Vi Hade 4 Barn I 13 Månader (Ja, Verkligen)

Vi kommer att ha fem barn. FEM.

Idén började med att sätta i när jag nådde 20 veckor med bebis #5. Min man och jag var fortfarande i chock att vi var på väg att få ytterligare ett barn, när vi redan hade fyra hemma, av vilka tre var under ett år gamla. Allt jag tänkte på var hur skulle vi förklara för folk att vi hade fyra barn i 13 månader. I tillägg till vår 12-åriga son.

Jag menar det bokstavligen tog fyra — ja, FYRA — IVF-behandlingar för att bli gravida och vi använde en surrogat för att säkerställa att vi skulle ha en baby när vi sår upp med henne att ha tvillingar och min graviditet går med full sikt!

När vi gjort det genom den första trimestern på vår fjärde IVF-försök, vi var överlyckliga men också fortfarande så rädd att vi inte skulle gå hela tiden ut. Jag hade redan haft ett missfall och, let ' s face it, jag var inte att få någon yngre.

Efter mycket självrannsakan, har vi beslutat att surrogatmoderskap skulle bidra till att vi skulle ha en bebis i nästa år. Vi placerade två embryon i vår surrogat och avslutas med vackra tvilling flickor i tillägg till den flicka jag hade.

Historien är märklig och hade ett lyckligt slut, men det var verkligen en resa. Alla som känner mig, vet att jag är en fullständig kontroll freak. Att avstå från kontroll till en främling, en noggrant kontrollerats främling, men ändå förlitar sig på en främling var olidlig. Jag var så tacksam att denna kvinna för att ge denna gåva, men jag ville också se till att hon äter hälsosamt, tränar, kör säkert, etc. I slutet fann jag min inre lugn, litade på att vi valde rätt person, och hålls i ständig kontakt. Jag talade till varje läkare, till hennes livsmedel är ekologiska, fick henne massage för att hålla sin bekväma — jag tog kontroll över de saker jag kunde och bad bara att det skulle fungera.

Tack och lov att allt gick bra. Min surrogat var en dröm och jag kommer för evigt att vara tacksam mot henne för att bära mina döttrar så säkert och hälsosamt.

Vi gick från en familj till en familj på sju personer i 13 månader. Jag gav vår dotter Harlow och vår son Dylan inom ett år från varandra och våra surrogat levereras våra tvillingar i mellan. Vi har nu 5 barn. Wow! Den vilda sak är 4 kids — 1 tween, 3 barn — var för det mesta hanterbart. Vi hade vår rutin och fick in ett bra groove. Lägga till en annan baby har tagit det till en annan nivå för oss. Jag har kommit att inse att hela den erfarenhet som vi måste alltid vara på offensiven, ständigt förutse behov och situationer, annars barnen tar helt över.

Vi planerar — EN HEL del. Söndag nätter jag igenom min 12-åriga schema med honom och koordinera alla aktiviteter och planera läxor. Min man och jag söndra och härska — livsmedel, måltider, arbetsscheman, nästan allt. Barnen är alla på en super strikt schema för matning och sömn.

Det är en jonglera men vi lyckas. Det fungerar inte alltid och det finns dagar när vi bokstavligen kunde gråta vi är så trötta, men i slutändan handlar det om kärlek. Vi älskar vår familj så mycket att det är värt det. För dig med multiplar, stora familjer, verkligen vem som helst med barnen...jag tippa mitt hat till dig. Kampen är riktiga.

Vi är Skrämmande Mammor, miljoner unika kvinnor, som förenas av moderskap. Vi är skrämmande, och vi är stolta över. Men Skrämmande Mammor är mer än "bara" mammor, vi är partners (och ex-partners, döttrar, systrar, vänner... och vi behöver ett utrymme för att prata om andra saker än barnen. Så kolla in våra Skrämmande Mamma Det Personliga Facebook-sidan . Och om ditt barn är slut på blöjor och dagis, vår Skrämmande Mamma Tweens & Teens Facebook sida är här för att hjälpa föräldrar att överleva tween och tonåring år (aka, den läskigaste av dem alla.)

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar