5 Föräldraskap Konversationer Jag Är Så Klar Med

Lite bakgrundshistoria: jag är en förälder.

Min man och jag har en bunt av barnen. Vi har gjort detta förälder sak för över ett decennium nu, och jag har lärt mig så mycket. Om mitt barn. Om samhället. Om livet. Om mig själv.

Att ha barn är verkligen öppnar ditt sinne för större begrepp om vad livet verkligen är gjord av. Stora bilden idéer och sådant.

© Ravishly

Att bli mamma har förändrat allt om hur jag planerar på att leva mitt liv. Jag älskar min familj, och jag älskar alla mina barn mer än livet självt.

Dock.

Ibland lämnar jag huset och umgås med vänner på ett ställe som kommer att ge oss nachos och margaritas, och sedan mer nachos. Jag lämnar mitt förkläde hängande i köket. Jag satte på mig mina fina kläder (helt Instagramming det). Jag gör mitt hår och satte på min bitchin' rött läppstift. Jag ser freaking fantastisk. Natten är vår, mina vänner.

Jag älskar att gå ut med flickvänner. Jag älskar att skratta med dem. Jag älskar att prata med vuxna. Jag älskar att koppla av med mina flickor.

Men jag svär att du ... om jag går till en annan Girls' Night Out händelsen och har att tala om vilka blöjor som vi har använt, eller hur man gör smörgåsar att barnen kommer att äta, eller hur citron eteriska oljor kommer att ta tuggummi ur dina barns hår ...

Jag är på allvar kommer att börja stansning i ansiktet.

Lyssna: Vi är alla i detta föräldraskap sak tillsammans. Vi alla gör det bästa vi kan. Vi kan alla lära av varandra, utan tvekan. Men om vi har barnvakter hemma och ser på barnen, och vi bär våra vuxit upp kläder och vår favorit klackar ... vi är inte prat.

Det finns fem samtal i synnerhet som kommer upp ofta, på vilket jag kommer att sätta min blanka hälen ner.

© Ravishly

5. Naptimes. Bedtimes. Behandlingen Gånger. Bajs Gånger.

Det är intressant att prata jobb med andra föräldrar. Men om vi har en Girls' Night Out, jag talar inte handla. Vi behöver inte spendera kvällen talar om den perfekta naptime schema. Meddelande till mig på Facebook med tekniker för hur du får din slingrande 4 år gammal för att hålla med tupplurar. Maila mig med några artikel du läsa om "baby-led-positiva självreglerande bilaga naptime klistermärke diagram schema kompetens."

Men om jag håller en bärnstensfärgad öl i min hand, jag talar inte om naptimes. Om jag hör en butik från dina läppar, jag beställer du tre martinis och få dig öppen tills du börjar lösa världens problem baserat på denna galna teori som du hade när du var 22. Sedan kör jag avslappnad, vuxen ass back home.

Flickvänner måste ställa upp för varandra.

4. Vad som ska Föda Barn

Jag kommer att vara så humbug om detta, men lyssna på mig.

Mata dem mat.

BOOM. GJORT.

3. Hur man gör Rent Hus

Jag hatar att städa huset. Jag städa mitt hus, eftersom vi har sju personer här, och jag kan eller kan inte vara det värsta gärningsmannen lämnar koppar som ligger runt. Jag minns en gång när jag lyssnade till en helt frisk kvinna gå på i en timme om hur man rengör ditt kök räknare och hur stor andel av mot rymden bör vara upptagen. Tydligen 15 procent av ditt kök tabellen ska användas för centerpieces—mer än 15 procent, och det börjar bli trångt.

Här är affären: Om du älskar att organisera ditt kök, stort.

Mer makt till dig.

Men om vi knuffande nachos i våra ansikten, den andel av disk utrymme som finns i mitt kök är det sista på mitt sinne. Som och, kanske, BRUTTONATIONALPRODUKTEN i Amsterdam. Men även det är fortfarande mer intressant för mig än mot rymden procentsatser.

2. Min Tid

Damer, vi har fått våra perioder då vi var 12. De flesta av oss får varje månad. Jag får min tid exakt tre veckor efter att jag slutat blöda från födseln, så jag har ingen rast, andra än graviditet. Det är en konstant som jag alltid kan lita på. Jag behöver inte prata om det. På alla. Det har ingenting att göra med att vara generad, eller känner sig obekväma, eller som räknats ut av det. Jag har varit byta blöjor för 10 år. Det har varit bajs på saker och ting i mitt hus som jag aldrig väntat. Menstruation är inte ens factoring på min gross-out mätaren. Det är bara bättre, mer tankeväckande saker att prata om andra än våra perioder.

En Annan Bloody Mary? Bry dig inte om det jag gör.

1. Min Förlossningsberättelse

Det var spännande när det första som hände—och det var naturligtvis! Det var född! Mirakel av livet! Från min kropp . Det var en otrolig, livsförändrande ögonblick. Men det är bara inte min huvudsakliga fokus för samtalet längre. Om du bara hade ett barn, om du kommer att ha en baby, om det ärligt talat bara kommer upp i samtal. Även om detta är en enorm, liv-förändra, otroliga, fantastiska händelse har vi alla gått igenom, som vi faktiskt inte behöver tugga information om våra epidurals över cocktails. Igen. För fem miljonte gången. Vi har alla gjort det, och din yngsta är 14 år gammal. Låt oss gå vidare, ska vi?

Nu, om du kommer att skicka saltet, kan vi få den här festen.

© Ravishly

Detta berättelse av Tamarah Rockwood först dök upp på ravishly.kom en alternativ news+kultur kvinnors hemsida.

Mer från Ravishly:

En Berättelse om Tio Magar: Stretchmarked, Slapp, Rynkig, Tonat, Spänd

5 Skäl Till Att Mitt Rum Är Oklanderligt Rena

5 Saker Fredag: 5 Kids Edition. En Tanke I Min Stora Familj

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar