38 Saker som jag Faktiskt Vill ha För Min 38: e Födelsedag

Jag älskar min födelsedag. Jag älskar födelsedagspresenter ännu mer.

Min make och mina vänner vet att jag kan vara särskilt (läs: kräsen) om gåvor, så varje år frågar de mig för en lista. Visst, det eliminerar element av överraskning, men det eliminerar också mig att fejka jubilance—som den gången i åttan när mamma gav mig en neon grön, lila och svart Ispo jacka (#neverforget) och jag var tvungen att låtsas spänning samtidigt som undrar om hon var min riktiga mamma och kände mig på alla .

I år har jag förberett en omfattande och specifik lista av underbara objekt, idéer och mindre mirakel att jag skulle älska att få efter blåser ut ljusen på min tårta (gluten-fri Svart Skog med riktiga vispad grädde om du så vill).

1. Någon som backar upp min telefon varje vecka så när jag oundvikligen att tappa den i toaletten och ta det förläget till Apple Store i en ris-fylld Ziploc baggie kista, den 18-åriga "geni" inte skälla på mig, "Vad gör du menar du inte backa upp det?"

2. När jag crouch eller ta en trappa, jag skulle älska det om mina knän och leder låter inte som Slaget vid Waterloo.

3. Jag skulle vilja kunna gå samman i trafiken utan piska mitt huvud fram och tillbaka så snabbt jag behöver en stödjande medicinsk polotröja efteråt.

4. INGA FLER FINNAR.

5. När jag säger "Godnatt" och börjar stänga dörren till min dotters sovrum, i stället för henne tar det som en kö för att lansera det bästa och längsta historien av hennes dag, hon kommer bara kasta mig en tumme upp, rulla över i hennes posse stuffies och somna.

6. Självrengörande örngott. Av någon anledning, varje tvätt dag, jag glömmer att tömma vår säng och tvätta sängkläder. Det finns inget värre än att hoppa i säng vid slutet av dagen, hjärta racing på möjligheten av medvetslöshet, floppa huvudet ner på kudden och frigör doften av ditt hår mysk från den sista månaden i luften som en liten giftiga moln.

7. Bröst, utan operation eller graviditet. Bara en B-kupa. Det är inte en stor fråga.

8. Läppstift som inte slumpmässigt smeta så långt ner min haka att det ser ut som jag fransk-kysst en clown.

9. Noll-kalori ost. Jag är helt bra med 2 procent chans av analt läckage.

1 0. INGA FLER MARDRÖMMAR OM HIGH SCHOOL.

11. Ljus som gör vår lägenhet luktar 56 procent renare.

12. En Roomba-liknande enhet som kommer smygande flytta från rum till rum och suga upp glitter och smulor—min dotter är två största bidrag till vår inredning.

13. Varje gång jag köper sprit, jag skulle vilja vara markerad för ID. Jag verkar vara tillfälligt irriterad, men riktigt kraftfullt fist pumping internt.

14. Mer verklighet visar om nakna män fastställande av husgeråd.

15. Ett larm på min telefon det säger mig att när en "läraktig ögonblick" är på väg att utvecklas.

16. Fler kramar. Jag seriöst älskar hela kroppen kontakta kramar. Glöm bara inte att dra bort innan vi är ömsesidigt klar.

17. En timme i en hoppborg genom att själv, i fall jag kissa överallt.

18. En bubbla badkar gratis av någon slumpmässig flytande hår av olika ursprung.

19. Två oavbruten badrum besök upp till 30 minuter vardera.

20. En app som påminner mig om kommande födelsedagar så jag ser alltid ut som en omtänksam och generös vän.

21. Den pågående super makt att bota alla ouches med en smooch.

22. Tre par jeans som ser bra ut på mig även under de veckor när jag äter Chicago Blanda popcorn till middag.

23. Mod att besvara samtal från nummer jag inte känner igen.

24. Förmågan att leverera den perfekta comeback när någon är en dildo till mig.

25. En signatur doft som gjorts från en parfym, olja så fantastisk och hypnotiska det gör peoplestop i deras spår, titta på mig och kräver att vi gör rätt på plats.

26. Möjligheten att ha mer än ett glas vin och inte känna sig som nybakat helvetet nästa morgon.

27. INGA GRÅ HÅR NÅGONSTANS PÅ MIN KROPP.

28. Ett märke av ost pinnar att du inte behöver en teknisk examen för att öppna.

29. En spur-of-the-moment helg med min man (bara ingen camping av något slag).

30. Saltad karamell ALLT.

31. Kompetens att applicera eyeliner utan att se ut som jag låter min 4-åriga hjälp.

32. En Uber-tjänst för skolan avlämning och upphämtning. (Förare kommer att acceptera betalning via oöppnade ost stick.)

33. Instagram för att vara otillgängliga i de två timmar innan jag ska sova så jag behöver inte tillbringa två timmar med att bläddra igenom andras liv med grönt hjärta och bleary ögon.

34. NÅGRA MER MIDDAGAR. (Jag inser att detta kan vara en större fråga än bröst.)

35. Microwaveable popcorn det är inte 25 stycken popcorn och 113 blixtsnabb varmt kärnor.

36. Hud som kan hantera en säsongsöppen övergång utan att bli så torr att mina ben ser ut som en gammal havsnära hus med remsor av vittrade måla dinglande av dem.

37. INGEN MER KRÅKSPARKAR.

38. För alla mina vänner och familj för att leva för evigt, eller åtminstone längre än mig, för att jag älskar dem för mycket för att hantera tänka på någon av dem att inte vara i mitt liv för alltid. (Och du trodde bröst var en stor fråga.)

Om det verkar som en hel del, det är det. Jag är nästan halvvägs till döden. Jag har inte råd att vara tystlåten om exakt vad jag vill ha eller behöver i detta liv.

Jag kan att vara flexibel om. Jag är mer än OK med bara en oavbruten badrum besök. Men Jag får ta med mig min telefon, snacks och en bok, och det finns ingen tidsbegränsning.

Du får inte vara här gamla utan att tänka på allt.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar