19 Ligger Allt Arbete-At-Home Mammor Berättar Själva

Arbete-at-home mammor, på vissa sätt, har det gjort. Inga resor, inga obehagliga office kläder, inga avbrott från trevliga arbetskamrater. Men det är ändå utmaningar som vi möter huvud...ja, mestadels. Nedan, 19 ligger allt arbete-at-home mammor berättar själva.

1. Jag ska göra ett litet arbete, och sedan ska jag ta en dusch och klä på mig.

2. Jag kan använda den tid jag har spenderat pendling för motion.

3. Barnvakt är inte klädd för alla att mycket trevligare än mig.

4. Det är 11 am jag ska bara ta en snabb paus, och sedan ska jag dusch och klä på mig.

5. Det är bra för att få mig själv att detta snarare lunch, plus lunch dessert, eftersom människor på kontor spenderar en hel del tid att gå ut för att äta lunch.

6. Jag ska bara stänga mina ögon för en minut.

7. Det är viktigt för mig att läsa alla bloggar eftersom jag behöver för att vara aktuella på tidsandan för mitt arbete.

8. Ingen kommer att se hur smutsigt håret är på denna Skype-samtal.

9. Det är effektivt att integrera en arbetsliv och familjeliv. Hoppsan, bara skickas diapers.com för att min chef.

10. Det är bra att slå av på 3, eftersom människor på kontor spenderar en hel del tid chatta på watercooler.

11. Det är 4 p.m. Okej, ja, jag borde stänga ner datorn för en timme sedan och istället för att futzing runt på Facebook, men nu har jag egentligen är kommer att stänga ner det, dusch och klä.

12. Jag behöver inte personligen i kontakt med andra människor för en god psykisk hälsa. Facebook är ett mycket bra substitut.

13. Ja, det gör känns som väggarna stänger på mig, men om jag bara fortsätter att arbeta, den känslan kommer nog gå.

14. Det är 4:30. Det finns ingen mening i att duscha eller klä på dig nu, men förmodligen ingen kommer att märka.

15. Om jag sätter mina barn framför TV: n för att genomföra denna intervju med en kille som inte kunde tala för mig under de timmar jag faktiskt har vård av barn, mina barn kommer förmodligen inte att rulla ur soffan, slog i huvudet och skrika blodiga mord, tvingar mig att avsluta samtalet med den killen som jag aldrig kommer att kunna få tag på igen.

16. Det är faktiskt ganska bekvämt att barrikadera mig i garderoben med min bärbara dator och telefon för att dämpa skriken av mina barn som bultade på dörren till kontoret.

17. Mina kollegor tycker att jag är "still waters run deep" typ av bidragsgivare till konferenssamtal. Ingen skulle kunna veta att jag har tystat mig själv för de senaste sex åren, så de kommer inte att höra squeals av en barn kör ett tåg över mitt huvud.

18. Jag är absolut inte en shut-in med witchy hår.

19. Okej, jag ville inte gå ut idag och jag blir rakitis från D-vitaminbrist, men jag kommer gå ut i morgon. Direkt efter att jag har duschat och klätt.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar