24 Tecken På Att Du Är Att Bli Din Mamma

Jag svor upp och ner (vänster och höger), som när jag fick barn som jag skulle aldrig bli som min mamma . Nope. Jag skulle vara cool mamma som gjorde yoga med sina barn och aldrig skrek. Jag skulle ta med mina barn på roliga spontana utflykter bara för att. Vardagsrummet väggar kunde dras på med tvättbara kritor, förstås—medan ljudet av franska band berikande mina barn som spelas i bakgrunden.

Och sedan jag fick barn.

Mina väggar är verkligen överdraget med en film av Crayola som, även kallad "tvättbara," i själva verket inte att tvätta bort. Dessa språk band var kul i sju minuter innan barnen började gråta för att de ville titta på nicke Nyfiken istället. Roliga spontana utflykter blev akut resor till Starbucks drive-thru... eller sprit butik.

Jag var så säker på att jag fortfarande var en cool mamma tills en dag när jag fejkade en huvudvärk för att få barnen att lugna ner en stund. Om denna pärla kan arbeta på min man som då kan hjälpa mig att vinna någon sympati poäng med wee och kära. Men vänta en sekund...varför var detta drag så bekant? Och det är då jag insåg att Holy Hell! Jag blir min mamma! Innan du har en panikattack, kontrollera dig själv och se till att du inte är skyldig till att dra en av dessa 24 tecken på att du också blir din mor!

1) Inget barn lämnar ditt hus utan att drabbas av mamma test: sniffning för konstiga lukter, kontrollera händer och ansikten för smuts, be 18 frågor om att eventuellt behöva kissa, bajsa eller behöver ett mellanmål.

2) Du klagar över att bli uppsvälld, med ryggont, som behöver mer kaffe, eller att vara trött.

3) Du bära mamma byxor av yoga eller svettas eller elastiska band jean mängd.

4) Innan du lämnar huset du säger kryptiska saker som, "jag måste sätta mitt ansikte på." Och då har du bråttom att smälla på lite mascara.

5) Du fick en gång åkte plockning av en skurk svart hakan hår styrs av din spegelbild i rostfritt stål brödrost.

6) Du muttra under dina andetag så mycket som din egen röst har blivit konstant brus av din dag.

7) Du har igång många föreläsningar med meningen, "När jag var i din ålder..."

8) Du har burit en jacka över din pyjamas, i stor förlägenhet för dina barn, för morgon drop off.

9) Du sjunga högt i bilen och vaxa poetiska om musik från 80-talet.

10) Du har bemästrat den aldrig sinande adjö genom att starta nya samtal mitt i en mening.

11) Alla i huset vet när du har ätit glass eftersom med mitt mom ålder kommer laktos-intolerans.

12) När fashionabla innebär sliter, grafik, nödställda tyg, eller tvivelaktiga hemlines på dina barns kläder, du har varit kända för att plötsligt bli super konservativ.

13) Du säga saker som: 1, 2...OMG! Inte få mig att säga 3!

14) har Du behärskar din mamma är något ont-mest-sandbergs mom bländning. Så mycket så att dina reflexer fungerar på grannskapet barnen med så mycket punch som det gör på ditt eget barn.

15) PTA är en riktigt spännande plats att vara på. (WTF? Du bara säga det?!)

16) Efter några år av föräldraskap, du har äntligen insett att det inte var kaffe i mammas mugg på varje sport/skäl/födelsedagsfest.

17) Du ljuger så mycket för dina barn om mat, anledningar till varför du inte kan (fyll i de tomma), och anledningen till att du har att (fyll i de tomma) för att du har börjat tro att spagetti är verkligen hår från en jätte ont ninja och att om du äter det du verkligen kan vinna Gyllene Svärd för Alla att Veta.

18) att Du inte kan hjälpa men över dela information om dina barn, precis som den gången din son mooned brownie trupp eller hur söt hans tushie är.

19) Det visar sig att mammor fisa med vårdslös överge. Särskilt efter glass (se # 11)

20) ursäkta, eftersom jag födde dig är verkligen praktiskt.

21) Ditt barn är djupt generad av din träning outfit och det faktum att du gör Pilates i vardagsrummet till DVD. Hej, Jane Fonda!

22) Du berättade en gång för din dotter att du hoppas att hon har barn precis som hennes . Pfft...som kommer att lära henne.

23) Du behöver nu en halv kanna kaffe för att vara funktionella i morgon. Och sedan en halv flaska vin 12 timmar senare.

24) att Du nu har mycket starka åsikter om Spanx, kost, och ett lämpligt antal år som du kan fortfarande slitage moderskap byxor efter att du har födde din sista barnet.

Säga vad man vill, den dagen kommer när du smyger en extra bit av kakan och börja muttra om att starta en diet i morgon och vips kommer det hit du... du håller på att bli din mamma.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar