25 Små Saker Män Kan Göra Varje Dag

När jag var nygift, har jag försökt att göra något riktigt fint till min fru. Jag gick upp tidigt och gjorde henne till frukost. På den tiden, hon var en kassörska i en livsmedelsbutik och vi var båda i våra tidiga 20-talet. Brukar hon inte kom hem förrän efter 1 på morgonen så, som en idiot, jag väckte henne upp klockan 7, ljusa och tidigt att njuta av hemlagade pannkakor. Naturligtvis, hon var inte nöjd med min kärleksfulla gest.

Vad hon ville göra var att sova. Jag minns att jag verkligen bockas av. Jag menar, jag gjorde henne till frukost, eller hur? Borde inte hon vara över mig? Tja... nej. Detta var innan vi hade barn, och hon skulle nog bara sovit ett par timmar. Hon ville sova mer än frukost.

Min avsikt var bra, men tiden var fel. Jag är nästan 14 år i vårt äktenskap nu, och jag är fortfarande räkna det ut. Som de flesta män Kan jag fortfarande använda massor av tips, så jag frågade min blogg anhängare denna fråga: "Säg mig, vad är några små trevliga saker man kan göra för sin fru dagligen? Det var hundratals kommentarer. Hundratals, säger jag dig! Jag gick igenom och plockade ut 25 som fortsatte att komma upp så jag kan dela dem med andra. Så gå vidare och tag en make/partner, eftersom det här är GULD.

1. "Fråga inte mig om jag vill att du ska göra X eller Y. Bara göra det. Ska jag börja middag? Bara gör det! Vill du att jag ska städa kattlådan? Bara satans göra det."

2. "Vad jag vill mest i världen är tid ensam hemma. Oavsett om det är för att fånga upp projekt, rengöra golv, eller bara har en liten lugn stund... Det betyder mycket för mig när min man tar barnen simning eller till parken, etc."

3. "Sätta ner telefonen... och låt oss ha en konversation. Faktiskt lyssna på mig...och du kan vara aktiv i samtalet genom att delta och erbjuda din åsikt, en lösning eller en del empati!?!"

4. "Jag älskar dig" utan att ge en anledning till VARFÖR..."

5. "Ta hem en flaska vin (eller hennes favorit dryck)."

6. "Bjud in henne för en lunch date."

7. "Göra saker som att ta barnen till sängs eller bada dem utan att bli tillsagd."

8. "Plocka upp hennes favorit dessert på vägen hem från jobbet (något att njuta av när barnen sover)."

9. "Fråga henne hur hon mår/känner, vara specifika, särskilt om hon har klagat på något särskilt (hur är din rygg? Kan jag få dig [infoga lättnad alternativ här]?)"

10. "Gratulera henne! Inte bara ser ut (även om det alltid hjälper), men berätta för henne hur uppskattad hon är eller hur stor måltid."

11. "Skicka henne en enkel text eller ge henne en snabb samtal under en hektisk dag BARA för att säga 'jag älskar dig'."

12. "Att göra den första koppen kaffe på morgonen."

13. "Låt henne ta en tupplur."

14. "Att folk inte skriver brev längre. Vad sägs om ett trevligt brev som hon kan läsa när hon är att ha en tuff dag?"

15. "Kör ett varmt bad och ha ett glas vin redo."

16. "Starta sin bil på kall vinter morgon."

17. "Sms: a när du lämnar arbetet att fråga om hon vill ha honom att plocka upp något i butiken på vägen hem."

18. "Lämna post-it-lappar i slumpmässiga platser att hon hittar hela hennes dag att säga fina saker om henne."

19. "En av mina favorit saker med min partner gör är att ge mig en fin kram när han kommer hem från jobbet. Som en lång, meningsfull man inte bara ta och gå."

20. "Ta itu med bajs, det är alltid bajs och om hon är en vistelse på hem mamma hon är behandlat med det 20x så mycket som du denna vecka."

21. "Göra sängen i morgon."

22. "Erkänna insatser är stort."

23. "Jag har alltid en miljon saker att tänka på och jag är stressad över något eller någon annan. Frågar mig vad jag tycker eller ta något från min tallrik och äga det skulle vara en stor hjälp."

24. "Chatta med mig under middagen."

25. "Tackar."

Lyssna, killar: jag känner att jag bara gav dig svar på testet. Visst, du behöver inte göra alla dessa saker, även om det skulle vara awesome om du gjorde det. Och om du redan gör en del, och jag är säker på att du är, det är bra också. Men var inte rädd för att ditt spel. Jag lovar att ditt maken kommer att uppskatta det.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar