5 Skäl till att Det är Bra att Vara den Yngsta

Över hela Nätet, det finns artiklar om hur födelse beställ påverkar ditt liv. Har en äldre syster gör du mindre konkurrenskraftiga , att mitt barn gör du mer framgångsrika , är den äldsta gör du en bra ledare och mycket mer. Men här fångade mitt öga för det handlar inte om hur det gör dig till en viss typ av person, det är bara om varför vara yngst i din familj stenar.

Jag är inte den yngsta; min bror är. Det var fyra av oss som växte upp (även om vår ökade antalet till sex nästan en generation senare, att vända oss till några alternativa universum version av Den Brady Brunch med mig som Jan), och min bror definitivt dragit nytta av att vara baby i familjen. Här är fem anledningar varför:

Det finns Alltid Någon att Spela Med

Med fyra av oss, och alla våra vänner, var det alltid någon runt för att roa min bror. Om han ville ha någon att umgås med, hade han ett val.

Allt De Gör Är Bedårande

Min mamma, som var med stress av att vara en frånskild kvinna som både arbetade och gick i skolan, som används för att skrika på oss en hel del. Men det gjorde hon inte skälla på min bror för att han skulle kunna få henne att skratta vid släpp av en hatt. Hon skrattade åt allt han gjorde. Hans lockar och hans blå ögon nog hjälpt, men jag tror det är mest för att han var den yngsta och sötaste, och han var smart nog att använda det.

Deras Krig Hade Redan Utkämpats

Min syster, som är den äldsta, hade alla typiska teenage slagsmål med min mamma. Hon kämpade kamp för självständighet. Hon hade fest när min mamma var borta och bröt stereo. Hon fick i alla problem, och min bror hade år för att titta på den här utvecklas och anpassa sitt beteende därefter. Har jag inte ens ihåg honom slåss med min mamma, men jag minns att han nästan aldrig fick straffas för något.

De Lär Sig Av Våra Misstag

Tre av oss äldre barnen gick genom några slags galen rebellisk fas i high school. Medan de andra hoppade av för kort tid, jag var mer passiv, och helt enkelt gick från att vara en rak-A student till ett barn som bråkade med lärarna som jag inte gillar. Mina betyg rasade tillsammans med mitt intresse för den "förtryckande" skolan. (Och jag gick nog till en av de mest överseende gymnasieskolor på planeten.) Min bror tittade på oss alla, och sedan navigera sin egen gymnasieutbildning med lätthet. Han tog examen i början, med stora kvaliteter och mycket lite stress, och tillbringade större delen av sitt sista år hängande i musik rummet.

Deras Prestationer Är Förstorade

Jag kan inte tänka mig en examen som någon av oss gick till en familj utom min lilla brors examen från college. Givet det var kul, sedan gick han till Berklee College of Music och examen var en live-musik, men ändå ... jag ville inte ens gå till min egen, och jag tog examen samma år som han gjorde, efter att ha tagit ett par år av på mitten.

Jag slår vad om att min bror skulle inte ens inser att dessa fördelar, eftersom det som de flesta människor på planeten, han förmodligen tror att han hade det värre. Men resten av oss få veta sanningen.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar