20 Saker Som Gravida Kvinnor Ska Inte Lukta

Stanken kampen verkliga, muthas.

Första trimestern är det värsta. Fånga den svagaste doft av kaffe, och du kommer att förlora dina bönor.

Takin' en doft av fel wafer kan få en att kasta en s cookies.

Skulle du vara bättre att sniffa lim.

Ya lukta mig?

Med super sonic sinnen låter som en bra super power att ha när man är gravid. Tja, kanske om du är en drottning som ligger på en bädd av rosor hela dagen lång.

Usch, rosor. Naturen?! * gag *

Östrogen ökar din luktsinnet när du är gravid, som får dig att vara lyhörd för varje enskild lukt—ännu svävar i vattnet. Ja, vatten.

Det är ett angrepp på dina näsborrar.

Du kan känna lukten av en molekyl av melass som har fallit på din köksbänk.

Du kan känna lukten av den enskilda peanut protein på ditt barns andetag efter att de äter en peanut butter and jelly sandwich.

Huuuaaaahhhhhhhhh Huuuuaaaahahhh

Det är häver mig över min dator skärm vid blotta omnämnandet av jordnötssmör andetag, och jag är inte ens gravid just nu.

Eller vänta, äh, åh fan. Är Jag?

Gawd. Nooo !

Att röra sig på.

Jag personligen trodde att det var en grym och ovanlig bestraffning för min familj att tilldela mig sambuca cookies i Julklapp ett år när jag var tre månader gravid. Jag munkavle under hela bakning. Plus, vad händer om jag var bra med lukten? Jag hade inte haft sprit i tre månader! De är tur jag inte rippa alla s head off i ett anfall av nykter ilska.

Här är 20 lukter för att styra bort från om du är gravid:

1. Fisk, Kokt eller Rå: Jag pratar om både den typ du äter och guldfisk tankar på Walmart. Håll dig borta, syster.

2. Rått kött (Inkluderar Deli Avsnitt i Varje Livsmedelsbutik): Oroa dig inte—din andra trimestern, rått kött kommer inte att besvära dig. I själva verket, kommer du att tigga för prover av parmaskinka på varje delikatessdisk.

3. Parfym: Håll dig borta från smink räknare i gallerian. Lukten av fem tusen kosmetiska produkter kollidera kommer att orsaka att du convulse.

4. Ägg: Speciellt ägg hårdkokta mängd.

5. Bacon (Tro Mig): Jag vet att det verkar omöjligt att barf över din älskade bacon, men du kommer.

6. Eller: Dessa Starbucks venti mocka, vanilj bönor, vad-det-frig Frappuccinos som du använde för att suga ner i sekunder platt kommer att göra att du vill spy. Byt till kaffe-och tillfälligt.

7. Åldern Ost: Du är så fancy ! Jag är ganska sugen att inte spy på din fest, så håll ost som luktar som gamla smutsiga strumpor bredvid sprit tabell—bordet jag är inte tillåtna att besöka.

8. Sprit (Mest Starksprit): Jag menar, det är inte som jag var sniffning toppar sprit flaskor eller något när jag var gravid. Okej, okej, jag kanske nosade ett par röda vin flaskor hit och dit (och tände cigarrer). Men, vad som helst. Ta mitt råd. Ta inte en pust av Wild Turkey, även om du tror att du saknar det. Vet ni vad som är värre än en rak sprit? Sprit andetag.

9. Sprit Andetag och Alla Andetag: Din honung gick ut sprit upp det sista natten med sina kompisar. Han kom hem berusad och gnuggade dina fötter. Aw, så sött. Hur kan du vara arg på honom? Hmm, kanske för att han andades bakfull, varm eld i ditt ansikte när han lutade sig in för en god morgon puss. Urk!

Alla andra andetag inklusive vitlök andedräkt, dålig andedräkt och barnets andetag (från ett barn och från blomma) kommer också att göra dig barf.

10. Din Betydande Andra: De kommer att lukta illa, gå dåligt, prata illa, vara dålig. Med eller utan en stank, din betydande andra kommer ganska mycket stinker som en människa hela tiden.

11. Gym: Svettig, soupy och unken luft kommer att göra dig att arbeta upp en svett. Vad fan är du doin' på gymmet i alla fall, flicka? Gå och hämta lite glass. Att lyfta skeden till munnen räknas som motion, och glass är nog det enda du faktiskt kan stå för att äta eller luktar just nu.

12. Petting Zoo: Låt inte små barn övertala dig till att besöka en djurpark när du är gravid.

13. Husdjur: Rör Nr 12 ovan. Animaliska dofter kommer nauseate dig.

14. Hundfoder: Jag har inte en hund, men bara att vara i och runt sällskapsdjur gången gjorde mig att vilja spy.

15. Bebis Bajs, Baby Puke: Lukten av din (eller någon) andra barnets kroppsliga funktioner kommer att orsaka dig till våldsamt ryser i repulsion. Om du måste byta en blöja, kan jag rekommendera den full-face, meth-gör masken?

16. Din Egen Vagina: Samtidigt som det nog blir svårt att se vad som händer där nere, du kan säkert lukta vad som händer där nere. Och, det är inte snyggt. Kan jag rekommendera några våtservetter?

17. Kroppslukt: Någon som luktar som de inte har duschat eller använde deodorant i ett par dagar är fienden.

18. Kemikalier (Bleach, Windex, Färg, etc.): Upprepa efter mig: jag kan inte skrubba toaletter på lördagar längre eftersom städredskap göra mig sjuk.

Boom. Du är välkommen.

19. Cigarr, Cigarett Rök: Jag personligen älskade doften av rök när man är gravid, men antagligen för att jag var på väg genom indragning. Borta från rök av något slag är nog smart i allmänhet.

20. Läder Bilens Interiör: Inte ens försöker att hänga en av dem dangly lite luftfräschare thingies från din backspegel. Du kommer att vara dubbelt så sjuka.

Samtidigt som imma dig med lavendel eller mynta låter som en bra idé, kom bara ihåg, gravida damer blir sjuka av lukten av tandkräm.

Mitt råd, anslut din näsa eller bära en mask för nio månader.

ADVERT

Lägg till din kommentar