20 Anledningar till Varför jag Behöver Tid att Resa Tillbaka Till 80-talet

Den första Tillbaka till Framtiden filmen är 30 år gammal i år, och jag söker en tanklösa uppfinnare med en tid-reser DeLorean för att få mig tillbaka till en tid präglad av dess release—som vuxen, Marty McFly-stil. Här är varför.

1. 21 st talet lider av en allvarlig brist på klistermärke böcker.

2. Detta är min chans att visa de populära tjejerna som jag kan äntligen råd Benetton och Esprit.

3. Jag måste skriva om historien så att Whitney Houston aldrig möter Bobby Brown.

4. Jag måste varna Wil Wheaton och hans vänner att det är blodiglar i denna damm. (Känslomässigt ärrbildning, Stephen King. Känslomässigt ärrbildning.)

5. Jag saknar Teenage Mutant Ninja Turtles Pudding Pajer, gröna grodan glass barer och de cylindriska granola bars med nougat i mitten. (Jag skulle lägga Pudding Dyker till listan, men jag tror att både Pudding Dyker och Cosby Show har förstört för oss alla.)

6. Jag saknar Tom Cruise som han var innan krossning effekter av berömmelse och Scientologi.

7. På 80-talet, Chuck E. Cheese fortfarande skulle vara att bära en väst, fluga och ett derby. Den nuvarande inkarnationen av Chuck E. klänningar som han går för i en springa. I min dag, en mus visste hur man klär sig när underhållande människor. Det var Pizza Tid Teater , du vet. Också, att få bli av med bollen gropen? Lame, Chuck E.

8. Hungriga Hungriga Flodhästar.jag skulle komma med riktiga (ej plast) kulor.

9. McDonald ' s skulle tjäna apple och cherry pajer, och de skulle vara friterade.

10. Jag skulle kunna säga "Nej gnuer är bra gnuer!" och visas höften för att under-10 set.

11. Jag kan göra vänner med tweens genom att ge ut Hubba Bubba.

12. Min mycket övertygande, Eddie Murphy-stil Bovete intryck skulle göra alla i baren "knoppen" mig.

13. Min hårspray skulle lukta som druvor.

14. Jag skulle kunna säga till folk, "jag vet VHS är billigare, men Betamax är överlägsen teknik!"

15. Under Dallas Jag kunde blåsa människors sinnen genom att säga, "vet Du, jag tror inte att Bobby är död på alla. Jag tror att detta är bara några dröm Pam är med."

16. Jag kunde återuppleva spänningen i att hitta en ny fråga Tonåring tidningen i min brevlåda och slukar allt på en gång.

17. Jag skulle kunna förklara för mina 1980-talet själv att min Strawberry Shortcake dockor och Min Lilla Ponny kommer vara osäljbar om jag inte tar lätt på frisörer. (Strössel slutade med lite mer än en stub för en svans.)

18. Skulle jag fortfarande har som en dyrbar leksak som skulle vara värt en obscen summa pengar om Mamma inte hade sålt den på en loppmarknad—min Ace Frehley docka. För min man, denna leksak är den Millennium Falcon. Vad är din?

19. Jag vill fortfarande ha min intakt lavendel-och bärgeléer, innan min mormor skär ett hål i dem för att låta min ömma tå sticka ut.

20. Skulle jag fortfarande har min mormor—så som jag minns henne—och hon skulle titta på mig varje vecka helt killin' it på Star Search .

Se? Jag har så mycket att göra, och jag slår vad om att ni också gör det. Nu var är det flux capacitor?

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar