19 Oumbärliga Knep För Att Förbereda Allt Som Sommaren Producera

Sommaren börjar alltid med det bästa av kulinariska avsikter: Denna sommaren, du tror, vi kommer att äta healthfully, vi ska äta lokal, vi ska handla på gröna marknader och gård står—helvete, vi kommer att plocka våra egna bär! De vars organisation som matchar deras ambition kommer att vara att visa upp till block party med den perfekta blueberry crumble, för att piska upp en söt majs och släktklenod tomatsallad med de mest delikata av koriander-citron vinaigrettes. Resten av oss är kalasar på tonfisk för smörgåsar och Popsicles samtidigt tillräckligt färska produkter för att mata ett litet land ruttnar accusingly i den skarpare.

Detta år, fast besluten att göra saker och ting annorlunda, jag gick på jakt efter sätt att göra att förbereda alla dem oemotståndliga ännu arbetsintensiva frukter och grönsaker av sommaren enklare. Jag ville köpa en hel vattenmelon och inte gråta när man står inför möjligheten av att skära i den. Jag ville bjuda in dig över för en härlig fruktsallad som jag bara piskat upp med lite krångel. Jag ville göra majs på cob för 10 och inte spendera en hel lördag shucking det. Låt oss komma överens om att vi inte kommer att tillåta någon mer att producera drag att vända sig till komposten i kylskåp. Vad som följer är en serie av hacks, tips och fusk jag planerar att använda sommaren till att jag föreslår att du också gör det. Husmanskost i augusti? Perfekta. Jag kommer att ta med efterrätt.

1. Shuck Majs Som ett Proffs

Jag kan inte tro jag någonsin spenderat en timme med att plocka silke trådar från en corn cob. Att jag satt utanför, lutad över en papperspåse, peeling skalet blad av löv. Den fruktade uppgift av majs shucking är nu en två-stegs mirakel. Gör dig redo att ha ditt sinne helt blåst.

2. Får Säden från Cob

Nu när du har shucked det, kanske du har bestämt dig för du kommer att gå den extra milen och göra en majs sallad. En sommaren succotash , kanske? Då du kommer att behöva för att få säden från cob, vilket som alla vet är en uppgift som kommer att lämna kärnor klamrar sig fast till varje tillgänglig yta, rätt? Inte längre! Allt du behöver är en bundt pan och en brödkniv.

3. Ta bort Huden Från en Avokado
© MyUniKitchen.com

Naturligtvis vet du att för att få grop, smack den med en vass kniv och twist. Men visste du att du kan få avokado in i huden utan att skrapa med en sked och förlora hälften av det i processen? P. S. Det är bra fett.

4. Skala en Mango på Under 10 Sekunder

OK, du kan använda samma glas trick för MANGO . Mango! Jag hatar dem! För trådig, för mycket grop för lite frukt! Men de flesta människor älskar dem, och jag kanske skulle kunna komma runt detta trick killer.

5. Lagra en Skär Avokado
© Blond Skafferi

Som extra halv avocado kommer att bli brun innan du ens få in den i kylskåp. Vissa svär genom att borsta hälften med gropen i olivolja eller citronsaft, men jag gillar den här låg hyra metod: täck den med en våt pappershandduk och linda in i folie. Håller den från att vrida för ett par dagar åtminstone. Men, varför har du överblivna avokado är ett mysterium för mig. Har du bara vill ha en liten bit av guacamole?

6. Kärnan en Jordgubbe
© hihealth.com

Du har absolut ingen ursäkt för att inte göra fruktsallad nu. Vansinnigt fort crème fraîche recept här .

7. Göra Choklad-Omfattas Jordgubbar
© paleoeatsandtreats.com

Vem sa något om frukt-sallad? Ice cube fack, bär, smält choklad, frysa. Det är lättare än gör din egen Popsicles och ungefär 100 gånger fler läckra (såvida du inte gör Oreo Nutella kära).

