5 Lektioner Barn Kan Lära Oss Om Frukost

Kommer du ihåg när vi brukade ha för att skära upp vindruvor och blåbär bara så att de var säkra för våra barn att äta? Kommer du ihåg när vi brukade se till att vi gav dem olika smaker varje dag, och nya texturer för att försöka? Jag funderar på det nu, och inse att det inte är några lektioner som jag kunde stå för att komma ihåg från mina barns babyhood. När barnen blir större och jag är inte fokuserad så intensivt på den primala behov, det är alltför lätt att glömma hur viktigt det första måltid är, och vad jag kan göra för att göra det bättre för dem (och kanske för mig också).

1. Se till att vi har något tilltalande på sidan.

Slutet bit av brödet, de sista smulorna i ett flingpaket, en halv våffla—dessa gör inte en läcker frukost gör. Jag körde aldrig in i barnet mat, så jag ska inte köra slut på stor grabb mat heller. Då kanske min mitten-schooler skulle inte vara så sugen på att plocka något annat upp på vägen till skolan i morgon.

2. Ändra saker upp.

Åh, olika i dessa burkar för barnmat! Vi höll våra barn är intresserade av mat genom att erbjuda dem nya alternativ, och vi måste fortsätta göra det. Ja, mina barn älskar sina Special K Red Berries och deras Eggo våfflor, men jag slår vad om att det finns andra saker som de skulle älska för. Självgodhet är inte riktigt den kvalitet jag försöker uppmuntra dem, men du skulle inte veta det genom vår frukost.

3. Uppmuntra självständighet.

Vi använde för att ladda upp våra barn barnstol brickor med olika typer av mat så att de kan välja det som intresserade dem mest, även om det innebar att de skapat en frukt och cookie mash-up pressas in i en liten näve. Kanske kan jag göra frukost mer av ett äventyr för mina barn nu. Nästa gång de vill ha flingor, jag ska ge dem en skål, lite mjölk, och plopp ner alla rutor så att de kan mixa & matcha och skapa sin egen ultimata supercereal.

4. Visa dem frukt istället för att bara erbjuda det.

Jag frågar alltid om de vill ha äpplen eller druvor, men kanske om jag lägger dem på bordet för i morgon, den synliga deliciousness skulle inspirera dem att äta det. Hela vintern lång, höll jag en skål med clementiner på bordet, och de få slukade en hel del snabbare än den påse apelsiner gömmer sig i kylen. Som barn vill ha vad de ser.

5. Sitta ner med dem.

Jag har aldrig, någonsin att göra detta. Jag är alltid upptagen medan de äter, men jag kanske behöver det inte vara. Ta tio minuter att gå med dem vid bordet och äta min egen frukost låter ganska kul. Och jag behöver inte ens sked mata dem eller torka dribbla bort deras hakor.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar