5 Skäl till att jag Vill att Min Man att gå Vilse

Och på natten, om vi båda inte är uttömd, vi kan mysa framför TV: n, och med mysa menar jag sitta på olika soffor i samma rum och titta på en överenskommits visa men kasta varandra meningsfulla blickar, speciellt när vi vill ha popcorn skål som gått.

Så du ser, det är alla perfekta lycka över här, och du vet vad som gör det extra speciellt perfekt? Random kväll varje par månader när han går någonstans för arbete. Det är rätt. Jag uppskattar min man när han inte är här. Jag är verkligen den bästa hustru.

Och tydligen finns det en hel del andra fruar som mig där ute. En ny studie som publiceras i tidskriften Sociala Krafter fann att en hustrus livskvalitet förbättras när hennes man tillbringar mer tid på kontoret eller på jobbet. Och ni män, ni vet vad de säger, "Happy wife, happy life." Så det är verkligen en win-win för oss alla.

Här är fem skäl till varför även om jag älskar min man, jag älskar också den en natt utan honom...

1. Bed för mig själv. Åh, Lucy och Ricky hade det rätt med dessa separata sängar! Inga tunga ben över min kropp, inte slåss med luckor eller termostaten. Är det bara jag sträckte ut diagonalt i ett hav av mjuka kuddar och temperaturen ligger på 69, inte 67—ja dessa två grader gör stor skillnad. En annan stor skillnad? Sängen luktar inte som förra veckans Kinesisk mat middag. Det är de små sakerna, jag vet. Men var så ofta en natt av ren luft är bra för lungorna.

2. Att sätta barnen att sova i tid. När det bara jag, på något sätt "dags att tvätta upp" betyder inte "tid att springa ute för att fånga." Eller, "hej, låt oss alla få ett mellanmål." Eller min favorit, "BROTTAS!!" Det innebär att borsta tänderna, tvätta ansiktet och kom i säng, kanske med en god bok, alla med 8:30 p.m. Helst 8 p.m., men även på min egen kan jag inte tycks kunna hantera det.

3. Frukost till middag. Ingen kyckling, ingen tung mat, inget kladd. Mina pojkar är så nöjd med ägg och rostat bröd eller flingor och äpplen. Enkla, rena, läckra. Speciellt när det följs upp med glass till efterrätt! Wheee!

4. Titta på mina shower. Om vi ska ha en av våra "kvalitet" kvällar tillsammans, generellt är våra främsta TV: n är inställd på en del sport kanal. Och även om jag smyger fram för att titta lite mer intelligent media, Bravo, i sängen, han verkar alltid komma i (som det är på sitt rum eller något) och innan jag vet det...sport. Jag är inte ett fan.

5. Frånvaro, hjärtat och allt det där. Den tid ifrån varandra som gör att jag älskar och uppskattar min man ännu mer när han kommer tillbaka. Åh, hahahahahaha!!! Bla bla.

Så när är nästa affärsresa, honung?

ADVERT

Lägg till din kommentar