40 Saker Du Bör Aldrig Någonsin att Säga till Din Tonåring

När mina barn blir äldre, jag börjar märka att det inte tar mycket att kvitta dem. Ibland kan en enkel fras eller ens en oskyldig komplimang kommer att utlösa en huvudvärk-inducerande eye-rulle eller en plötslig dramatisk utgång från rummet. Så som en public service, jag bestämde mig för att sammanställa en lista över de mest kränkande kommentarer som du kan göra till en tween eller tonåring. Här är några av mina favoriter. Använda dessa på din egen risk:

1. Du ser bra ut.

2. Gå nu och säg hej till dina vänner.

3. Är du på dåligt humör?

4. Kan jag gå med dig?

5. Hej.

6. Vad är det för fel?

7. Vill ha lite hjälp?

8. Jag gillar ditt hår.

9. Ska du ha det?

10. Hur var skolan?

11. Du kan inte möjligen fortfarande vara hungrig.

12. Är du trött?

13. Känner du OK?

14. Du kommer att förstå en dag.

15. Varför gör ni det?

16. Dags att gå upp.

17. Dags att gå till sängs.

18. Du ser så vuxen!

19. Det är coolt.

20. Hur är du?

21. Gjorde du dina läxor?

22. Jag gjorde det som barn också.

23. Var är din jacka?

24. Swag.

25. Jag vet vad du menar.

26. Var är du?

27. Var var du?

28. Vart är du på väg?

29. Är inte du ska presentera mig?

30. Varför inte du berätta för mig?

31. Hej.

32. Skaka det av.

33. Jag håller med.

34. Sms: a mig när du får det.

35. Vem är det?

36. Varför?

37. Det är häftigt.

38. Hur går det?

39. Leende!

40. Ge mig din telefon.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar