20 Tecken som Du är Beroende av Socker

Socker är som att UPS leverans kille jag träffade för tio år sedan: jag längtar efter det, men det behandlar mig illa. Det leder mig in på en berg-och dalbana av upprymdhet och förtvivlan och berövar mig min värdighet. Den bryr sig inte om mig, och det kommer definitivt inte att vara där för att stödja mig i min ålderdom, när jag är sjukligt överviktiga och tandlösa.

Jag vet att vi måste bryta upp. Jag försökte en gång. Mina tre dagar utan socker var eländiga. Världen såg dyster, och min själ kände sig tom. Efter att, socker och jag försökte bara vara vänner, men det fungerade inte. Vi höll på att bli intim.

Är du i en dålig relation med socker också? Kanske känner du igen några av dessa tecken på att socker har en hold på dig.

1. Du har vävt vilt från lane lane när du kör med en hand, eftersom den andra sidan är att använda en bil nyckeln till stab öppna en påse med Dove Lovar.

2. Du har kastat bort resten av en kaka eller paj av ren avsky för att ha ätit mest av det själv.

3. Du har senare öppnade locket på papperskorgen för att titta på, sade kaka eller paj kärleksfullt, då viskade: "Nej, du har rätt; jag behöver fortfarande er," och kontrolleras för att se till att det inte rörde någon annan papperskorgen innan du rädda det.

4. Du morra som en vildkatt (och/eller brus och scratch, om det behövs) när din betydande andra försök att bryta mot ditt heliga halvliter glass med hans eller hennes sked. (Du är att äta hela pint, inte du? Skålarna är för amatörer.)

5. Har du sagt till dig själv, "Det är redan 8:30; det finns ingen anledning till varför jag inte kan ha en av dessa praliner."

6. Du har tänkt att chefen för en tråkig talare är en Värdinna grädde-fylld choklad cupcake.

7. När du deltar i ett möte där arrangörerna har inte lämnat söta godsaker, du har yttrat orden "parodi", eller "skitsnack."

8. När du säger: "jag kommer strax tillbaka när jag går till badrummet," du menar, "jag kommer tillbaka i ett par minuter, jag måste gömma sig i skafferiet och äta kakor."

9. Du är en expert på att komma på tillfällen som kräver kakor.

10. När du är stressad, att gå till dina "happy place" som betyder psykiskt curling upp i hålet av en gigantisk donut och slickar tills du glida iväg till en diabetisk koma.

11. Innan förutspådde en snöstorm, din inköpslista omfattar bland annat toalettpapper, mjölk, cookie dough, och Kul Dopp.

12. När du går förbi Krispy Kreme munkar, de tala till dig.

13. Innan du säger dig något upprörande, din betydande andra vet att erbjuda dig godis.

14. Du äter dina barn påskgodis innan du kan få det i en korg.

15. Du äter dina barn " Påsk godis på väg hem från att köpa det.

16. Du äter brownies som du har bakat till någon annan. Du kan bara göra mer, eller hur?

17. Du bländning misstänksamt på människor som frivilligt ger bort sitt godis eller hoppa över efterrätten.

18. När din läkare säger till dig att skära ned på enkla sockerarter som kan underlätta för dina PMS-symptom, du har att hålla dig från knäcka henne i skallen med den närmaste medicinska genomföra.

19. Sallad gör dig arg.

20. Du kan äta socker medan du läser den här listan.

Om så är fallet, oroa dig inte, jag är den sista person att döma.

Relaterade inlägg: 23 Regler för att Äta, Enligt till ett litet Barn

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar