ansikte. Det värsta som kan hända är att du får en kall också. Du behöver inte teatraliskt Purell tusen gånger per dag och ser alla panikslagna varje gång jag kommer in i rummet."

"Lyssna, min kropp är attraherad av din kropp, men när du säger det gör min hjärna arg." (Sagt till skateboardåkare hon kortfattat daterad på Den Mindy Project spelas av Timothy Olyphant.)

3. Att hon faktiskt tycker om att vara en kvinna.

Jag är inte i mode och make-up på alla. Jag äger inte en väska, jag behöver inte bära höga klackar och min standard klädsel: jeans & sneakers. Jag läser inte modetidningar och min favorit outfits på Oscarsgalan är upprörande och kära som Cher och Björk som används för att bära. Men Mindy Kaling älskar alla det grejer. Hon älskar mode designers och tillbehör, och snygga make-up, och alla åt att snygga till och putsning som går längs med hennes kamera karriär. Och på något sätt, när hon gör det, hon gör det alla titt som så mycket kul!

4. Hon är inte som andra människor, och hon firar det istället för att dölja den.

"Ingenting ger dig självförtroende som att vara medlem i en liten metallbit specifika, svårt-att-hitta demografiska."

"...skriva din egen del. Det är det enda sättet jag har kommit någonstans. Det är mycket svårare att arbeta, men ibland måste man ta ödet i dina egna händer. Det tvingar dig att tänka på vad dina styrkor verkligen är, och när du hittar dem, kan du visa upp dem, och ingen kan stoppa dig."

"Slutligen, den viktigaste skälen till att jag kommer att vara knubbiga för livet är (1) jag har nästan inga hobbies förutom att banta. Jag kan inte tala några andra språk än engelska, sticka, ski, scrapbook, eller laga mat. Jag har inga husdjur. Jag vet inte hur man gör med läkemedel. Jag har tappat bort mitt pass för tre år sedan när jag flyttade in i mitt hus och fick aldrig det förnyas. Tv-spel skrämmer mig eftersom de verkar alla för att simulera situationer som jag skulle hata att vara i, som krig eller att stjäla bilar. Så om jag någonsin gått ner i vikt, jag skulle också förlora min enda hobby; (2) jag har ingen disciplin, jag tycker om Privata Benjamin hade aldrig skärpas, men i själva verket blev värre; (3) Killar jag har daterat har varit i mig så som jag är, och (4) jag är ganska nöjd med hur jag ser ut, så länge jag inte bryter en strand stol."

5. Hon är som andra människor, trots allt.

"Du kan också se att några av mina spellistor är helt enkelt två låtar på repeat femton gånger, som om jag är ett psyko få pumpas upp för att mörda presidenten."

"I psykologi (okej, Twilight ) de lär dig om begreppet prägling, och jag tror att det gäller här. Jag reverse-märkta med sportighet. Vår är den stora icke-love story of my life."

"I gymnasiet, jag hade roligt i min akademiska klubbar, titta på film med mina flickvänner, lära sig Latin, med lång, utdragen, obesvarad förälskelse på äldre killar som inte känner mig, och ja, umgås med min familj. Jag gillade att umgås med min familj! Senare, när du är vuxen, du inser att du aldrig kommer att umgås med din familj. Du har ganska mycket bara arton år att spendera med dem hela tiden, och det är det."

Och slutligen, vi behöver henne eftersom medan de artiklar som flög över Internet igår kväll om att visa att annulleras, tomt linjer hängande i säsongen, och det är möjligt Hulu pick-up, det är vad hon postat på Instagram:

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar