17 Saker Moms Kommer Aldrig Att Säga Nej Till

När du är förälder, den dagen kan verka väldigt lång morgonen rush, som länge mitten sträcka av arbete eller vård av barn, och sedan den sista middag/bad/bok/säng gatlopp. Den kan bära ut dig, men det är några saker som skulle hjälpa till att dagen går bara lite mer smidigt, om bara någon skulle erbjuda dem. Nedan, 17 saker moms, eller åtminstone moms i mina mammor " - gruppen, kommer aldrig att säga "nej" till.

1. Någon annan att fatta ett beslut. Från det ögonblick du blir gravid, moderskap är ett flödesschema över de beslut som: sjukhus eller förlossningarna centrum? Arbete, vistelse på hem, nanny, dagvård, förskola? Tjugo minuter i parken, men sent på kvällen för middag? Fiol eller piano? Broccoli eller morötter? Om mammor kunde vända alla beslut över till en robot, en robot som i slutändan skulle fatta samma beslut skulle vi, efter noggrant övervägande—att vi skulle vara glada kvinnor.

2. En dag där alla planer styrs av vår önskningar, energi, hunger och trötthet.

3. Tjugo minuter stannade tid som alla andra är frysta i skendöd. Detta skulle vara mycket användbara, till exempel när vi traskar in i huset sent på eftermiddagen, när matlådor behöver tömmas, skor sätta bort, kappor hängde upp och middagen började. Så visst, kanske det är utanför tid och rymd kontinuum, men om allt bara kunde frysa i 20 minuter medan jag satte dagtid bort grejer, kissa, tvätta mina händer, häll upp ett glas vatten och ställa ut mina ingredienser för middag, det skulle vara riktigt nice. Detta gäller också för när vi kommer ut dörren, och jag behöver två minuter av fred för att kolla min väska för dagens leveranser.

4. Någon säger att "Ska jag hålla barnet medan du...?"

5. Någon som kommer att tyst gå upp med barnen vid 4:41 am och ge oss kaffe i sängen när vi är redo att gå upp, och aldrig förväntar sig att vi ska göra det i retur. (Detta kanske inte finns.)

6. Vänner som är villiga att komma till dig och hänga på ditt hus.

7. En bil detalj. Öppnar bildörren innebär tre års värde av McDonald ' s kaffe koppar läcker ut. Det finns 17 öppna paket av vävnader och 19 uttorkade pennor. På något sätt hummus som var i mitt hår är nu på instrumentpanelen. Snälla, någon att ta den här bilen ska städas.

8. Någon säger, "Kan jag ge dig en latte?"

9. En dusch utan begränsning i tiden. När vi fortfarande var i den nyfödda fasen, jag skulle komma in i dusch och prioritera vilka delar av kroppen jag ville att tvätta, i fall jag var tvungen att hoppa ut för att en tendens till ett gråtande barn. Det gick ungefär så här: Är fötterna viktigare än depån idag? Vad sägs om hår mot ansikte? Kan jag tvätta håret och ansiktet på samma gång utan att drunkna? Jag drömde (och fortfarande gör) för en dusch med ingen tidsgräns, som hela min kropp är tvättade och ibland kan jag även få med att raka mina ben.

10. Någon som erbjuder sig att diska efter middagen.

11. Och sedan erbjuder sig att borsta dotters tänder.

12. En oberäknade ögonblick. Jag är en planerare och har alltid funnit det svårt att koppla av när det finns fortfarande saker att göra, som, när du är en mor, är alltid . En lugn stund efter middagen? Allt jag kan tänka är: fortfarande badkar, rätter, läggdags och lunch packning för att gå . En stund där att-göra-lista är inte som en envis kråka på min axel och påminner mig om tvättservice vara påslagen och tillstånd glider fortfarande att vara inloggad, skulle vara himlen.

13. Gasade upp bilen särskilt om du har barn ont i ryggen och ingen betalar vid pumpen.

14. Ensam tid. Detta kan ta sig många former: ensam tid att kissa, eller bada, eller läsa en bok, till exempel. Jag själv som ensam tid till putter, betala räkningar och städa mitt nattduksbord. Jag drömmer också om en liten tid att handla ett par jeans eller nya servetter utan ett litet barn för företaget. Du vet vem gillar inte barn shoppare heller? Husgeråd butiker. Crash, crash, crash.

15. Våra partners att ta barnen till sina föräldrars hus, utan oss.

16. En girls weekend. Vi tillbringar så mycket tid i rollen som "mamma", som kör våra hushåll och hålla allt på rätt köl, att det är skönt att bara vara i rollen som "vän".

17. Gratis barnpassning. Här är mamman, så att säga, av alla gåvor. Som de flesta föräldrar, vi är villiga att spendera pengar på en dag-natt gång på ett tag, men lägger till kostnaden för en barnvakt till middag och en film svider, speciellt om det är bara en fråga om att sitta på soffan medan barnen sover.

Så om du har att välja mellan dessa 17 saker? Gå med gratis barnvaktsservice, definitivt. Det är en sak vi skulle aldrig säga "nej" till.

ADVERT

Lägg till din kommentar