5 Skäl till att jag skulle Handla Min Tonåringar För Din Småbarn

Mammor med småbarn lyssna på mig, jag har varit där. Jag vet att du drunknar i blöjor. Jag vet att du är sömn berövade. Rätt om nu din frihet cravings efterlikna som en fånge som avtjänar ett livstidsstraff. Din dag är styrd av nationella handlingsplanen gånger, mellanmål gånger, bajs gånger, ilska gånger, lekgrupp times, bad times, och bed gånger. Du är den enda som koreograf för alla av din lilla en hel vakna stunder. Du vill ha en paus. Du NEEEED en paus.

Och sedan, på botten, du ser mig i butiken. Jag och handla ensam. Mitt hår tvättat. Jag spendera en härlig tid att titta på nagellack och smuttar på en latte. Du, däremot, är att jaga dina två och tre åringar ner godis gången. Man luktar bajs, är klädd som Batman pyjamas som omfattas i lönnsirap, och knuffande jelly sida i hans mun av den handfull. Jag passerar er och säga, "du tror att Du är stressad nu, vänta bara tills de är tonåringar."

Du se, år sedan, det var jag som jagar en skrikande barn ner godis gången. Och det är oundvikligt att vissa "äldre" mamma spydde denna typ av batshit crazy hatpropaganda till MIG. Hatpropaganda, eftersom det skulle göra mig krypa. Jag ville skrika tillbaka, "skämtar du med mig lady? Titta på mig och dessa tre barn under sex års ålder. Jag skulle ta tre självförsörjande tonåringar varje dag över detta."

Och då hade jag mina egna tonåringar och heliga hormoner, vänligen ta tillbaka Batman-pyjamas. Jag ska ge dig fem bra skäl...

1. Småbarn faktiskt vaknar ljusa ögon och redo att gå på morgonen. Tonåringar? Helvetet. Nej. Jag behöver en megafon och en gaffeltruck för att få mina pojkar ur sängen på morgonen. De har blivit the walking dead. Någon borde ha sagt till mig tonåring sova rutiner kan förväxlas med dessa på ett nattdjur, och att inte förvänta sig någon rörelse innan middagstid på helgerna. Ibland går jag bara in för att se att de fortfarande andas, precis som jag gjorde när de var nyfödda.

2. Min mat bill. Du är antagligen spendera timmar tiggeri din kräsna små för att äta. Jag vill bara ha mig för att SLUTA äta. Maten är att andas in av andra här nu. Idag köpte jag en fem kilos påse ost. FEM PUND. Jag slår vad om att det varar i tre dagar. Jag hör dem på natten som tvättbjörnar i köket bara noshing på något annat är inte spikade ner. Lager klubbar är min vän.

3. Fem duschar en dag! Säga ordet badkar eller dusch och dina tre år gamla är ingenstans att hittas. Du kan inte få ditt barn I duschen, och jag kan inte få min tonåriga pojkar UT. Och tro mig, jag vet det tar bara 5 minuter att få ren så att den andra 15 minuter är för.....?????? Japp. Det är vad jag tänkte också. Få tillbaka badleksaker som inte delar av kroppen.

4. Pedagogiska begrepp. Vad skulle jag inte ge för att gå tillbaka och bara har att lära ut och förklara former, bokstäver och färger. AP Amerikansk Historia, Latin och Java-Script? Gör Sesame Street göra någon Kalkyl segment? Välsigna dig Khan Academy, för att spara mödrar med hög schoolers överallt. Mammor med småbarn, bara gå vidare och bara börja lägga till bokstäver till siffror NU. Tro det eller ej, du kommer att använda algebra igen.

5. Den tre år gamla "problem." Åh, för en chans att gå tillbaka till de dagar när jag trodde att verkliga problem var när jag och min två år gamla inte dela med sig snällt nog på lekgrupp. Tillbaka när i stort sett alla dagliga drama skulle kunna lösas genom en tupplur och en röd klubba. Ungdomars problem trumf barn tantrum du kan kasta på mig. Akademiska, idrotts-och social press och stress som kastas på mina söner gör med gnällig över trött tot 'problem' en promenad genom parken. Lollipop inte göra SATs lättare.

Någon sa en gång till mig att barnbarn är payback för att få igenom tonåren. Jag hoppas det, som jag har fått lära fyra pojkar hur man kör, hur man hittills, hur man öppnar dörrar för unga kvinnor och stänga dörrar av besvikelser. Hur att växa från besvärliga tonåringar redo unga män. Och till detta räknar jag som 20 barnbarn. Alla flickor, snälla.

Relaterade inlägg: De 10 Dummaste Saker jag har Sagt till Mina Småbarn

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar