20 Saker Du Inte Vet Om Du Togs Upp Av En Lärare

För många av oss som togs upp av lärare, klassen var alltid i session. Vi fick lära oss att följa regler, sitter ordentligt i våra stolar och inte pissa bort lärarna. Vi räckte alltid i top-notch uppdrag eftersom lärarna vet knepen. Min mamma skulle stanna uppe hela natten för att se till att min vetenskap projektet hade de unika och kreativa inslag för att även barn i en reklam verkställande skulle inte veta att inkludera. Det moderna samhället kan kalla den helikopter föräldraskap. Jag kallar det att växa upp med en lärare som din överordnade.

Här är 20 saker du inte vet om du togs upp av en lärare:

1. Du kan inte halv-ass projekt någonsin. När mitt uppdrag var att "Skriva en journalanteckning från inbördeskriget gånger," jag dök upp i skolan med mina inlägg på hemmagjord, antik papper. Inte alla som tillbringar sina kvällar omvandla enkla hemuppgifter i timmen art projekt? (Här är en hur-till för antikt papper: Använd en blöt tepåse att suga grova papper, baka den i ugnen och bränner kanterna på pricken.)

2. Du kommer att vinna tävlingar du inte ens visste att du angett. Tillbaka i dag, lärare inte berätta vilket uppdrag kan vara trädde i tävlingar, men jag har en misstanke om att min mamma visste vilka som var berättigade, eftersom vissa uppdrag gavs mer UPPMÄRKSAMHET än andra. Daughters of the American Revolution Uppsats vinnare i Tävlingen, kolla. Martin Luther King Jr Art vinnare i Tävlingen, kolla. Tävlingar som jag aldrig hade hört talas om innan, check.

3. Vid lunchtid är det alltid 10:45 på morgonen, även på helgerna. Jag kommer inte ens berätta vilken tidpunkt frukost serveras.

4. Bokstäver, siffror och färger för barn. Det är rätt. Du lär dig bättre det där med ålder 2 så att du kan gå vidare till att lära dagis material innan förskolan.

5. Känner du till "utseende." Lärare vet konst besviken, skrämmande utseende eftersom de inte har tid eller energi att skrika varje gång en elev agerar ut. Min mamma brukade samma utseende som hemma. Den ser tänkt, Du gör något irriterande, löjligt eller oansvarig. Stoppa omedelbart .

6. Du vet vad som händer när föräldern börjar använda sina "lärare röst."

7. Missköter i klassen är inte ett alternativ, eftersom dina föräldrar är vänner med alla dina lärare. Du får inte skickas hem med en lapp från läraren, och du inte har tid att komma med en ursäkt för varför du klarat av att observera att din vän under en 45 minuters föreläsning om den Stora Depressionen. Nope, din förälder blir stoppad i korridoren för en fullständig rapport direkt efter att klassen slutar.

8. Att sätta upp klassrum är en lämplig färdighet för att lägga till ditt cv. Istället för att anställa en barnvakt i slutet av augusti, min mamma skulle ta mig till skolan med henne för att hjälpa till att ställa upp sitt klassrum. I hennes dagis klassrummet, jag skulle hjälpa till att organisera den sittplatser, dekorera dörren och hjälpa till att sätta upp klassbibliotek.

9. Spela hooky är aldrig acceptabelt. Detta skulle vara den ultimata föräldrarnas förlägenhet.

10. Lärare skvaller är så saftiga som The Real Housewives. Det gör för stora middagstid konversation tills det blir obehagligt och gör kvällen nyheter.

11. Förpackning lunch natten innan är obligatoriska.

12. Hela garaget är fyllt med skolmaterial.

13. Betygssättning är det viktigaste någonsin .

14. Skoldagen inte slut när barnen slutar.

15. Gör aldrig några kommentarer om lärare med somrar off om du inte vill att släppa loss odjuret.

16. Du kan inte någonsin inte gör dina läxor, eftersom din förälder fortfarande gör läxor.

17. Din förälder inte bry med din förälder-lärare konferenser.

18. Du kan spela läkare eller hus, men spelar skolan kan skicka din förälder till en psyk avdelning.

19. I slutet av dagen, din förälder är riktigt sjuk av att se och höra barnen. Oavsett hur mycket de älskar dig, du är inte ett undantag.

20. När någon frågar dig vad du vill bli när du växer upp, för att inte säga att "läraren." Min mamma var alltid stressad av eleverna, föräldrarna, administration, extra arbete, långa arbetstider och låga löner. Hon ingjutit i oss att om vi skulle bli stressad och underskattade, vi bör åtminstone hitta en stressig karriär som betalar mer.

Som min son går i förskolan i år, kan jag inte låta men tror om min överdrivna karriär som student. För att vara ärlig, jag har varit i skolan för en summa av 22 år av mitt liv. Jag har aldrig en gång ville gå in i undervisningen. Tanken av att se över dessa barn hela dagen är hemskt ! Men att umgås med vänner i cafeterian, läsa CliffsNotes , stanna uppe sent för att skriva rapporter, smyga skriftliga anteckningar under lektionerna, vad är inte för att vilja? Att vara en student kände sig bekväm, det kändes som hemma. Jag hoppas att min son känner sig bekväm i skolan också. Jag hoppas att han blir upphetsad om intressanta arbetsuppgifter och lära sig nya saker. Och om han inte, jag har hyrt min mamma som en boot-camp-style lärarvikarie.

ADVERT

Lägg till din kommentar