8. Grop en Cherry
© Kitchn

Ingen behöver äga en cherry pitter. Om du har en icing tips för en av dessa bakverk väskor, bara slå körsbär på toppen av det och bam, instant pitlessness. Detta säger jag som någon som har varit kända för att klippa ett körsbär i hälften och gräva gropen med spetsen på kniven, som lämnar mina händer och köket ser ut som ett mord-scen. P. S. jag slår vad om att det skulle fungera för oliver. Jag brukar smack min Kalamatas med sidan av en kniv för att få gropar ut, men jag kommer att prova denna metod.

9. Kub en Vattenmelon

Kvartalet, slash det, slash det igen. Skrapa. Var försiktig med kniven. Gör det inte lika snabbt som denna video eller du kommer att förlora en siffra.

10. Skiva en Vattenmelon

Skär den i hälften, skär det som en gurka, skär skivorna på hälften. Har personer vet hur man gör detta redan? När jag serveras vattenmelon, tror jag åh, vilken god och enkel sommar mellanmål. När jag tänker på som serverar vattenmelon mig själv, jag är förlamad av skräck. Denna video faktiskt gör att det ser väldigt lätt. Det viktiga är att jätte vass kniv. Naturligtvis finns det vattenmelon utsnitt i världen, men jag är knappt tillräckligt stark för att använda en apple-slicer, så jag är skeptisk.

11. Ren Frukt och Grönsaker
© beansterbytes.com

De säljer veggie tvätta i en flaska, som verkar som en ripoff. Två delar vatten, en del äppelcidervinäger i en spray flaska. Tvätta händerna när du är klar. För envist smutsig producera, skapa en blöt med samma förhållande.

12. Gör Lazy-Girl Pickles

Extra gurka skivor? Släpp dem i en överbliven burk saltgurka saltlake och förvara dem i kylskåp innan de får alla mosig mjölig och om du försöker övertyga dig själv att de är fortfarande ätbara genom att skära av den mjuka delar.

13. Skär en Hel del Cherry eller Kvisttomater
© theyummylife.com

Jag är så lat att jag bara kommer att kasta hela druva tomater i salladen snarare än att minska dem. Men hela poängen med en tomat i sallad är att den köttiga delen absorberas dressing, så hela tomater är en slags besegra syfte. Denna teknik är geni. När jag skivade fyra av dessa pints Sunburst tomater i cirka fem minuter.

14. Ingjuta Vatten på Efterfrågan

Hacka upp din mint, hugga upp din citrus, slänga dem i en islåda, tillsätt vatten. Detta är bra för den person som älskar att göra myntverket smaksatt vatten men inte kan få igenom en hel massa av mint innan det börjar att vissna.

15. Få Omedelbar Färsk Citron Juice Utan Frön

Färsk citron juice är inte svårt att komma med med en brotsch eller juicepress som fångar upp frön. Men om du bara vill ha en lite citronsaft för en sallad eller ditt vatten eller en fiende sår (skojar bara!), rulla citron på disken för att få safter flödar, hugga några skåror i ena änden, och squeeze. Sömmarna är stor nog att låta saften ut, men för liten för frön att slinka igenom. Detta är den typ av party trick som får folk bjudna hem till nästa fest. Du är välkommen.

16. Återuppliva Vissnande Sallad
© thesoffritto.com

Ge din sallad badkar ! Fem minuter i kallt vatten och dessa sorgliga baby gröna är back in business.

17. Skär en Paprika

En annan vegetabilisk jag har varit kända för att låta ruttna i stället för att försöka kärnan och de-frö. Nu är jag på den i ett svep. Detta är så cool att det påminner mig om de människor som kan skära zoo djur ur en tvål. Det är mitt nästa projekt.

18. Lätt Tillgång Granatäpplekärnor
© Kvinnors Hälsa

Det är ett grönsaksstånd i mitt kvarter som säljer granatäpplekärnor, och jag erkänner att jag köper dem ibland eftersom jag är oförmögen att gräva frön mig själv utan incidenter. Här är ett enkelt sätt för att få frön att jag borde ha tänkt på, men jag är för upptagen med allt den hårda vägen.

19. Ta en Last Av
© peppar.ph-värde via Buzzfeed

Du har arbetat hårt. En sista hack.

ADVERT

Lägg till din kommentar