30 Saker Jag Lärt Mig Den Hårda Vägen

Jag minns inte min 30 födelsedag . Det kan mycket väl bero på att det känns som det var evigheter sedan. Eller så kanske jag inte ihåg eftersom jag var berusad. Eller, kanske, berusade eller inte, jag var inte lever ett liv i medvetenhet, klarhet eller lycka, vilket gör dessa dagar svårt att komma ihåg. På min 30-årsdag, var mitt liv som drivs av egoism och min själ var bruten och tom.

40 min th födelsedag är i morgon, och som jag bjuda farväl till min 30-talet, jag är överväldigad av tacksamhet för det jag lärde mig under de senaste tio åren. Min 30-talet förde mig nykterhet nya vänner, och en ny andlighet. Jag mår bättre än vad jag någonsin har—fysiskt, känslomässigt och andligt.

Min resa är unik, men som vissa andra, det har varit full av lidande och sorg. Ändå skulle jag inte ändra en sak. I ord av den stora JK Rowling, "Rock bottom blev den fasta grund på vilken jag om mitt liv."

Ont, det är att lära, och lära sig, det är verkligen tillväxt. Och så tackar jag min 30-talet för följande lärdomar som jag har lärt mig genom smärta, lidande, och mina egna misstag. Och jag tackar Gud för att han ger mig styrkan att hänga där tillräckligt länge för att lära sig dem.

1. Tacksamhet är kraftfull.

2. Det är sant: din näsa är verkligen inte sluta växa.

3. Om du är osäker, kasta ut det. Låt inte röran på att ta över ditt hem, kontor, bil. Förenkla så långt möjligt.

4. Oroa pengar (eller något annat för den delen) löser absolut ingenting. Det är helt enkelt tar dig här och nu och stjäl ögonblick från rätt enligt dina (växande) näsa.

5. Människor kommer och går, men som med alla adjö, det är en lärdom att dra. Hitta det, skriv ner det, omfamna den. Vänligen omfamna det.

6. Skriker på barnen orsakar mer skada och skuld än bra.

7. Medkänsla går en lång väg.

8. Empati kan verkligen lära sig.

9. Vad som händer mellan 9 en.m och 5 pm måndag till fredag är det minst viktiga del av livet. Arbete är inte värt ett uns av stress.

10. Kasta bort den jävla skala och äta choklad.

11. Livet är för jävla kort.

12. När någon inte krama tillbaka, krama dem lite hårdare.

13. Tyvärr är en handlingsplan ord. Vem som helst kan uttala orden Jag är ledsen. En sann ursäkt stöds med förändrat beteende.

14. De enda saker som jag kan styra är mina egna handlingar och reaktioner. Släppa allt annat.

15. När man står inför ett tufft beslut, välja det svar som skrämmer dig mest. Rädsla är en lögnare, du måste bestrida det med ett leende.

16. Inget negativt kommer någonsin att välja vänlighet.

17. Musik är min trygga plats.

18. Vad andra människor tycker om mig är inte min business.

19. Självömkan är fult och farligt.

20. Någon någonstans har det värre än mig.

21. Kärlek är alltid svaret .

22. Sociala medier är en tidsödande, soul-sugande slöseri med energi.

23. Bästa vänner är de som ringer dig på ditt skitsnack.

24. Binge-tittande har sina terapeutiska egenskaper.

25. Förlåtelse är ett val och det resulterar i att frihet från förbittring.

26. Praktiken paus: vänta en dag eller två innan du gör några stora beslut eller vidta någon impulsiva handlingar.

27. Vara sann mot dig själv. Sluta fråga andra om råd på hur du lever ditt liv. Omfamna din unikhet och gör det på ditt sätt. Det finns inget rätt eller fel svar när du hedrar din intuition och bara vara du .

28. Acceptans är ett första steg till lycka. Acceptera varje person, plats, och situationen exakt som den är. Du kan inte kontrollera eller ändra dem, så ta ett djupt andetag och medvetet acceptera det som är.

29. Pumpa alltid en full tank. Om du pumpen endast $20 på en gång, du kommer säkert att ångra det i morgon.

30. Lär av det förflutna, leva i nuet och vet att det bästa är ändå att komma.

ADVERT

Lägg till din kommentar